Engleski za početnike - Popust 50%

Početni engleski

Engleski jezik za početnike - Kako naučiti engleski jezik od "nule"?

Engleski za početnike je Premium kurs engleskog jezika, namenjen polaznicima koji žele da nauče osnove engleskog jezika i da se osposobe za komunikaciju na engleskom. Ovaj kurs je idealan za sve one koji po prvi put počinju da uče engleski jezik ili žele da poboljšaju svoje osnovno znanje.

Ovog leta odaberi kurs Engleski za početnike i iskoristi popust od čak 50%. Dobićeš i pismenu garanciju kvaliteta usluge, EQUILIBRIO konverzacijski metod koji ti garantuje trajno primenljivo znanje, najbolje profesore sa višegodišnjim iskustvom i izdavanje zvaničnog sertifikata.

Engleski jezik za početnike - kako je organizovan kurs?

Kurs Engleski za početnike se organizuje za dve kategorije polaznika:

 • Polaznike koji su pravi početnici (Starter kurs): ovaj kurs namenjen je polaznicima bez ikakvog predznanja kada je engleski jezik u pitanju, tj. onima koji nisu učili engleski jezik tokom školovanja, niti kasnije.
 • Polaznike koji su takozvani „lažni početnici“, tj. nekada su učili engleski jezik, ali su i dalje na početnom nivou (početni A1/1 nivo): ovaj kurs namenjen je polaznicima koji mogu da razumeju pojedine reči i osnovne izraze na engleskom, ali ne mogu da komuniciraju, tj. mogu da razumeju jednostavno pitanje, ali na njega mogu da odgovore samo pojedinačnim rečima, bez mogućnosti da pravilno sastave rečenicu.
engleski za pocetnike

Engleski za početnike - šta ćeš naučiti na kursu?

Na kursu Engleski jezik za početnike ćeš naučiti osnove engleskog jezika – steći ćeš osnovni fond reči koji je potreban za komunikaciju i naučiti osnovna gramatička pravila kako bi mogao da sastaviš rečenicu, pismeno i usmeno.

Na kursu ćeš razviti svoj govor i pisanje na engleskom jeziku! Imaćeš priliku da odmah na časovima provežbavaš gradivo koje učiš i primeniš ga u komunikaciji. Osetićeš napredak iz časa u čas i sve slobodnije i samouverenije ćeš komunicirati na engleskom jeziku.

Nakon završetka kursa Engleski za početnike, bićeš spreman/na da se suočiš sa izazovima engleskog jezika u svakodnevnom životu i radu, kao i da nastaviš svoje dalje obrazovanje na engleskom jeziku.

U narednom klipu upoznaj se sa nekim od profesora i polaznika našeg Centra:

Engleski jezik za početnike - na kursu ćeš naučiti osnovna gramatička pravila, osnovne reči i izraze, razviti svoj govor i pisanje na engleskom jeziku!

Učešćem na kursu Engleski jezik za početnike, napokon ćeš napraviti pomak u svom znanju engleskog jezika jer je nastava koncipirana tako da omogući polaznicima da se pripremaju za komunikaciju već od prvog časa.

Na kursu Engleski za početnike nećeš učiti suvoparnu teoriju, niti veliki broj gramatičkih pravila koja nećeš moći da primeniš, nego će fokus biti na praktičnoj primeni svih novih informacija koje dobijaš na času kroz aktivnu upotrebu jezika.

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA ...

Engleski za početnike - nastava se organizuje u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)!

EQUILIBRIO virtuelna učionica (ONLINE UŽIVO NASTAVA) je moderna alternativa klasičnoj nastavi u pravoj učionici, zahvaljujući kojoj su naši kursevi putem interneta postali dostupni svima onima koji nisu u mogućnosti da nastavi prisustvuju uživo u našim nastavnim centrima u Beogradu.

EQUILIBRIO virtuelnu učionicu odlikuje isti pristup nastavi kao i u pravoj učionici. Profesor - mentor je 100% prisutan tokom časa i ostvaruje dinamičnu i direktnu komunikaciju sa tobom kao polaznikom (putem računara, laptopa, tableta ili telefona).

