Poslovni engleski jezik - popust 50%

Poslovni kurs

KURSEVI POSLOVNOG ENGLESKOG JEZIKA!

Ovog leta odaberi kurs Poslovni engleski jezik, iskoristi akciju i popust od čak 50%. Dobićeš i EQUILIBRIO konverzacijski metod koji ti garantuje trajno primenljivo znanje, celokupan nastavni materijal, najbolje profesore sa višegodišnjim iskustvom i izdavanje zvaničnog sertifikata.

Poslovni engleski je kratak i efikasan ONLINE UŽIVO kurs poslovnog engleskog jezika, posebno osmišljen za brzo sticanje i razvijanje veština poslovne komunikacije na engleskom jeziku.

Poslovni engleski jezik - poboljšaj svoje znanje, nauči nove poslovne fraze i napravi korak ka novim poslovnim mogućnostima!

Bez potrebe da napuštaš svoje radno mesto ili dom, bićeš u prilici da uz stručno vođenje profesora-mentora, usavršiš svoju veštinu sporazumevanja na engleskom jeziku, na najrazličitije poslovne teme.

U narednom klipu upoznaj se sa nekim od profesora i polaznika našeg Centra:

Poslovni engleski jezik: konverzacija i debatovanje + simulacija različitih poslovnih situacija + držanje prezentacija + proširenje fonda reči!

Kurs Poslovni engleski jezik predstavlja kombinaciju najpotrebnijih tema i jezičkih veština kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku u poslovnom okruženju. Ovim se obezbeđuje praktičnost i primenjivost sadržaja obrađivanog tokom kursa na radnom mestu.

Poslovni engleski - Šta obuhvata kurs?

Kurs Poslovni engleski obuhvata različite segmente i veštine poslovne komunikacije:

 • KONVERZACIJU I DEBATOVANJE na teme poslovanja, radnog mesta, radnih obaveza, uslova rada, odnosa među zaposlenima i sl.
 • SIMULACIJE različitih poslovnih situacija, iz realnog poslovnog okruženja
 • DRŽANJE PREZENTACIJA na engleskom jeziku uz primenu tehnika za razbijanje treme
 • PROŠIRENJE fonda reči

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA ...

Poslovni engleski - Kome je namenjen kurs?

Poslovni engleski jezik je prvenstveno namenjen zaposlenim ljudima čiji posao zahteva korišćenje engleskog jezika, kao i onima koji traže ili žele da promene posao, a smatraju da će im znanje engleskog jezika biti potrebno da bi ga obavljali.

Kurs Poslovni engleski preporučujemo i onima koji zbog obaveza ne mogu da posvete više meseci učenju jezika, a potrebno im je osvežavanje, usavršavanje ili sticanje veština poslovnog engleskog, sa fokusom na konverzaciju.

Bez obzira da li se radi o nižem ili višem nivou znanja, konstantna konverzacija tokom časova doprineće brzom oslobađanju u govoru i povećanju sigurnosti i samouverenosti kod polaznika kada komuniciraju na engleskom jeziku.

Napravi značajan korak u karijeri. Usavrši svoje znanje poslovnog engleskog jezika!

Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači koji su ih pohađali!

MINIMALNO ZABORAVLJANJE - MAKSIMALNI NAPREDAK!

Poslovni engleski - opšte informacije:

 • kursevi se organizuju u dve smene (po izboru polaznika): prva smena od 24. juna i druga smena od 22. jula 2024.
 • trajanje kurseva - 4 nedelje (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond)
 • tempo rada - 4 puta nedeljno po 100 minuta
 • termini za nastavu – poslepodnevni ili večernji
 • kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE 
 • rad u malim, mentorskim grupama, od 4 do 6 polaznika
 • kurs se organizuje za nivoe A2, B1 i B2
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

ONLINE UČENJE - IDENTIČNO KAO I U PRAVOJ UČIONICI - BRZ I SIGURAN NAPREDAK!

virtuelna ucionica 3

Kurs Poslovni engleski se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI!

EQUILIBRIO virtuelna učionica (ONLINE UŽIVO NASTAVA) je moderna alternativa klasičnoj nastavi u pravoj učionici, zahvaljujući kojoj su naši kursevi putem interneta postali dostupni svima onima koji nisu u mogućnosti da nastavi prisustvuju uživo u našim centrima.

EQUILIBRIO virtuelnu učionicu odlikuje isti pristup nastavi kao i u pravoj učionici. Profesor - mentor je 100% prisutan tokom časa i ostvaruje dinamičnu i direktnu komunikaciju sa tobom kao polaznikom (putem računara, laptopa, tableta ili telefona).

Tokom časa, sve vreme ćeš moći da vidiš profesora i ostale polaznike iz grupe, baš kao da ste svi zajedno u istoj prostoriji. Zahvaljujući savremenim alatima za izvođenje online nastave, imaćeš potpuni doživljaj učionice, uz praćenje audio i video materijala koje profesor deli sa vama, kao i uz vizuelnu prezentaciju nastavnog sadržaja.

1. Šta podrazumeva POSLOVNI ENGLESKI?

Kurs Poslovni engleski podrazumeva program koji dovodi do aktiviranja pasivnog znanja engleskog jezika kroz diskusiju i proširenje vokabulara na poslovne teme sa kojima su polaznici u prilici da se susreću na svom radnom mestu. Na času su dominantno zastupljene govorne aktivnosti i jezičke vežbe koje polaznicima omogućavaju aktivnu upotrebu novih reči i izraza koje uče, uz ispravljanje grešaka koje prave u govoru. Ovo dovodi do toga da se polaznici postepeno oslobađaju straha da pričaju na engleskom jeziku i stiču sigurnost u konverzaciji.

