Kurs nemačkog jezika - klasična ili online nastava - popust 50%

premium nemacki

Učenje nemačkog jezika bez ograničenja, brzo i jeftino!

Kursevi nemačkog jezika u u školi nemačkog jezika EQUILIBRIO su pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda.

Kurs nemačkog jezika, fokusiran je, pre svega, na razvijanje veština usmenog sporazumevanja i izražavanja na nemačkom jeziku, ali podstičući istovremeno i razvoj preostale 3 jezičke kompetencije: razumevanje odslušanog teksta, razumevanje pročitanog teksta i pismeno izražavanje.

Kurs nemačkog jezika odvija se prema metodama najeminentnijih nemačkih izdavača za udžbenike i dodatna nastavna sredstva.

Učenje nemačkog jezika je bazirano na takozvanom komunikativnom pristupu koji polaznike kursa usmerava da sva svoja znanja koriste pre svega pri usmenom izražavanju. Ipak, da bi nastava nemačkog jezika bila potpuna, nužno je razvijanje i ostalih jezičkih kompetencija: čitanja, pisanja i razumevanja.

PREMIUM EXPRESS kursevi nemačkog se organizuju za polaznike svih nivoa znanja i mogu biti u vidu KLASIČNE nastave (u prostorijama naše škole, u malim mentorskim grupama do 3 polaznika) ili u vidu ONLINE nastave (preko Skype-a, u malim mentorskim grupama do 6 polaznika).

Za pohađanje KLASIČNE nastave u ponudi su tri nastavna centra: Vukov spomenik, Zeleni venac i Novi Beograd - Geneks.

Za pohađanje ONLINE nastave sve što vam je potrebno jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu u toku je upis na PREMIUM EXPRESS KURSEVE nemačkog jezika po letnjim akcijskim cenama koje podrazumevaju popust od čak 50%.

Početak KLASIČNE nastave je krajem avgusta 2020, kursevi su intenzivni i traju 4 nedelja (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond), tempo rada je 3 puta nedeljno po 150 minuta, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji.

Početak ONLINE nastave je krajem avgusta 2020, kursevi su intenzivni i traju 5 nedelja (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond), tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji.

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićete u neprestanom kontaktu sa nemačkim jezikom, što će Vas primorati da vrlo brzo naučite da na njemu i razmišljate.

Premium express kursevi nemačkog jezika su idealna prilika da savladate kompletan jedan podnivo učenja nemačkog jezika, a da pritom stečeno znanje odmah i aktivirate kroz redovnu komunikaciju.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja koja želite da usavršite, škola nemačkog jezika EQUILIBRIO u svojoj ponudi ima PREMIUM kurseve nemačkog jezika koji će se prilagoditi upravo Vašim potrebama.

U KRIZNIM VREMENIMA, KAO ŠTO JE OVO, JEDINA SIGURNA INVESTICIJA JE - ZNANJE!

PRAVO JE VREME DA OSIGURATE SEBI BOLJU BUDUĆNOST.

Opšte informacije o PREMIUM EXPRESS kursevima nemačkog jezika:

premium-kurs-engleskog-jezika-beogradpremium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • početak nastave - krajem avgusta 2020.
 • termini nastave - dnevni, poslepodnevni i večernji 
 • u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • fond kursa – 40 školskih časova (kompletan jedan podnivo učenja – pun nastavni fond)
 • nastava se održava u vidu KLASIČNE NASTAVE (u prostorijama naše škole) ili u vidu ONLINE NASTAVE (preko Skype-a) - po izboru polaznika
 • KLASIČNA NASTAVA:
  - intenzivni kursevi - trajanje 4 nedelje
  - tempo rada - 3 puta nedeljno po 150 minuta
  - male mentorske grupe do 3 polaznika
  - lokacije za nastavu nemačkog jezika: Vukov spomenik, Zeleni venac i Novi Beograd - Geneks
 • ONLINE NASTAVA:
  - intenzivni kursevi - trajanje 5 nedelja
  - tempo rada - 4 puta nedeljno po 90 minuta
  - male mentorske grupe sa 3 do 6 polaznika
  - ONLINE nastava se održava putem Skype-a
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

AKCIJSKE CENE PREMIUM EXPRESS KURSEVA - POPUST 50%!
Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen.
Požurite i rezervišite svoje mesto!

