Intenzivni kurs nemačkog jezika - DEUTSCH EXPRESS

deutsch express

UPIS NA DEUTSCH EXPRESS KURSEVE JE ZAVRŠEN. POGLEDAJ INFORMACIJE O TRENUTNOJ PONUDI KURSEVA NEMAČKOG KLIKOM NA KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA

Intenzivni kurs nemačkog jezika Deutsch express namenjen je svim polaznicima kojima je potrebno brzo učenje nemačkog jezika.

Deutsch express je ultra efektivan program za učenje nemačkog jezika i dostizanje kompletnog A1 ili A2 sertifikata. Za samo 9 nedelja intenzivnog rada, tokom časova koji se održavaju tri puta nedeljno u trajanju od po 150 minuta, iskoristićeš sve prednosti opšteg kursa nemačkog jezika bez višemesečnog pohađanja nastave.

Intenzivni kurs nemačkog jezika Deutsch express - ultra efektivan
i brz program za učenje nemačkog jezika i dostizanje
kompletnog A1 ili A2 sertifikata.

Kurs nemačkog jezika Deutsch express će tiza kratko vreme omogućiti siguran i brz napredak u sporazumevanju na nemačkom jeziku zahvaljujući najsavremenijem konverzacijskom metodu koji primenjujemo u nastavi. Zasniva se na programu najeminentnijih nemačkih izdavača, koji je rezultat dugogodišnjeg rada tima čuvenih lingvista.

VEĆ 20 GODINA SMO TVOJ IZBOR...

EQUILIBRIO - Najbrži napredak uz trajno znanje!

Kako biste nemački jezik što pre progovorili, Deutsch express časovi su organizovani tako da budu dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi. Bez obzira da li Vam je poznavanje nemačkog jezika potrebno radi skorašnjeg odlaska/iseljenja u nemačko govorno područje ili za apliciranje za neku od master ili doktorskih stipendija, ovo je najefektivniji mogući kurs za savladavanje A1 ili A2 nivoa učenja.

Kroz primere i konkretna objašnjenja i iznad svega mnogo konverzacije, uverićeš se da ni učenje gramatike nemačkog jezika ne mora da bude dosadno i zamorno, a već na samim časovima imaćeš više nego dovoljno prilika da ono što ste naučili odmah i primenite u govoru, aktivirajući svoje pasivno znanje. Tako ćeš u kratkom vremenskom periodu od samo 60 dana za ceo A1 ili A2 nivo, uz mnogo vežbe, zanimljivih jezičkih aktivnosti i didaktičkih materijala, steći obimno znanje nemačkog jezika.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

U KRIZNIM VREMENIMA, KAO ŠTO JE OVO, JEDINA SIGURNA INVESTICIJA JE ULAGANJE U SVOJE ZNANJE!

DEUTSCH EXPRESS kurs - opšti info:

 • početak nastave - UPIS NA DEUTSCH EXPRESS KURSEVE JE ZAVRŠEN. POGLEDAJ INFORMACIJE O TRENUTNOJ PONUDI KURSEVA NEMAČKOG KLIKOM NA KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA)
 • trajanje kursa – 9 nedelja
 • rad u malim mentorskim grupama, od 3 do 6 polaznika
 • u ponudi su A1 nivo (savladavanje podnivoa A1.1 + A1.2) i A2 nivo (savladavanje podnivoa A2.1 + A2.2)
 • intenzivni kurs nemačkog jezika – tempo rada 3 puta nedeljno po 150 minuta
 • termini nastave – poslepodnevni i večernji
 • nastava se održava u nastavnom centru Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

 

Pogledaj kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

1. Šta podrazumeva DEUTSCH EXPRESS KURS?

DEUTSCH EXPRESS kurs je visokokvalitetan kurs koji podrazumeva usvajanje osnova nemačkog jezika uz razvijanje svih jezičkih veština – razumevanja, pisanog i usmenog sporazumevanja, kao i podizanje nivoa poznavanja jezičkih sistema – gramatike i vokabulara. Iako je akcenat tokom samih časova na usmenoj komunikaciji, temeljnim pristupom se provežbavaju i ostale veštine koje su neophodne za kontinuirano i kvalitetno usavršavanje nemačkog jezika. Zahvaljujući časovima koji su duži i češći nego na kursevima standardnog trajanja, nivo znanja polaznika se uspešno nadograđuje za vremenski period koji je kraći od uobičajenog, tako da ćete pohađanjem DEUTSCH EXPRESS kursa savladati ceo nivo A1 (uključujući oba podnivoa – i A1.1 i A1.2) za samo 9 nedelja.

2. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno ste sigurni u svoju investiciju za kurs jezika koji upisujete. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa.

3. Da li su intenzivni kursevi teški za praćenje?

Ne, ali podrazumevaju da ćete u periodu dok traje kurs moći da posvetite dovoljno svog vremena kako biste redovno prisustvovali časovima i pripremali se za njih kroz vežbanje i domaće zadatke u danima kada nemate nastavu. Praćenje same nastave je maksimalno olakšano dinamičnom organizacijom časa od strane profesora, raznovrsnim i zanimljivim sadržajima koji se koriste u nastavi, kao i živom diskusijom i interakcijom sa profesorom i ostalim polaznicima u grupi.

