Čas i kafa – individualni kursevi poslovnog engleskog jezika

Engleski jezik je već godinama internacionalni jezik u svetu poslovanja. Upravo iz tog razloga sve više ljudi oseća potrebu da svoje znanje engleskog jezika profesionalno oblikuje u smeru obogaćivanja jezičkog sadržaja poslovnim izrazima i terminima neophodnim za  komunikaciju u poslovnom svetu.

Pored proširenja vokabulara i poboljšanja na polju jezičkog izražavanja veoma je važno raditi i na komunikativnoj kompetenciji polaznika u različitim situacijama i oblastima poslovnog sveta. Važno je znati kako komunicirati na engleskom jeziku na poslovnim sastancima, seminarima, poslovnim putovanjima, pismenim ili telefonskim putem.

Program Čas i kafa podrazumeva individualne časove (1 na 1) poslovnog engleskog jezika namenjene pre svega poslovnim licima kojima je potrebno da obogate znanje engleskog jezika izrazima i terminima neophodnim za komunikaciju u poslovnom svetu.

Program se organizuje prema konkretnim potrebama polaznika. Preciznim ulaznim testiranjem određuje se nivo predznanja engleskog  jezika, a na osnovu needs analysis testa, kao i usmenog intervjua utvrđuju se specifične potrebe svakog polaznika. Nakon toga pristupa se kreiranju nastavnog plana i programa sa ciljem da se polazniku omogući što brži napredak.

Program Čas i kafa u potpunosti je prilagođen poslovnim i društvnim obavezama polaznika, a termini i raspored nastave utvrđuju se prema dogovoru, što je posebna pogodnost za poslovne ljude, koji uz svoje poslovne obaveze teško nalaze vremena za dodatno usavršavanje.

Nastava se može organizovati u prepodnevnim, dnevnim ili večernjim terminima.

Jednostavno, dođete kod nas na čas i popijete kafu sa svojim profesorom u opuštenoj atmosferi, komunicirajući na engleskom jeziku.

Program Čas i kafa je pravo rešenje za vas ukoliko:

 • želite da učenje jezika uskladite sa ostalim poslovnim obavezama koje imate
 • želite da birate termine nastave
 • želite da birate tempo i fond nastave
 • želite da brzo napredujete u učenju jezika, radeći „1 na 1” sa svojim profesorom
 • želite da nastavni program bude prilagođen vašim konkretnim potrebama
 • želite da usavršite usmenu komunikaciju i pisanu korespondenciju
 • radite ili boravite na Novom Beogradu, i odgovara vam da umesto na šolju kafe u restoranu, tu istu kafu popijete kod nas, pritom radeći na svom engleskom

U okviru programa Čas i kafa, Obrazovni sistem EQUILIBRIO u mogućnosti je da vam ponudi četiri modula Poslovnog engleskog jezika:

 • Opšti poslovni engleski jezik je namenjen polaznicima koji žele da se osposobe za elementarnu poslovnu komunikaciju. Kurs svojom tematikom pokriva komunikaciju  na engleskom jeziku na poslovnim sastancima, seminarima, poslovnim putovanjima, pismenim ili telefonskim putem.
 • Poslovni engleski za ekonomiste, menadžere i bankare je kurs engleskog jezika namenjen svima koji se bave ili planiraju da se bave finansijama. Kurs svojom tematikom pokriva ključne finansijske oblasti poput međunarodne trgovine, kreditnih poslova, računovodstva i upravljanja imovinom.
 • Poslovni engleski u turizmu je specijalizovani kurs engleskog jezika i u potpunosti je prilagođen sektoru turizma. Namenjen je svima koji se bave turizmom, bez obzira da li rade u agenciji, restoranu, hotelu ili bilo kojoj drugoj uslužnoj delatnosti u okviru turizma.
 • Poslovni engleski u marketingu je kurs engleskog jezika namenjen svima koji se bave ili planiraju da se bave marketingom. Kurs svojom tematikom pokriva ključne oblasti marketinga kao što su istraživanje tržišta i odnosa sa javnošću.