REDOVNA CENA
PREMIUM KURSA:
za plaćanje na 2 rate
249 €
 
AKCIJSKA CENA
ZA KLASIČNU NASTAVU:
za plaćanje u celosti
149 €

za plaćanje na dve rate189 €
AKCIJSKA CENA
ZA ONLINE NASTAVU:
za plaćanje u celosti
125 €

za plaćanje na 2 rate149 €

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

Najbolji odnos cene kursa nemačkog jezika i naučenog gradiva.

Navedena cena kursa nemačkog iz tabele sa uračunatim popustom obuhvata:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd-garancija

 • polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja*
 • pohađanje nastave nemačkog
 • e-learning podrška
 • customer support servis
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • osiguranje polaznika tokom trajanja kursa
 • pismenu garanciju kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznike ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

*Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno. Testiranje može da se održi u nekom od naših nastavnih centara ili online, u zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika. Na osnovu rezultata ulaznog testa, utvrđuje se nivo znanja polaznika, odnosno, na kom podnivou nastavlja sa učenjem jezika u našem centru.

**Sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema - Po završetku nastave, svi polaznici polažu završni ispit, a oni koji uspešno polože završni ispit i nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Premium express kursevi nemačkog su idealna prilika da uz intenzivan tempo rada savladate kompletan jedan podnivo učenja nemačkog jezika jezika, a da pritom stečeno znanje odmah i aktivirate kroz redovnu komunikaciju.

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema garantuje vam zvaničnu potvrdu Vašeg znanja nemačkog jezika, koja će Vam obezbediti konkurentsku prednost pri nastavku studija, zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će Vam korišćenje nemačkog jezika biti potrebno.

Sertifikat

EQUILIBRIO -  sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

Poznavanje nemačkog jezika ogromna je prednost pri konkurisanju za mnoge poslove na sve zahtevnijem tržistu rada u Republici Srbiji, jer nakon engleskog, upravo je nemački jezik taj koji se, kako se to obično kaže, „najviše traži“ od strane poslodavaca, bez obzira na to da li je reč o domaćim ili stranim kompanijama. Nemački jezik je danas, bez ikakve sumnje, više nego potreban svima onima koji imaju bilo kakvu vrstu kontakta sa Austrijom ili Nemačkom, zemljama sa kojima Srbija ostvaruje izuzetno visok nivo ekonomske razmene, ali i zemljama u kojima živi i radi veliki broj naših građana.

Potpuna sigurnost vaše investicije - pismena garancija kvaliteta usluge!

Kao polazniku EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema, garantujemo Vam uspešno savladavanje predviđenog gradiva i položen završni test. 

Uspešnost našeg metoda rada, predmet je ove Garancije. Garancija je primenjiva u slučaju da je polaznik:
- prisustvovao na minimum 70% ukupnog nastavnog fonda tokom trajanja kursa
- na vreme predavao profesoru redovne i vanredne domaće zadatke
- poštovao sugestije profesora u vezi sa dodatnim, samostalnim radom van časova

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

Pogledajte kako izgleda jedan od naših 14 nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

Kako izgleda KLASIČNA nastava?

KLASIČNA nastava podrazumeva pohađanje kurseva u prostorijama naše škole, u malim mentorskim grupama sa maksimum 3 polaznika.

Za pohađanje kurseva možete da odaberete jedan od tri nastavna centra u ponudi:

 • Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15)
 • Zeleni venac (Maršala Birjuzova 46)
 • Novi Beograd - Ušće (Narodnih heroja 49)

Budući da epidemija virusa COVID 19 još uvek nije odjavljena, mi kao Centar smo u tom smislu, za pohađanje klasične nastave definisali sledeće mere:

- broj polaznika koji je iznosio od 4 do 10 po grupi, smanjen je na 3 polaznika
- sredstva za dezinfekciju ruku su obezbeđena u svim učionicama
- na ulazima u naše nastavne centre su postavljene dezo barijere
- sve učionice se redovno provetravaju otvaranjem prozora
- između časova je obezbeđena duža pauza
- naši zaposleni kao i svi polaznici u obavezi su da nose zaštitne maske (do trenutka ukidanja ove mere)

Kako izgleda ONLINE nastava?