4. Da li ću moći da nastavim sa praćenjem nastave ukoliko propustim neki čas?

Ukoliko propustite neki od časova, dobićete materijal i smernice od svog profesora u vezi sa gradivom koje je obrađeno kako biste nadoknadili propušteno, a postoji i mogućnost da zakažete individualni čas nadoknade sa profesorom.

5. Da li mogu da menjam termine pohađanja nastave u toku samog kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za vašu grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imate u istom terminu. Međutim, ukoliko vam zbog promenjenog rasporeda Vaših ostalih, ličnih obaveza, termin u kom ste započeli sa nastavom više ne bude odgovarao, možete trajno da pređete u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

6. Kada se polaže završni ispit?

Završni ispit se polaže na poslednjem času, u istom terminu u kome ste pohađali nastavu.

7. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustanete pre početka nastave, novac koji ste uplatili biće Vam vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustanete nakon što je nastava počela, uplaćeni novac Vam ne može biti vraćen.

8. Ako ne budem u mogućnosti da prisustvujem polaganju završnog ispita sa ostalim polaznicima iz grupe, da li mogu da polažem kasnije?

Da, moguće je, u toku perioda od narednih deset dana od dana kada je Vaša grupa polagala ispit.

CENA KURSA:
za ceo kurs
399 €

 kurs je moguće platiti u celosti ili na 2 rate

 Za drugog člana porodice - dodatnih 10% popusta

 plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

 Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

Navedena cena kursa DEUTSCH EXPRESS obuhvata:

 • polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja nemačkog*
 • pohađanje kursa Deutsch express
 • customer support servis
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema* (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

* Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz nemačkog jezika, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno. Testiranje može da se održi u nekom od naših nastavnih centara ili online, u zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika. Na osnovu rezultata ulaznog testa, utvrđuje se nivo znanja polaznika, odnosno, na kom podnivou nastavlja sa učenjem jezika u našem centru. Osim utvrđivanja nivoa znanja, uz testiranje se obavlja i analiza jezičkih potreba polaznika, na osnovu čega se kreira nastavni plan i program, kako bi se te potrebe u što kraćem roku i realizovale.

**Sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema - Po završetku nastave, svi polaznici koji nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Deutsch express - siguran i brz napredak u učenju nemačkog jezika!

Svedski jezik sertifikat

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

NAŠI KLIJENTI SU I:

Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Opština Novi Beograd, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Bosch, Philip Morris, Ikea, Banca Intesa, Coca-Cola, Delhaize, Milšped, Nelt, Uniqa, Carlsberg, Comtrade, Lidl, Ambasada Španije, OMV, Procredit banka, Strabag, Leranupon, Ubisoft, Finbet, Mozzart, Arbor Education, Gate Group, Greiner Jp Packaging ...

Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO!

Koje su dobiti od kursa DEUTSCH EXPRESS?

 • Brzo savladavanje kompletnog A1 ili A2 nivoa znanja
 • Poboljšanje svih jezičkih kompetencija
 • Razbijanje treme pri usmenom izražavanju
 • Usvajanje gramatike kroz posebno osmišljen metod
 • Proširenje vokabulara
 • Usavršavanje sintaksičkih pravila
 • Samostalnost u pisanju eseja
 • Drastično poboljšanje opšteg razumevanja
 • Kvalifikovani i stručni predavači
 • Male grupe polaznika
 • Redovna testiranja i ocena napretka

Ako želiš da na najbrži način naučiš nemački jezik,
Deutsch express je pravi kurs za tebe!

Za dodatne informacije i prijavu na Deutsch express kurs, pozovi klikom ovde: 065 33 73 595 (10h - 17.30h )

ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem online prijavnog formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanujete:

  Izaberite status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nis siguran/na da li je ovo adekvatan Program/ kurs za tebe,
  možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu je super iskustvo, iako na početku nisam znao šta da očekujem od tog načina rada. Osećam da sam dosta napredovao. Marko Jović - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Hvala školi EQUILIBRIO što je omogućila održavanje online kursa nemačkog jezika! Zadovoljna sam profesorkom kao i novim znanjima koje sam stekla. Aleksandra Kovačević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Online kurs je pokazao da je moguće steći nova znanja, kao i prijateljstva iz dnevne sobe. Cela grupa je uspela lako da se prilagodi online časovima, zahvaljujući dobro organizovanoj profesorki i lepoj atmosferi tokom online druženja. Nenad Ilić - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu mi je omogućio da značajno uštedim vreme koje mi uvek nedostaje u jednom danu. Kurs je odlično organizovan i znanja se lako usvajaju i na ovaj način. Neda Marijanović - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala na interesovanju i dobro došli!

  <
  <
  MENI