Tokom časa, sve vreme ćeš moći da vidiš profesora i ostale polaznike iz grupe, baš kao da ste svi zajedno u istoj prostoriji. Zahvaljujući savremenim alatima za izvođenje online nastave, imaćeš potpuni doživljaj učionice, uz praćenje audio i video materijala koje profesor deli sa vama, kao i uz vizuelnu prezentaciju nastavnog sadržaja.

virtuelna ucionica 3

Nastava u KLASIČNOJ učionici se održava u našim nastavnim centrima Vukov spomenik i Novi Beograd - Geneks. Časovi se održavaju u moderno opremljenim učionicama, uz primenu savremenih nastavnih sredstava, audio i video sadržaja, koji omogućavaju lako usvajanje stranog jezika.

Pogledaj kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

Kad počinje i koliko traje kurs Engleski za početnike?

Letnji kursevi engleskog jezika se organizuju u dve smene, sa početkom: 24. juna i 22. jula 2024. Nastava je intenzivna, traje 4 nedelje (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond), tempo rada je 4 puta nedeljno po 100 min, termini su poslepodnevni i večernji (po tvom izboru).

Engleski jezik za početnike - opšte informacije:

 • kursevi se organizuju u dve smene (po izboru polaznika): prva smena od 24. juna i druga smena od 22. jula 2024.
 • trajanje kurseva - 4 nedelje (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond)
 • tempo rada - 4 puta nedeljno po 100 minuta
 • termini nastave – poslepodnevni i večernji
 • kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)
 • nastava u VIRTUELNOJ UČIONICI se održava uživo, ONLINE, uz prisustvo profesora
 • KLASIČNA nastava se održava u nastavnim centrima:
  - Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15)
  - Novi Beograd - Geneks (Narodnih heroja 49)
 • male mentorske grupe (od 4 do 7 polaznika)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema

1. Šta podrazumeva PREMIUM KURS stranog jezika?

PREMIUM KURS je visokokvalitetan kurs koji podrazumeva rad na opštem znanju stranog jezika uz razvijanje svih jezičkih veština – razumevanja, pisanog i usmenog sporazumevanja, kao i podizanje nivoa poznavanja jezičkih sistema – gramatike i vokabulara. Iako je akcenat tokom samih časova na usmenoj komunikaciji, temeljnim pristupom se provežbavaju i ostale veštine koje su neophodne za kontinuirano i kvalitetno usavršavanje stranog jezika.

2. Početnik sam, ali kako da znam da li je za mene Starter kurs ili Početni A1/1?

Ukoliko zaista nikada nisi učio/učila engleski jezik, ne znaš da napišeš ili pročitaš reči na tom jeziku, niti bilo šta da kažeš – za tebe je Starter kurs. Međutim, ako si već imao/imala prilike da učiš engleski, ponešto razumeš ili možeš da kažeš na engleskom, najbolje je da se prilikom prijave konsultuješ sa našim savetnikom za upis.

3. Da li ću na početnom kursu da pređem svu gramatiku engleskog jezika?

Naravno da ne. Svi naši kursevi jezika zasnovani su na komunikativnom pristupu, zbog čega ćeš na kursu učiti ono što zaista možeš aktivno i da upotrebiš u odnosu na svoj nivo znanja, bilo da se radi o novim rečima, bilo o novim gramatičkim pravilima. Na kursevima ne učiš teorijska pravila o stranom jeziku, nego učiš da na tom jeziku govoriš. Na početnom kursu naučićeš ona gramatička pravila koja su ti potrebna da razumeš i sastaviš kratke, jednostavne rečenice na engleskom jeziku. Na narednim kursevima, kako se tvoj nivo znanja bude podizao, učićeš nova pravila i nove reči, čime ćeš svoje znanje postepeno nadograđivati.

4. Da li postoji neka bitna razlika između klasičnih (u učionici) i online PREMIUM KURSEVA?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene online tipu nastave, kako bi se isti kvalitet zadržao i na klasičnom i na online kursu. Ono što je zajedničko i klasičnom i online kursu je komunikativni pristup u nastavi, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve online časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

