Kursevi stranih jezika za studente - Popust 50%

Kursevi za studente

Upis na prolećne kurseve za studente je završen. Trenutno je aktuelan upis na Letnje intenzivne Premium kurseve (akcijska cena - popust 50%).

Više informacija pročitaj klikom na: LETNJI INTENZIVNI KURSEVI!


SAMO ZA STUDENTE - 50% POPUSTA ZA UPIS NA PREMIUM KURSEVE JEZIKA!

Ukoliko si student osnovnih, master ili doktorskih studija, imaš mogućnost da se upišeš na Premium kurs stranog jezika (engleski, nemački, italijanski ili španski) uz studentski popust od čak 50%.

Osim popusta, dobićeš i pismenu garanciju kvaliteta usluge, EQUILIBRIO konverzacijski metod koji ti garantuje trajno primenljivo znanje, najbolje profesore sa višegodišnjim iskustvom i izdavanje zvaničnog sertifikata.

Šta predstavljaju Premium kursevi stranih jezika?

Premium kursevi su visokokvalitetni kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika i pravi su izbor za sve studente koji žele da na najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu primenljiva znanja iz stranih jezika.

U nastavi, naši profesori primenjuju EQUILIBRIO konverzacijski metod koji te od prvog trenutka navodi da govoriš na stranom jeziku i maksimalno aktiviraš kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Premium kursevi obuhvataju proširenje fonda reči, usavršavanje gramatike i rad na sve četiri jezičke veštine sa akcentom na konverzaciji.

U narednom klipu upoznaj se sa nekim od profesora i polaznika našeg Centra:

Kad počinju i koliko traju Premium kursevi stranih jezika?

Premium kursevi počinju polovinom aprila 2024. godine, nastava traje 2 meseca (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond), tempo rada je 2 puta nedeljno po 100 minuta, termini su poslepodnevni i večernji (po tvom izboru).

Ovaj tempo omogućiće ti:

 • minimalno zaboravljanje
 • maksimalni napredak

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA ...

Kurseve organizujemo u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)!

Nakon što se prijaviš na kurs jezika, možeš da biraš kako želiš da pohađaš nastavu.

Imaš mogućnost da odabereš ONLINE UŽIVO pohađanje nastave (virtuelna učionica) ili pohađanje nastave u klasičnoj učionici. 

EQUILIBRIO virtuelna učionica (ONLINE UŽIVO NASTAVA) je moderna alternativa klasičnoj nastavi u pravoj učionici, zahvaljujući kojoj su naši kursevi putem interneta postali dostupni svima onima koji nisu u mogućnosti da nastavi prisustvuju uživo u našim centrima u Beogradu.

EQUILIBRIO virtuelnu učionicu odlikuje isti pristup nastavi kao i u pravoj učionici. Profesor - mentor je 100% prisutan tokom časa i ostvaruje dinamičnu i direktnu komunikaciju sa tobom kao polaznikom (putem računara, laptopa, tableta ili telefona). Tokom časa, sve vreme ćeš moći da vidiš profesora i ostale polaznike iz grupe, baš kao da ste svi zajedno u istoj prostoriji.

virtuelna ucionica 3

Nastava u KLASIČNOJ učionici se održava u našim nastavnim centrima Vukov spomenik (u neposrednoj blizini Mašinskog fakulteta, TMF-a, ETF-a, Pravnog fakulteta, Visoke poslovne škole i dr) i Novi Beograd - Geneks (u blizini Studenskog grada). .

Časovi se održavaju u moderno opremljenim učionicama, uz primenu savremenih nastavnih sredstava, audio i video sadržaja, koji omogućavaju lako usvajanje stranog jezika.

Pogledaj kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBRIO - Vukov spomenik

Koje su prednosti Premium kurseva jezika?

