Čas i kafa – individualni kurs poslovnog engleskog jezika

Nemacki jezik

Šta predstavlja kurs Čas i kafa?

Engleski jezik je već godinama internacionalni jezik u svetu poslovanja. Upravo iz tog razloga sve više ljudi oseća potrebu da svoje znanje engleskog jezika profesionalno oblikuje u smeru obogaćivanja jezičkog sadržaja poslovnim izrazima i terminima neophodnim za  komunikaciju u poslovnom svetu.

Pored proširenja vokabulara i poboljšanja na polju jezičkog izražavanja veoma je važno raditi i na komunikativnoj kompetenciji polaznika u različitim situacijama i oblastima poslovnog sveta. Važno je znati kako komunicirati na engleskom jeziku na poslovnim sastancima, seminarima, poslovnim putovanjima, pismenim ili telefonskim putem.

Program Čas i kafa podrazumeva individualne časove (1 na 1) poslovnog engleskog jezika namenjene pre svega poslovnim licima kojima je potrebno da obogate znanje engleskog jezika izrazima i terminima neophodnim za komunikaciju u poslovnom svetu.

Program se organizuje prema konkretnim potrebama polaznika. Preciznim ulaznim testiranjem određuje se nivo predznanja engleskog  jezika, a na osnovu needs analysis testa, kao i usmenog intervjua utvrđuju se specifične potrebe svakog polaznika. Nakon toga pristupa se kreiranju nastavnog plana i programa sa ciljem da se polazniku omogući što brži napredak.

Program Čas i kafa u potpunosti je prilagođen poslovnim i društvnim obavezama polaznika, a termini i raspored nastave utvrđuju se prema dogovoru, što je posebna pogodnost za poslovne ljude, koji uz svoje poslovne obaveze teško nalaze vremena za dodatno usavršavanje.

Nastava se može organizovati u prepodnevnim, dnevnim ili večernjim terminima.

Jednostavno, dođeš kod nas na čas i popiješ kafu sa svojim profesorom-mentorom u opuštenoj atmosferi, komunicirajući na engleskom jeziku.

U narednom klipu upoznaj se sa nekim od profesora i polaznika našeg Centra:

Kome je namenjen kurs Čas i kafa?

Program Čas i kafa je pravo rešenje za tebe ukoliko:

 • želiš da učenje jezika uskladiš sa ostalim poslovnim obavezama koje imaš
 • želiš da biraš termine nastave
 • želiš da biraš tempo i fond nastave
 • želiš da brzo napreduješ u učenju jezika, radeći „1 na 1” sa svojim profesorom-mentorom
 • želiš da nastavni program bude prilagođen tvojim konkretnim potrebama
 • želiš da usavršiš usmenu komunikaciju i pisanu korespondenciju
 • radiš ili boraviš na Novom Beogradu, i odgovara ti da umesto da odete na šolju kafe u restoranu, tu istu kafu popiješ kod nas, pritom radeći na svom engleskom

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA ...

Kurs Čas i kafa - moduli u ponudi

U okviru programa Čas i kafa, Obrazovni sistem EQUILIBRIO u mogućnosti je da ponudi četiri modula Poslovnog engleskog jezika:

 • Opšti poslovni engleski jezik je namenjen polaznicima koji žele da se osposobe za elementarnu poslovnu komunikaciju. Kurs svojom tematikom pokriva komunikaciju  na engleskom jeziku na poslovnim sastancima, seminarima, poslovnim putovanjima, pismenim ili telefonskim putem.
 • Poslovni engleski za ekonomiste, menadžere i bankare je kurs engleskog jezika namenjen svima koji se bave ili planiraju da se bave finansijama. Kurs svojom tematikom pokriva ključne finansijske oblasti poput međunarodne trgovine, kreditnih poslova, računovodstva i upravljanja imovinom.
 • Poslovni engleski u turizmu je specijalizovani kurs engleskog jezika i u potpunosti je prilagođen sektoru turizma. Namenjen je svima koji se bave turizmom, bez obzira da li rade u agenciji, restoranu, hotelu ili bilo kojoj drugoj uslužnoj delatnosti u okviru turizma.
 • Poslovni engleski u marketingu je kurs engleskog jezika namenjen svima koji se bave ili planiraju da se bave marketingom. Kurs svojom tematikom pokriva ključne oblasti marketinga kao što su istraživanje tržišta i odnosa sa javnošću.