ONLINE nastava stranih jezika u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu održava se putem Skype-a i koncipirana je tako da predstavlja mnogo više od kursa jezika. Časovi su prava oaza dobrog raspoloženja i postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da provedete neko od svojih popodneva. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno negujući kulturu učenja stranih jezika, na najlepši mogući način ćete provesti svoje slobodno vreme i na najbolji mogući način uložiti u svoju budućnost.

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora stranih jezikakoji poseduju veliko iskustvo u izvođenju Premium kurseva putem Skype-a.

Zahvaljujući tome, osećaćete se kao deo grupe u pravoj učionici, uz konstantno i aktivno učestvovanje u svim aktivnostima, jer će profesori sve vreme pažljivo pratiti rad svih polaznika i svakoga ponaosob uključivati u diskusije, vežbe i dijaloge. U nastavi se koriste različite audio i video sadržaji, kao i raznovrsni didaktički materijali, pažljivo odabrani i prilagođeni ovom tipu nastave, kako bi svi polaznici ostvarili maksimalan napredak.

EQUILIBRIO metod: brzo, uravnotežena, trajno!
Grupna nastava po meri svakog pojedinca!

Iskoristite sve prednosti rada u grupi, uz individualni pristup u nastavi, usklađen sa Vašim potrebama:

 • kroz razgovor i diskutovanje sa ostalim polaznicima, sve teme na času će postati realnije, bliže i stavljene u kontekst
 • slušaćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami primenjivati, odmah i sad
 • učestvovaćete u igricama, kvizovima i takmičenjima, kroz koje ćete vežbati i koristiti sve one reči, izraze i gramatička pravila koja učite tokom nastave
 • radićete u grupi, ali ćete imati mentorsku nastavu kroz pažljivo praćenje profesora koji Vam prilagođava aktivnosti i prati rad svakog pojedinca u grupi

Iskoristite letnju akciju, odaberite KLASIČNU ili ONLINE nastavu i po sniženim cenama usavršite znanje stranog jezika i steknite sertifikat!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za Vas!

Za dodatne informacije i prijavu na Premium express kurseve nemačkog jezika pozovite telefon 069 33 74 075 (10 - 17.30h)

Ukoliko želite, možete se na ovaj kurs prijaviti popunjavanjem online aplikacionog formulara:

Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

Ime i prezime:

Broj telefona:

I-mejl:

Opština gde trenutno stanujete:

Izaberite status:

Prijavljujem se za:

Ovaj kurs želim da pohađam u:

*Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas, možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

Ukoliko želite nekome da poklonite ovaj kurs stranog jezika, kliknite na POKLONITE KURS JEZIKA

U narednom video spotu, možete se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu je super iskustvo, iako na početku nisam znao šta da očekujem od tog načina rada. Osećam da sam dosta napredovao. Marko Jović - student
Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
Hvala školi EQUILIBRIO što je omogućila održavanje online kursa nemačkog jezika! Zadovoljna sam profesorkom kao i novim znanjima koje sam stekla. Aleksandra Kovičević - lekar
Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
Online kurs je pokazao da je moguće steći nova znanja, kao i prijateljstva iz dnevne sobe. Cela grupa je uspela lako da se prilagodi online časovima, zahvaljujući dobro organizovanoj profesorki i lepoj atmosferi tokom online druženja. Nenad Ilić - mašinski inženjer
Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu mi je omogućio da značajno uštedim vreme koje mi uvek nedostaje u jednom danu. Kurs je odlično organizovan i znanja se lako usvajaju i na ovaj način. Neda Marijanović - ekonomista
Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

NAŠI KLIJENTI SU I:

Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Raiffeisen Banka, Opština Novi Beograd, Represent Communications, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Robert Bosch, Holcim, Philip Morris International, Ikea Srbija, Banca Intesa, Coca-Cola Hellenic, Delhaize group, Milšped, Nelt, Uniqa osiguranje, Carlsberg, Comtrade, Lidl Srbija, Ambasada Španije, OMV, Zara, Procredit banka, Strabag...

Hvala na interesovanju i dobro došli!

MENI
Škola stranih jezika Beograd