5. Koje su prednosti online kurseva u odnosu na klasičnu nastavu u učionici?

Jedna od glavnih prednosti online nastave je ušteda vremena potrebnog za dolazak na časove i povratak kući, što povlači i izbegavanje korišćenja javnog prevoza ili traženje parking mesta. Osim toga, online časovi omogućavaju da pohađaš časove u terminima koji bi ti inače bili neprihvatljivi zbog vremena koje je potrebno za dolazak/odlazak, što znači da ukoliko završiš sa poslom ili ostalim obavezama u jednom trenutku, već u sledećem možeš da se uključiš u online čas, gde god da se nalaziš. Kako većina polaznika časove prati od kuće, mnogi kao prednost ističu i to što su svi opušteni, tako da i oni kojima bi komunikacija na stranom jeziku sa profesorom i drugim polaznicima inače bila problem, to vrlo lako prevazilaze. Kada je u pitanju sama nastava, online časovi nude tu prednost što su materijali i beleške sa časa dostupni na Skype platformi i nakon što se čas završi, čak i ukoliko mu nisi prisustvovao/la. Tako ćeš lakše dopuniti svoje beleške, podsetiti se primera ili čak nadoknaditi propušteno gradivo.

6. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno si siguran/na u svoju investiciju za kurs jezika koji upisuješ. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu (prisustvovali na minimum 70% časova) ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa. Pravo na korišćenje garancije kvaliteta ostvaruju polaznici koji, uprkos tome što su redovno pohađali nastavu i radili sve domaće zadatke, na završnom ispitu ostvare rezultat manji od 50% i ne steknu pravo na polaganje popravnog ispita.

7. Da li ću moći da nastavim sa praćenjem nastave ukoliko propustim neki čas?

Ukoliko propustiš neki od časova, dobićeš materijal i smernice od svog profesora u vezi sa gradivom koje je obrađeno kako bi nadoknadio/la propušteno, a postoji i mogućnost da zakažeš individualni čas nadoknade sa profesorom.

8. Da li mogu da menjam termine pohađanja nastave u toku samog kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za tvoju grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imaš u istom terminu. Međutim, ukoliko ti zbog promenjenog rasporeda tvojih ostalih, ličnih obaveza, termin u kom si započeo sa nastavom više ne bude odgovarao, možeš trajno da pređeš u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

9. Kada se polaže završni ispit?

Završni ispit se polaže nakon završetka kursa, tj. nakon što se održe svi časovi. Tačan termin polaganja ispita potvrdićeš sa svojim profesorom pred kraj kursa.

10. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustaneš pre početka nastave, novac koji si uplatio/la biće ti vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustaneš nakon što je nastava počela, uplaćeni novac ti ne može biti vraćen.

Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači koji su ih pohađali!

Koja je cena kurseva Engleski za početnike?

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!

AKCIJSKA CENA
PREMIUM KURSA:
za plaćanje u celosti
149 €
 UŠTEDA 150€!
REDOVNA CENA
PREMIUM KURSA:
za plaćanje na 2 rate
299 €

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

za drugog člana porodice - dodatnih 10% popusta

Najbolji odnos cene kursa engleskog jezika i naučenog gradiva.

Engleski jezik za početnike - cena kursa obuhvata:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd-garancija

 • pohađanje Premium kursa Engleski za početnike
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • customer support servis
 • pismenu garanciju kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema* (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

Ne čekaj više, upiši se na kurs Engleski za početnike i kreni ka uspehu već danas!

* Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja engleskog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje engleskog jezika biti potrebno.

Svedski jezik sertifikat

Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

NAŠI KLIJENTI/ POLAZNICI SU I:

nasi klijenti
equilibrio klijenti

PISMENA GARANCIJA KVALITETA USLUGE - POTPUNA SIGURNOST TVOJE INVESTICIJE!

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!

Kako da se prijaviš na kurs Engleski za početnike?

Ukoliko odlučiš da se upišeš na kurs Engleski za početnike, bićeš na pravom putu da savladaš ovaj važan jezik i da stekneš nove mogućnosti za unapređenje svoje karijere. Ne oklevaj i prijavi se odmah!

Za dodatne informacije i prijavu na kurs pozovi klikom ovde: 069 31 22 253 (10h - 17h) ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG FORMULARA u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanuješ:

  Želim da pohađam kurs u vidu:

  Izaberite lokaciju:

  Želim da pohađam kurs u:

  Izaberi status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nisi siguran da li je ovo adekvatan Program/ kurs za tebe, možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Ukoliko želiš nekome da pokloniš ovaj kurs stranog jezika, klikni na POKLONI KURS JEZIKA

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJ NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala ti na poverenju!

  ONLINE podrška

  Da li želite da nam postavite neko pitanje na temu ovog kursa jezika?

  Kontakt

  <
  <
  MENI