Opšte informacije:

 • nastava je tipa „1 na 1” – vi i vaš profesor
 • u ponudi su 4 modula Poslovnog engleskog jezika
 • preporučeni tempo rada – 2 puta nedeljno po 75 minuta
 • preporučeni minimalni nastavni fond – 5 časova od 75 minuta
 • termini nastave – potpuno fleksibilni, u dogovoru sa polaznikom (prepodne, popodne ili uveče)
 • početak nastave – tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika

Tokom školske 2016/17. slavimo zajedno sa vama 15 godina uspešnog rada.

Tim povodom obezbedili smo za vas akcijske cene specijalizovanog kursa Čas i kafa.

REDOVNA CENA SPECIJALIZOVANOG KURSA:
za ceo kurs
100 €
AKCIJSKA CENA SPECIJALIZOVANOG KURSA:
za ceo kurs
90 €

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

DOBITI OD KURSA: SPECIJALIZOVANI KURS OBUHVATA:
poboljšanje svih jezičkih kompetencija upis na kurs
razbijanje treme pri usmenom izražavanju polaganje ulaznog testa *
usvajanje gramatike kroz posebno osmišljen metod pohađanje nastave
proširenje vokabulara customer support servis
usavršavanje sintaksičkih pravila mentorsko praćenje polaznika
samostalnost u pisanju eseja redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
drastično poboljšanje opšteg razumevanja konverzaciju sa lektorima
kvalifikovani i stručni predavači osiguranje polaznika tokom trajanja kursa

* Ulazno testiranje podrazumeva izradu pismenog testa koji obuhvata gramatičke i leksičke jedinice određenog jezika i radi se isključivo u prostorijama Obrazovnog sistema EQUILIBRIO u trajanju od 60 min. Zakazuje se putem telefona ili lično u Sekretarijatu Obrazovnog sistema EQUILIBRIO. U Obrazovnom sistemu EQUILIBRIO ne postoji mogućnost online testiranja, jer ovakva vrsta testa ne odražava konkretno znanje budućeg polaznika, odnosno ne daje precizan uvid u aktivno i pasivno znanje, zbog čega je izuzetno neprecizna.

Program Čas i kafa izvode diplomirani profesori jezika sa višegodišnjim iskustvom. Predavači  su veoma iskusni i imaju u vidu da nisu sve oblasti poslovanja iste. Zato su naši individualni časovi poslovnog engleskog jezika u okviru Programa Čas i kafa dovoljno fleksibilni kako bi se prilagodili potrebama svakog polaznika.

Program Čas i kafa odvija se u nastavnom centru Trg republike,
nastavnom centru Novi Beograd (kod Geneks kule), nastavnom centru Banovo brdo i u nastavnom centru Voždovac.

Nastavni centar Trg Republike INFO TEL:
Bulevar despota Stefana 22 011 31 22 253
063 300 935
Nastavni centar Novi Beograd INFO TEL:
Narodnih heroja 49 (kod Geneks kule) 063 300 935
011 31 22 253
Nastavni centar Banovo brdo INFO TEL:
Požeška 44 011 31 22 253
063 300 935
Nastavni centar Voždovac INFO TEL:
Vojvode Stepe 344 011 31 22 253
063 300 935

Ukoliko želite, možete se na ovaj kurs prijaviti popunjavanjem online aplikacionog formulara:

Ime i prezime:

Broj telefona:

I-mejl:

Odaberite i status:

Ovaj kurs želim da pohađam u:

Saberite:

Hvala na interesovanju i dobrodošli!

PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
Kursom u Obrazovnom centru Equilibrio više sam nego zadovoljan, jer sam dobio optimalan odnos cene i kvaliteta nastave. Milovan Perišič
Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
Ne mogu, a da se ne pohvalim da više nemam blokada kada treba da pričam na stranom jeziku. Hvala Equilibrio centru na tome. Nevena Bogićević
Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
Učenje uz druženje je oproban recept kako se najlakše napreduje u usvajanju jednog novog jezika i kulture. Petar Milosavljević
Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
Iako sam na početku bila skeptična, metod rada u Centru Equilibrio potpuno me je osvojio. Andrijana Vojnov
Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd

U narednom video spotu, možete se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava: