Pripremni kursevi za FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS ispite

PRIPREMNI KURSEVI 1

PRIPREMA ZA POLAGANJE FCE, CAE, CPE, TOEFL I IELTS ISPITA

Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika (FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS) omogućavaju ti da spremiš i položiš neki od ovih ispita, i na taj način dobiješ internacionalnu diplomu o svom nivou znanja, a koja se traži na većini univerziteta engleskog govornog područja, u brojnim svetskim kompanijama (pri prijavljivanju za posao ili praksu), ili pri konkurisanju za neke od stipendija.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem već više od dve decenije organizuje pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika – TOEFL, IELTS, FCE, CAE, CPE sa izuzetno visokom prolaznošću svojih polaznika, koja je u 2023. bila čak 100%.

Šta su to međunarodno priznati ispiti?

 • FCE (First Certificate in English, tj. Cambridge English: First) - viši srednji nivo Kembridž ispita iz engleskog jezika. Na skali Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike nosi oznaku B2. Ovaj sertifikat je prihvaćen kao dovoljna potvrda znanja za zaposlenje i određene studijske programe širom Evrope, Ujedinjenog Kraljevstva, ali i svuda u svetu.
 • CAE (Certificate in Advanced English, tj. Cambridge English: Advanced) - prvi od dva najviša nivoa Kembridžovih ispita iz engleskog jezika. Na skali Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike nosi oznaku C1. Namenjen je svim studentima koji žele da započnu studije u inostranstvu, kao i poslovnim ljudima koji žele da imaju dokaz o izuzetno visokom stepenu vladanja engleskim jezikom.
 • CPE (Certificate of Proficiency in English, tj. Cambridge English: Proficiency) - najviši nivo Kembridž ispita engleskog jezika. Na skali Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike nosi oznaku C2. Ovaj sertifikat priznaju skoro svi univerziteti i koledži širom sveta, kao dokaz o nivou znanja potrebnom za pohađanje kurseva visokog obrazovanja ili postdiplomskih studija, kao i gotovo svi poslodavci u svetu.
 • TEOFL (Test of English as a Foreign Language) - američki ispit iz engleskog jezika (međunarodno priznat) kojim se proverava nivo znanja engleskog jezika onih govornika kojima engleski nije maternji jezik. Polaganje ovog ispita neophodan je preduslov za upis na većinu, kako američkih koledža i univerziteta, tako i evropskih.
 • IELTS (International English Language Testing System) - test je zajednički projekat Cambridge ESOL, Britanskog saveta i IDP Education Australia: IELTS Australia, i jedini je test znanja engleskog koji priznaju imigracione službe svih zemalja koje uslovljavaju useljenje potvrdom o znanju engleskog jezika.

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA ...

FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS pripremni kursevi - Kome su namenjeni?

Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita namenjeni su svima onima koji žele da steknu dokaz o znanju engleskog jezika u vidu internacionalne diplome, za potrebe apliciranja na univerzitete engleskog govornog područja, prijavu za posao ili praksu u brojnim svetskim kompanijama, konkurisanje za neke od stipendija ili iseljeničku vizu.

Ko su predavači na pripremnim kursevima?

Predavači na pripremnim kursevima su diplomirani i master profesori, usko specijalizovani za izvođenje pripremne nastave za polaganje međunarodno priznatih ispita. Svojom izuzetnom profesionalnošću, odgovornoću, mentorskim radom i individualnim pristupom u radu, dovode ogroman broj naših polaznika do izvrsnih rezultata na međunarodim ispitima i internacionalnih diploma, primenjivih kako u poslovnom, tako i u akademskom okruženju.

Koji je metod rada na pripremnim kursevima?

Metodika rada koja se primenjuje u pripremnoj nastavi za polaganje međunarodno priznatih ispita u potpunosti je prilagođena strukturi i formi ovih ispita i radi na razvijanju, kako jezičkih, tako i drugih veština, koje su od izuzetnog značaja, ali i preduslov za uspešno polaganje ovih ispita i sticanje međunarodno priznate diplome.

Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači koji su ih pogađali!

FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS pripremni kursevi - opšte informacije:

 • početak nastave TOEFL i IELTS kurseva - polovinom aprila 2024.
 • početak nastave FCE, CAE i CPE kurseva - oktobar 2024.
 • trajanje FCE, CAE i CPE kurseva – 4 meseca
 • ukupni fond FCE, CAE i CPE kurseva – 50 školskih časova
 • trajanje TOEFL i IELTS pripremnih kurseva – 2,5 meseci
 • ukupni fond TOEFL i IELTS kurseva – 32 školska časa
 • tempo rada – 1 x nedeljno po 150 minuta (za sve vrste pripremnih kurseva)
 • nastava na svim kursevima se održava uglavnom vikendom (subotom ili nedeljom), ali postoje termini i tokom nedelje (o čemu se možete informisati kod savetnika za upis na telefon 060 33 73 596)
 • kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE 
 • rad u malim, mentorskim grupama, od 4 do 6 polaznika
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi

ONLINE UČENJE - IDENTIČNO KAO I U PRAVOJ UČIONICI - BRZ I SIGURAN NAPREDAK!

virtuelna ucionica 3

Pripremni kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ UČIONICI!

EQUILIBRIO virtuelna učionica je moderna alternativa klasičnoj nastavi u pravoj učionici, zahvaljujući kojoj su naši kursevi putem interneta postali dostupni svima onima koji nisu u mogućnosti da nastavi prisustvuju uživo u našim centrima.

EQUILIBRIO virtuelnu učionicu odlikuje isti pristup nastavi kao i u pravoj učionici. Profesor - mentor je 100% prisutan tokom časa i ostvaruje dinamičnu i direktnu komunikaciju sa tobom kao polaznikom (putem računara, laptopa, tableta ili telefona).

Tokom časa, sve vreme možeš da vidiš profesora i ostale polaznike iz grupe, baš kao da ste svi zajedno u istoj prostoriji. Zahvaljujući savremenim alatima za izvođenje online nastave, imaćeš potpuni doživljaj učionice, uz praćenje audio i video materijala koje profesor deli sa vama, kao i uz vizuelnu prezentaciju nastavnog sadržaja.

PRIPREMNI KURSEVI ZA TOEFL I IELTS ISPITE - AKCIJSKA CENA!

AKCIJSKA CENA
TOEFL I IELTS KURSEVA:
na 2 rate
219 €
 UŠTEDA 80€!
REDOVNA CENA
TOEFL I IELTS KURSEVA:
na 2 rate
299 €
 

PRIPREMNI KURSEVI ZA FCE, CAE I CPE ISPITE 

AKCIJSKA CENA
FCE, CAE I CPE KURSEVA:
na 3 rate
279 €
 UŠTEDA 70€!
REDOVNA CENA
FCE, CAE I CPE KURSEVA:
na 3 rate
349 €
 

 Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Osnovni udžbenik sa primerima i modelima ispita nije uračunat u cenu

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!

Šta obuhvata navedena cena kursa iz tabele sa uračunatim popustom:

 • polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja engleskog
 • upis na pripremni kurs
 • pohađanje pripremnog kursa
 • mentorsko praćenje polaznika
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • praćenje napretka polaznika od strane profesora
 • customer support servis

NAŠI KLIJENTI SU I:

nasi klijenti
equilibrio klijenti

EQUILIBRIO sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

Procenat uspešnosti naših polaznika pri polaganju međunarodno priznatih FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS ispita: 100%

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!

Za dodatne informacije i prijavu na pripremne kurseve za međunarodno priznate ispite, pozovi klikom ovde: 060 33 73 596 (10h - 17h)

ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem online prijavnog formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Želim da pohađam kurs:

  Izaberi status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nisi siguran/na da li je ovo adekvatan Program/kurs za tebe, možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Ukoliko želiš nekome da pokloniš ovaj kurs stranog jezika, kliknite na POKLONITE KURS JEZIKA

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJ NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala na interesovanju i dobro došli!

  <
  <
  MENI