Duo Premium kursevi stranih jezika

konverzacijski nemacki jezik

 PRAVO JE VREME DA NAPRAVIŠ KORAK NAPRED I UČINIŠ NEŠTO KORISNO ZA SEBE.

ISKORISTI AKCIJSKU CENU I UPIŠI DUO PREMIUM KURS PO SNIŽENOJ CENI OD 30%

DUO PREMIUM kursevi stranih jezika su poluindividualni (samo dvoje polaznika + profesor-mentor) ONLINE Premium kursevi jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz stranog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada, primene najsavremenijih metoda, uz idealan tempo i kontinuitet rada.

DUO PREMIUM kursevi su pravi izbor za tebe ukoliko želiš da učiš jezik u paru i napreduješ većom brzinom nego da pohađaš nastavu u grupi. Svojom fleksibilnošću po pitanju termina i početka nastave, DUO PREMIUM kursevi nude sve prednosti individualnog kursa, a sa druge strane imate na raspolaganju sve didaktičke aktivnosti i komunikativne aspekte kursa za koje je neophodno prisustvo još nekog polaznika.

Bilo da želite da znanje stranog jezika stičete u paru sa nekim koga poznajete (prijatelj, član porodice, kolega, partner) ili sa nekom drugom osobom, ova vrsta sertifikovanog kursa je pravo rešenje za to.

U ponudi su, pre svega, DUO PREMIUM kursevi za početne nivoe učenja engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, norveškog, švedskog i francuskog jezika.

Pored početnih nivoa, za polaznike koji već imaju predznanje iz nekog od ovih jezika, a žele da uče jezik u paru sa nekim ko je na istom nivou predznanja kao i oni, takođe organizujemo DUO PREMIUM kurseve pod navedenim uslovima.

 DUO Premium kursevi se održavaju ONLINE UŽIVO u VIRTUELNOJ UČIONICI. Sve što je potrebno za pohađanje ONLINE DUO PREMIUM kurseva jeste računar (ili bilo koji smart uređaj, npr. mobilni telefon) i pristup internetu!

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA ...

U nastavi DUO PREMIUM kurseva (samo dvoje polaznika + profesor-mentor) se primenjuju najnovija dostignuća evropskih stručnjaka iz ove oblasti, a sve metode učenja jezika zasnivaju se na komunikativnom pristupu koji polaznike usmerava da sva svoja znanja koriste pre svega pri usmenom izražavanju. Ipak, da bi nastava stranog jezika bila potpuna, nužno je razvijanje i ostalih jezičkih kompetencija: razumevanje pročitanog teksta, razumevanje odslušanog teksta i pismeno izražavanje.

Napredak polaznika se redovno prati od strane profesora - mentora koji ih vodi, kako kroz redovne, tako i kroz vanredne provere znanja i konsultacije.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

U KRIZNIM VREMENIMA, KAO ŠTO JE OVO, JEDINA SIGURNA INVESTICIJA JE ULAGANJE U SVOJE ZNANJE!

Glavna prednost DUO PREMIUM kurseva je poluindividualna nastava (samo dvoje polaznika + profesor-mentor) koja svojim personalizovanim pristupom pruža maksimalan fokus na ono što je tebi kao polazniku najvažnije i najpotrebnije da savladaš tokom kursa,  a istovremeno nisi uskraćen/a za interakciju sa drugim polaznikom koji se nalazi na istom nivou znanja kao i ti, baš kako biste iskoristili sve prednosti komunikativnog pristupa u nastavi.

ONLINE DUO PREMIUM kursevi – opšti info:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • nastava je poluindividualnog tipa (samo dvoje polaznika + profesor)
 • u ponudi su: engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, norveški, švedski i francuski jezik
 • početak nastave – tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika
 • trajanje kursa – 8 nedelja
 • tempo rada - 2 puta nedeljno po 90 minuta
 • termini nastave - dnevni, poslepodnevni ili večernji (u dogovoru sa polaznicima)
 • obim kursa – 30 školskih časova (kompletan jedan podnivo učenja)
 • kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE 
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

Ukoliko želiš nekome da pokloniš ovaj sertifikovani kurs stranog jezika, klikni na POKLONITE KURS JEZIKA

AKCIJSKE CENE DUO PREMIUM KURSEVA!

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!

AKCIJSKA CENA
(za plaćanje u celosti ili na 2 rate)
za ceo kurs, po osobi
279 €
 UŠTEDA 100€!
REDOVNA CENA
KURSA
za ceo kurs, po osobi
399 €
 

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

Najbolji odnos cene kursa stranog jezika i naučenog gradiva.