 • Idealan tempo nastave - temeljno savladavanje gradiva bez velikog napora
 • Ušteda vremena - uz optimalnu dužinu časa za samo 2 meseca završićeš ceo podnivo učenja jezika
 • Ušteda novca - ušteda od čak 150 evra (uz studentski popust od čak 50%)
 • Redovan kontakt sa stranim jezikom - obezbedićeš potreban kontinuitet u učenju
 • Online UŽIVO nastava - časovima možeš da prisustvuješ sa bilo kog mesta
 • Klasična nastava - možeš da biraš nastavni centar
 • Konverzacijski metod - trajno primenjivo znanje
 • Profesori - diplomirani filolozi sa višegodišnjim iskustvom
 • Garancija kvaliteta - EQUILIBRIO ti garantuje usvajanje gradiva i uspešan završetak kursa
 • Sertifikat - zvanična potvrda znanja stranog jezika

Nauči strane jezike bez ograničenja, brzo i jeftino!

Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači koji su ih pogađali!

Upis na Premium kurseve stranih jezika!

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu u toku je upis na Premium kurseve engleskog, nemačkog, španskog ili italijanskog jezika.

Na kurs se možeš prijaviti putem telefona ili popunjavanjem prijavnog online formulara koji se nalazi u dnu ove stranice.

Premium kursevi jezika - opšti info:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • početak nastave - polovinom aprila 2024.
 • trajanje kurseva - 2 meseca
 • u ponudi su: engleski, nemački, italijanski i španski jezik
 • tempo rada - 2 puta nedeljno po 100 minuta
 • termini nastave - poslepodnevni i večernji
 • u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1)
 • nivelacija kurseva je usaglašena sa zajedničim Evropskim jezičkim okvirom 
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)
 • nastava u VIRTUELNOJ UČIONICI se održava uživo, ONLINE, uz prisustvo profesora
 • KLASIČNA nastava se održava u nastavnim centrima:
  - Vukov spomenik, Svetozara Ćorovića 15 (engleski, nemački, italijanski i španski jezik)
  - Novi Beograd (Geneks), Narodnih heroja 49 (engleski i nemački jezik)
 • male mentorske grupe (od 4 do 7 polaznika)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema

1. Šta podrazumeva PREMIUM KURS stranog jezika?

PREMIUM KURS je visokokvalitetan kurs koji podrazumeva rad na opštem znanju stranog jezika uz razvijanje svih jezičkih veština – razumevanja, pisanog i usmenog sporazumevanja, kao i podizanja nivoa poznavanja jezičkih sistema – gramatike i vokabulara. Iako je akcenat tokom samih časova na usmenoj komunikaciji, temeljnim pristupom se provežbavaju i ostale veštine koje su neophodne za kontinuirano i kvalitetno usavršavanje stranog jezika.

2. Da li postoji neka bitna razlika između klasičnih (u učionici) i online PREMIUM KURSEVA?

Ne, nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene online tipu nastave, kako bi se isti kvalitet zadržao i na klasičnom i na online kursu. Ono što je zajedničko i klasičnom i online kursu je komunikativni pristup u nastavi, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve online časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

3. Koje su prednosti online kurseva u odnosu na klasičnu nastavu u učionici?

Jedna od glavnih prednosti online nastave je ušteda vremena potrebnog za dolazak na časove i povratak kući, što povlači i izbegavanje korišćenja javnog prevoza ili traženje parking mesta. Osim toga, online časovi omogućavaju da pohađaš časove u terminima koji bi ti inače bili neprihvatljivi zbog vremena koje je potrebno za dolazak/odlazak, što znači da ukoliko završiš sa poslom ili ostalim obavezama u jednom trenutku, već u sledećem možeš da se uključiš u online čas, gde god da se nalaziš.

Kako većina polaznika časove prati od kuće, mnogi kao prednost ističu i to što su svi opušteni, tako da i oni kojima bi komunikacija na stranom jeziku sa profesorom i drugim polaznicima inače bila problem, to vrlo lako prevazilaze. Kada je u pitanju sama nastava, online časovi nude tu prednost što su materijali i beleške sa časa dostupni na Skype platformi i nakon što se čas završi, čak i ukoliko mu nisi prisustvovao/la. Tako ćeš lakše dopuniti svoje beleške, podsetiti se primera ili čak nadoknaditi propušteno gradivo.

4. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno si siguran/na u svoju investiciju za kurs jezika koji upisuješ. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu (prisustvovali na minimum 70% časova) ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa.

Pravo na korišćenje garancije kvaliteta ostvaruju polaznici koji, uprkos tome što su redovno pohađali nastavu i radili sve domaće zadatke, na završnom ispitu ostvare rezultat manji od 50% i ne steknu pravo na polaganje popravnog ispita.

5. Da li ću moći da nastavim sa praćenjem nastave ukoliko propustim neki čas?

Ukoliko propustiš neki od časova, dobićeš materijal i smernice od svog profesora u vezi sa gradivom koje je obrađeno kako bi nadoknadio/la propušteno, a postoji i mogućnost da zakažeš individualni čas nadoknade sa profesorom.

6. Da li mogu da menjam termine pohađanja nastave u toku samog kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za tvoju grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imaš u istom terminu. Međutim, ukoliko ti zbog promenjenog rasporeda tvojih ostalih, ličnih obaveza, termin u kom si započeo sa nastavom više ne bude odgovarao, možeš trajno da pređeš u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

7. Kada se polaže završni ispit?

Završni ispit se polaže nakon završetka kursa, tj. nakon što se održe svi časovi. Tačan termin polaganja ispita potvrdićeš sa svojim profesorom pred kraj kursa.

8. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustaneš pre početka nastave, novac koji si uplatio/la biće ti vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustaneš nakon što je nastava počela, uplaćeni novac ti ne može biti vraćen.

Koja je studentska cena Premium kurseva stranih jezika?

EQUILIBRIO Obrazovni sistem obezbedio je svim studentima osnovnih, master i doktorskih studija čak 50% popusta za pohađanje Premium kurseva stranih jezika. 

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!

AKCIJSKA CENA
PREMIUM KURSA:
za plaćanje na 2 rate
149€
 UŠTEDA 150€!
REDOVNA CENA
PREMIUM KURSA:
za plaćanje na 2 rate
299 €

 Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Iskoristi studentki popust i uštedi čak 150 evra upisom na Premium kurs stranog jezika!

Premium kursevi jezika - cena kursa obuhvata:

Garancija kvaliteta

 • polaganje ulaznog testa*
 • pohađanje PREMIUM kursa stranog jezika
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • customer support servis
 • pismenu garancija kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

* Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno. Testiranje se vrši u nekom od nastavnih centara ili online (po želji polaznika). Nakon sumiranja rezultata oba dela testiranja, određuje se na kom nivou treba da pohađate kurs, u skladu sa pokazanim znanjem.

** Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

Svedski jezik sertifikat

Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

NAŠI KLIJENTI/ POLAZNICI SU I:

nasi klijenti
equilibrio klijenti

PISMENA GARANCIJA KVALITETA USLUGE - POTPUNA SIGURNOST TVOJE INVESTICIJE!

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!

Kako da se prijaviš na Premium kurs stranog jezika?

Za dodatne informacije i prijavu na Premium kurseve, pozovi klikom ovde: 069 33 74 075 (09h - 17h)

ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG FORMULARA u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanuješ:

  Želim da pohađam kurs iz:

  Želim da pohađam kurs u vidu:

  Izaberite lokaciju:

  Želim da pohađam kurs u:

  Izaberi status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nisi siguran/na da li je ovo adekvatan Program/kurs za tebe, možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Ukoliko želiš nekome da pokloniš ovaj kurs stranog jezika, klikni na POKLONI KURS STRANOG JEZIKA

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJ NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala ti na poverenju!

  ONLINE podrška

  Da li želite da nam postavite neko pitanje na temu ovog kursa jezika?

  Kontakt

  <
  <
  MENI