Radite sa nama

Radite sa nama - Equilibrio - Obrazovni sistem

Proces regrutacije i selekcije novih kolega u potpunosti se odvija pod organizacijom Sektora za ljudske resurse.

Proces regrutacije novih zaposlenih počinje kao rezultat povećanog obima posla, sprovođenja novih poslovnih planova ili u svrhu obezbeđivanja odgovarajuće zamene za one zaposlene koji su privremeno odsutni.

U procenjivanju kandidata primenjujemo metode, tehnike i alate koji su standardizovani i primenjuju ih isključivo zaposleni koji su za to obučeni.

Stečeni nivo obrazovanja i prethodno radno iskustvo koji su navedeni u Vašoj radnoj biografiji, kao i oblasti interesovanja i profesionalne ambicije opisane u prijavi, glavni su indikatori na osnovu kojih donosimo zaključke o nivou stručnosti, iskustva i motivisanosti za traženi profil posla za kandidate koji se prijave za raspisane konkurse ili koji pošalju prijavu van konkursa.

U zavisnosti od konkretnih zahteva radnog mesta, koristimo:

  • Intervjue
  • Psihološke testove
  • Testove za utvrđivanje nivoa znanja jezika
  • Testove za držanje prezentacija
  • Timske i/ili individualne vežbe i simulacije poslovnih situacija

Objedinjuju se svi podaci i potom se biraju kandidati koji najviše odgovaraju zahtevima navedene pozicije.

Ukoliko ste zainteresovani za honorarni ili stalni radni odnos u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu, molimo Vas, popunite sledeći formular:

Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

Ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Klikom na dugme Choose File atačujte svoj CV

Klikom na dugme Choose File atačujte svoje motivaciono pismo

OBAVEŠTENJE

 

Poštovani polaznici,

 

shodno donetoj odluci o proglašavanju vanrednog stanja koja se između ostalog direktno odnosi i na obrazovne institucije,  želimo da vas obavestimo da će Centar bez odlaganja, a u potpunosti u skladu sa zakonom, postupiti po zvaničnim uputstvima nadležnih državnih organa, i to pre svega iz razloga zdravstvene i društvene odgovornosti, a sve u cilju zdravstvene zaštite kako svih vas, naših polaznika, tako i svih naših zaposlenih.

Počevši od ponedeljka, 16. marta 2020. godine, Sekretarijati Centra, kao i svi nastavni centri biće zatvoreni do daljneg,  u cilju sprečavanja daljeg širenja virusa COVID- 19 među populacijom Republike Srbije.

Sa kursevima na koje ste upisani moći ćete nesmetano da nastavite nakon ukidanja vanrednog stanja.

Radujemo se nastavku druženja i učenja sa svima vama.

Do tada vas molimo, da u ovim teškim trenucima svi zajedno apsolutno poštujemo dobijene preporuke o društveno odgovornom ponašanju i što je više moguće ostanemo u svojim domovima, kako bismo što pre uspeli da prebrodimo ovako ozbiljan zdravstveni izazov koji je stavljen pred sve nas zajedno, uz maksimalnu solidarnost i podršku najugroženijim grupama stanovništva.

 

Srdačan pozdrav svima,

EQUILIBRIO TIM

MENI