2. Da li mogu da pohađam ovaj kurs ako nikada nisam učio/učila engleski jezik, tj. ako sam apsolutni početnik?

Ne. Ova vrsta kursa podrazumeva određeno predznanje, u zavisnosti od nivoa kursa.

3. Koje su prednosti online kurseva u odnosu na klasičnu nastavu u učionici?

Jedna od glavnih prednosti online nastave je ušteda vremena potrebnog za dolazak na časove i povratak kući, što povlači i izbegavanje korišćenja javnog prevoza ili traženje parking mesta. Osim toga, online časovi omogućavaju da pohađaš časove u terminima koji bi ti inače bili neprihvatljivi zbog vremena koje je potrebno za dolazak/odlazak, što znači da ukoliko završiš sa poslom ili ostalim obavezama u jednom trenutku, već u sledećem možeš da se uključiš u online čas, gde god da se nalaziš. Kako većina polaznika časove prati od kuće, mnogi kao prednost ističu i to što su svi opušteni, tako da i oni kojima bi komunikacija na stranom jeziku sa profesorom i drugim polaznicima inače bila problem, to vrlo lako prevazilaze. Kada je u pitanju sama nastava, online časovi nude tu prednost što su ti materijali i beleške sa časa dostupni na Skype platformi i nakon što se čas završi, čak i ukoliko mu nisi prisustvovao/la. Tako ćeš lakše dopuniti svoje beleške, podsetiti se primera ili čak nadoknaditi propušteno gradivo.

4. Da li postoji razlika u programu i kvalitetu klasičnih (u učionici) i online kursa Poslovni engleski?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene online tipu nastave, kako bi se isti kvalitet zadržao i na klasičnom i na online kursu. Ono što je zajedničko i klasičnom i online kursu je komunikativni pristup u nastavi, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve online časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

5. Da li mogu da menjam termine časova u toku kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za tvoju grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imaš u istom terminu. Međutim, ukoliko ti zbog promenjenog rasporeda tvojih ostalih, ličnih obaveza, termin u kom si započeo/la sa nastavom više ne bude odgovarao, možeš trajno da pređeš u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

6. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustaneš pre početka nastave, novac koji si uplatio/la biće ti vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustaneš nakon što je nastava počela, uplaćeni novac ti ne može biti vraćen.

7. Da li se polaže završni ispit?

Ne, budući da se radi o kursu sa dominantno konverzacijskom koncepcijom, čiji je cilj oslobađanje od barijera u usmenoj komunikaciji na engleskom jeziku.

8. Da li po završetku kursa dobijam neki sertifikat?

Ukoliko si redovno prisustvovao/la nastavi, odnosno, ukoliko nisi propustio/la više od 30% časova, po završetku kursa ti se izdaje sertifikat o pohađanju Biz Express kursa na određenom nivou, sa navedenim temama koje ste obradili. Sertifikat se izdaje na tvoj lični zahtev.

9. Da li po završetku jednog nivoa kursa Poslovni engleski prelazim na sledeći nivo?

Ne, to nije moguće bez prethodnog pohađanja opšteg kursa jezika, budući da se na Biz Express kursu radi na aktiviranju postojećeg znanja i proširenju poslovnog vokabulara u okviru nivoa na kome se nalaziš.

10. Koje opcije za dalje učenje imam po završetku kursa Poslovni engleski?

Kada završiš kurs Poslovni engleski, možeš da promeniš vrstu kursa: na primer, možeš da pohađate Premium kurs, kurs Max 3 ili pripremni kurs za polaganje nekog međunarodno priznatog ispita, ukoliko tvoj nivo znanja engleskog jezika to dozvoljava. Ukoliko sa Biz Express kursa prelaziš na drugu vrstu kursa, organizuje se kratko testiranje jezičkih veština kako bi se precizno utvrdio podnivo od koga nastavljaš sa učenjem nakon aktiviranja postojećeg znanja.

POSLOVNI ENGLESKI - POPUST 50%

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!

AKCIJSKA CENA
KURSA POSLOVNI ENGLESKI:
plaćanje u celosti
99€
 UŠTEDA 100€!
REDOVNA CENA
KURSA POSLOVNI ENGLESKI:
na 2 rate
199 €
 

 Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate.

Usavrši svoje znanje poslovnog engleskog jezika upisom na ovaj kurs,
po ceni od samo 99 evra!


Poslovni engleski - kurs obuhvata:

 • polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja engleskog
 • pohađanje nastave ONLINE kursa Poslovni engleski
 • mentorsko praćenje polaznika
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • praćenje napretka polaznika od strane profesora
 • customer support servis
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema* (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

*Sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema - Po završetku nastave, svi polaznici koji nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Svedski jezik sertifikat

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

NAŠI KLIJENTI/ POLAZNICI SU I:

nasi klijenti
equilibrio klijenti

EQUILIBRIO sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

Pohađanjem kursa Poslovni engleski, polaznici će u kratkom vremenskom periodu prevazići sve barijere i poteškoće sa kojima su se susretali u poslovnom okruženju.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!

Za dodatne informacije i prijavu na kurs Poslovni engleski, pozovi klikom ovde: 069 3122 253 (10h - 17.00h)

ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem online prijavnog formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanuješ:

  Želim da pohađam kurs u:

  Izaberi status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nisi siguran/na da li je ovo adekvatan Program/kurs za tebe, možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Ukoliko želiš nekome da pokloniš ovaj kurs stranog jezika, kliknite na POKLONITE KURS JEZIKA

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJ NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala na interesovanju i dobro došli!

  <
  <
  MENI