Pogledaj kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

Kurs Čas i kafa organizujemo u KLASIČNOJ učionici

KLASIČNA nastava na kursu Čas i kafa u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu odvija se u nekom od naših nastavnih centara (u dogovoru sa tobom).  Časovi se održavaju u terminima prema tvojim potrebama (u skladu sa trenutno raspoloživim kapacitetima i rasporedom).

Profesor se u radu sa tobom fokusira na one oblasti jezika koje su tebi najpotrebnije za usavršavanje. Nastavni materijal se prilagođava tvom nivou znanja i temama koje te interesuju, tako da ti je na raspolaganju širok dijapazon najsavremnijih didaktičkih materijala, od osnovnih udžbenika, preko jezičkih priručnika namenjenih razvoju određenih jezičkih veština i tema, do savremenih audio-vizuelnih resursa usmerenih ka podsticanju i olakšavanju učenja stranog jezika.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

Kurs čas i kafa - opšte informacije:

 • nastava je tipa „1 na 1” – ti i tvoj profesor
 • u ponudi su 4 modula Poslovnog engleskog jezika
 • preporučeni tempo rada – 2 puta nedeljno po 75 minuta
 • preporučeni minimalni fond kursa – 5 časova od 75 minuta
 • termini nastave – potpuno fleksibilni, u dogovoru sa polaznikom (prepodne, popodne ili uveče)
 • nastava se održava u nastavnim centrima:
  - Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15)
  - Novi Beograd - Geneks (Narodnih heroja 49)
 • početak nastave – tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika

AKCIJSKA CENA KURSA ČAS I KAFA!

Broj polaznika koji mogu pohađati kurs po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!

AKCIJSKA CENA SPECIJALIZOVANOG KURSA:
za ceo kurs
139 €
UŠTEDA 60€!
REDOVNA CENA SPECIJALIZOVANOG KURSA:
za ceo kurs
199 €

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Navedena cena specijalizovanog kursa obuhvata:

 • upis na kurs
 • polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja*
 • pohađanje nastave
 • customer support servis
 • mentorsko praćenje polaznika
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima

* Ulazno testiranje podrazumeva izradu pismenog testa koji obuhvata gramatičke i leksičke jedinice određenog jezika i radi se isključivo u prostorijama Obrazovnog sistema EQUILIBRIO u trajanju od 60 min.

Minimalno zaboravljanje - maksimalni napredak!

Dobiti od specijalizovanog kursa:

 • poboljšanje svih jezičkih kompetencija
 • razbijanje treme pri usmenom izražavanju
 • usvajanje gramatike kroz posebno osmišljen metod
 • proširenje vokabulara
 • usavršavanje sintaksičkih pravila
 • samostalnost u pisanju eseja
 • drastično poboljšanje opšteg razumevanja
 • kvalifikovani i stručni predavači

Program Čas i kafa izvode diplomirani profesori jezika sa višegodišnjim iskustvom. Predavači  su veoma iskusni i imaju u vidu da nisu sve oblasti poslovanja iste. Zato su naši individualni časovi poslovnog engleskog jezika u okviru Programa Čas i kafa dovoljno fleksibilni kako bi se prilagodili potrebama svakog polaznika.

NAŠI KLIJENTI/ POLAZNICI SU I:

Neki od naših klijenata

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!

Za dodatne informacije i prijavu na Kurs Čas i kafa, pozovi klikom ovde: 069 31 22 253 (10h - 17h)

ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem online prijavnog formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanujete:

  Izaberite status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nisi siguran/na da li je ovo adekvatan Program/ kurs za tebe,
  možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Hvala na interesovanju i dobrodošli!

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Kursom u Obrazovnom sistemu Equilibrio više sam nego zadovoljan, jer sam dobio optimalan odnos cene i kvaliteta nastave. Milovan Perišič - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Ne mogu, a da se ne pohvalim da više nemam blokada kada treba da pričam na stranom jeziku. Hvala Equilibrio centru na tome. Nevena Bogićević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Učenje uz druženje je oproban recept kako se najlakše napreduje u usvajanju jednog novog jezika i kulture. Petar Milosavljević - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Iako sam na početku bila skeptična, metod rada u Centru Equilibrio potpuno me je osvojio. Andrijana Vojnov - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala na interesovanju i dobro došli!

  <
  <
  MENI