Navedena cena DUO PREMIUM sertifikovanog kursa iz tabele sa uračunatim popustom obuhvata:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd-garancija

 • upis na DUO Premium kurs stranog jezika
 • polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja stranog jezika*
 • pohađanje poluindividualnog kursa stranog jezika (samo dvoje polaznika + profesor)
 • e-learning podrška
 • customer support servis
 • mentorsko praćenje polaznika
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • pismena garancija kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

*Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno. Testiranje može da se održi u nekom od naših nastavnih centara ili online, u zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika. Na osnovu rezultata ulaznog testa, utvrđuje se nivo znanja polaznika, odnosno, na kom podnivou nastavlja sa učenjem jezika u našem centru. Osim utvrđivanja nivoa znanja, uz testiranje se obavlja i analiza jezičkih potreba polaznika, na osnovu čega se kreira nastavni plan i program, kako bi se te potrebe u što kraćem roku i realizovale.

**Sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema - Po završetku svakog podnivoa, polaznici polažu završni ispit, a oni koji uspešno polože završni ispit ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema. Osim sertifikata koji se izdaje po uspešnom završetku svakog podnivoa, polaznicima inidividualnog kursa u bilo kom trenutku može da se izda uverenje o pohađanju nastave na određenom podnivou, koje služi kao potvrda o trenutnom nivou znanja.

Sertifikat kao dokaz znanja!

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema garantuje ti zvaničnu potvrdu tvog znanja stranog jezika jezika, koja će ti obezbediti konkurentsku prednost pri nastavku studija, zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će ti korišćenje stranog jezika biti potrebno.

NAŠI KLIJENTI/POLAZNICI SU I:

nasi klijenti
equilibrio klijenti

Equilibrio sistem, kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji, garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

Svedski jezik sertifikat

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu predaju diplomirani i master profesori stranih jezika koji vam uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika. Odlikuju ih velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu, i uvek su vam na usluzi doslovno primenjujući mentorski rad i individualni pristup u radu sa svakim polaznikom.

Nivelacija  svih  kurseva stranih jezika  koji se održavaju u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu  u potpunosti je usaglašena sa ZAJEDNIČKIM EVROPSKIM OKVIROM ZA STRANE JEZIKE, usvojenim na Skupštini Saveta Evrope.

1. Šta podrazumeva DUO PREMIUM KURS?

DUO PREMIUM KURS podrazumeva poluindividualni (dva polaznika + profesor-mentor) opšti kurs jezika na kome se radi na razvijanju svih jezičkih veština – razumevanja, pisanog i usmenog sporazumevanja, kao i podizanju nivoa poznavanja jezičkih sistema – gramatike i vokabulara. Iako je akcenat tokom časova na usmenoj komunikaciji, temeljnim pristupom se provežbavaju i ostale veštine koje su neophodne za kontinuirano i kvalitetno usavršavanje stranog jezika. Kako je u pitanju poluindividualni kurs, na časovima ste, osim profesora-mentora, prisutni Vi i još jedan polaznik.

2. Da li se nastava održava u školi ili online?

Nastava na DUO PREMIUM KURSU se održava isključivo online.

3. Da li postoji razlika u programu i kvalitetu klasičnih (u učionici) i online DUO PREMIUM kurseva?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene online tipu nastave, kako bi se isti kvalitet zadržao i na klasičnom i na online kursu. Ono što je zajedničko i klasičnom i online kursu je komunikativni pristup u nastavi, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve online časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

4. Koje su prednosti online kurseva u odnosu na klasičnu nastavu u učionici?

Jedna od glavnih prednosti online nastave je ušteda vremena potrebnog za dolazak na časove i povratak kući, što povlači i izbegavanje korišćenja javnog prevoza ili traženje parking mesta. Osim toga, online časovi omogućavaju da pohađate časove u terminima koji bi Vam inače bili neprihvatljivi zbog vremena koje je potrebno za dolazak/odlazak, što znači da ukoliko završite sa poslom ili ostalim obavezama u jednom trenutku, već u sledećem možete da se uključite u online čas, gde god da se nalazite. Kako većina polaznika časove prati od kuće, mnogi kao prednost ističu i to što su svi opušteni, tako da i oni kojima bi komunikacija na stranom jeziku sa profesorom i drugim polaznicima inače bila problem, to vrlo lako prevazilaze. Kada je u pitanju sama nastava, online časovi nude tu prednost što su Vam materijali i beleške sa časa dostupni na Skype platformi i nakon što se čas završi, čak i ukoliko mu niste prisustvovali. Tako ćete lakše dopuniti svoje beleške, podsetiti se primera ili čak nadoknaditi propušteno gradivo.

5. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno ste sigurni u svoju investiciju za kurs jezika koji upisujete. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa.

6. Da li mogu da menjam termine pohađanja nastave u toku kursa?

Pre početka nastave u dogovoru sa Vama utvrđuje se termin (tj. dan i sat) kada ćete imati nastavu. Ukoliko dođe do promene u Vašem ličnom rasporedu ostalih obaveza tokom trajanja kursa i potrebe da se promeni termin, nastojaćemo da Vam izađemo u susret, ali to može da podrazumeva promenu profesora koji vodi Vaš kurs.

7. Kada se polaže završni ispit?

Završni ispit se polaže na poslednjem času, a nakon što ga položite, stičete pravo na izdavanje uverenja ili sertifikata.

8. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustanete pre početka nastave, novac koji ste uplatili biće Vam vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustanete nakon što je nastava počela, uplaćeni novac Vam ne može biti vraćen.

9. Ako ne budem u mogućnosti da prisustvujem polaganju završnog ispita na poslednjem času, da li mogu da polažem kasnije?

Da, moguće je, i to najkasnije deset dana od datuma završetka kursa.

Pogledaj kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

ONLINE UČENJE - IDENTIČNO KAO I U PRAVOJ UČIONICI - BRZ I SIGURAN NAPREDAK!

Kako izgleda ONLINE poluindividualna nastava?

ONLINE poluindividualna nastava stranih jezika u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu koncipirana je tako da uspešno kombinuje personalizovan pristup u nastavi sa dinamičnim, interaktivnim sadržajima specifičnim za grupne časove. Na taj način, polaznici ovog kursa će kroz konstantnu komunikaciju veoma brzo  razvijati sve svoje jezičke veštine, uz stavljanje posebnog akcenta na specifične potrebe polaznika kada je u pitanju vokabular i kontekstna upotreba jezika koji uče. Osim toga, fleksibilnost u odabiru termina nastave i brzo savladavanje jednog podnivoa kroz ONLINE časove, još je jedna od odlika poluindividualnog kursa koja ga čini pravim izborom za sve one koji žele nešto više u odnosu na klasičnu grupnu nastavu.

Ovim časovima prisustvujete UŽIVO, u unapred odabranim terminima, uz 100% uživo prisustvo profesora/mentora.

Pogledaj kako izgleda ONLINE nastava u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu!

Potpuna sigurnost vaše investicije - pismena garancija kvaliteta usluge!

Kao polazniku EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema, garantujemo ti uspešno savladavanje predviđenog gradiva i položen završni test.

Uspešnost našeg metoda rada, predmet je ove Garancije.

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

DUO Premium kursevi su pravo rešenje za tebe vas ukoliko:

 • želiš brz i dinamičan napredak u učenju jezika
 • ne želiš rad u standardnoj grupi (od 4 do 6 polaznika)
 • želiš da učiš jezik u paru (samo Vi i još jedan polaznik + profesor)
 • želiš mogućnost da biraš termine za nastavu
 • želiš da stekneš Uverenje/Sertifikat EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema, kao jedinstven dokaz o poznavanju stranog jezika

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!

Za dodatne informacije i prijavu na Duo Premium kurseve stranih jezika, pozovi klikom ovde: 063 300 935

Ukoliko želiš, možeš se na ovaj kurs prijaviti popunjavanjem online aplikacionog formulara:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanujete:

  Želim da pohađam kurs iz:

  Izaberite status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas, možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu je super iskustvo, iako na početku nisam znao šta da očekujem od tog načina rada. Osećam da sam dosta napredovao. Marko Jović - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Hvala školi EQUILIBRIO što je omogućila održavanje online kursa nemačkog jezika! Zadovoljna sam profesorkom kao i novim znanjima koje sam stekla. Aleksandra Kovačević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Online kurs je pokazao da je moguće steći nova znanja, kao i prijateljstva iz dnevne sobe. Cela grupa je uspela lako da se prilagodi online časovima, zahvaljujući dobro organizovanoj profesorki i lepoj atmosferi tokom online druženja. Nenad Ilić - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu mi je omogućio da značajno uštedim vreme koje mi uvek nedostaje u jednom danu. Kurs je odlično organizovan i znanja se lako usvajaju i na ovaj način. Neda Marijanović - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala na interesovanju i dobro došli!

  ONLINE podrška

  Da li želite da nam postavite neko pitanje na temu ovog kursa jezika?

  Kontakt

  <
  <
  MENI