Kurs španskog jezika - popust 50%

SPANSKI

Učenje španskog jezika bez ograničenja, brzo i jeftino!

Kurs španskog jezika u školi španskog jezika EQUILIBRIO odvija se prema metodama najeminentnijih španskih izdavača za udžbenike i dodatna nastavna sredstva.

Nastava španskog jezika realizuje se uz korišćenje originalnih materijala koji pružaju kako jezička, tako i sveobuhvatna znanja o španskom govornom području.

Časovi španskog jezika su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se španski jezik progovori što pre.

Gramatika španskog jezika se usvaja kroz posebno osmišljen metod, koji je lak i razumljiv. Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju španskog jezika.

Učenje španskog jezika je bazirano na konverzacijskim metodama, koje vas od prvog trenutka navode da govorite na španskom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu u toku je upis na PREMIUM STANDARD EXPRESS KURSEVE španskog jezika po letnjoj akcijskoj ceni koja podrazumeva popust od čak 50%.

Početak nastave je ili 22. juna ili 20. jula (I smena i II smena letnjih kurseva). Kursevi španskog su intenzivni i traju mesec dana, tempo rada je 3 puta nedeljno po 150 minuta, termini su poslepodnevni i večernji.

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićete u neprestanom kontaktu sa španskim jezikom – čak tri puta nedeljno po dva i po sata provodićete komunicirajući na španskom jeziku, što će Vas primorati da vrlo brzo naučite da na njemu i razmišljate.

Naučite i progovorite španski jezik
za tri puta manje vremena uz popust od 50%!

Budući da epidemija virusa COVID 19 još uvek nije odjavljena, na snazi više nisu zvanične zabrane, nego samo i isključivo PREPORUKE koje se u ovom periodu tiču lične odgovornosti pojedinca i procene samog pojedinca o tome da li je, gde, i na koji način potencijalno u bilo kakvom zdravstvenom riziku.

Stoga, mi kao Centar koji je privatna institucija za neformalno obrazovanje dece i odraslih, ostavićemo svima vama, našim polaznicima, da sami, lično, napravite istu procenu o tome da li ste i na koji način izloženi zdravstvenom riziku pri boravku u našim nastavnim centrima (kao što isti tip procene pravite pri odlasku u kafić, restoran, banku, poštu, firmu u kojoj ste zaposleni ili pri ulasku u javni prevoz), tokom perioda u kome epidemija zvanično još uvek ne bude odjavljena.

Sa svoje strane, mi smo kao Centar u tom smislu, ipak definisali sledeće mere:

- broj polaznika koji je iznosio 4 do 10 po grupi, biće smanjen na 2 do 5 (u zavisnosti od veličine učionice)
- sredstva za dezinfekciju ruku biće obezbeđena u svim učionicama
- naši zaposleni nosiće zaštitne maske (do trenutka ukidanja ove mere)
- na ulazima u naše nastavne centre biće postavljene dezo barijere
- sve učionice redovno će se luftirati otvaranjem prozora
- između časova biće obezbeđena duža pauza

Premium express kursevi španskog jezika su idealna prilika da savladate kompletan jedan podnivo učenja španskog jezika, a da pritom stečeno znanje odmah i aktivirate kroz redovnu komunikaciju.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja koja želite da usavršite, škola španskog jezika EQUILIBRIO u svojoj ponudi ima PREMIUM kurseve španskog jezika koji će se prilagoditi upravo Vašim potrebama.

Opšte informacije o PREMIUM STANDARD EXPRESS kursevima španskog jezika:

premium-kurs-engleskog-jezika-beogradpremium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • trajanje kurseva je mesec dana
 • početak nastave je 22. juna 2020. godine (I smena) ili 20. jula (II smena)
 • tempo rada - 3 puta nedeljno po 150 minuta
 • termini nastave - poslepodnevni i večernji (ukoliko vam poslepodnevni i večernji termini ne odgovaraju pogledajte: Premium dnevni express kursevi)
 • nastava španskog jezika se održava u nastavnom centru Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15)
 • u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1)
 • rad u malim, mentorskim grupama polaznika
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

AKCIJSKE CENE - POPUST 50%!
Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen.
Požurite i rezervišite svoje mesto!

REDOVNA CENA
PREMIUM KURSA
za ceo kurs
249 €
za plaćanje na 2 rate
AKCIJSKA CENA
PREMIUM KURSA
za plaćanje na 2 rate:
149 €
 UŠTEDA 100€!
AKCIJSKA CENA
PREMIUM KURSA
za uplate u celosti
125 €
 UŠTEDA 124€!

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

Najbolji odnos cene kursa španskog jezika i naučenog gradiva.

Navedena cena kursa španskog iz tabele sa uračunatim popustom obuhvata:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd-garancija

 • polaganje ulaznog testa*
 • pohađanje nastave kursa španskog i jezičkih radionica
 • e-learning podrška
 • customer support servis
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • osiguranje polaznika tokom trajanja kursa
 • pismenu garanciju za svakog polaznika
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema**

* Ukoliko budući polaznik poseduje predznanje španskog jezika, ulazno testiranje se zakazuje kako bi se precizno utvrdilo njegovo predznanje i omogućilo pohađanje nastave na adekvatnom nivou. Ulazno testiranje podrazumeva izradu pismenog testa koji obuhvata gramatičke i leksičke jedinice određenog jezika i radi se isključivo u prostorijama Obrazovnog sistema EQUILIBRIO u trajanju od 60 min. 

** Po završetku nastave, u okviru Premium kursa španskog jezika, svi polaznici polažu završni ispit, a oni koji uspešno polože završni ispit i nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Ukoliko vam poslepodnevni ili večernji termini ne odgovaraju, pogledajte:

PREMIUM DNEVNI EXPRESS KURSEVI

VIKEND OPTIMUM KURSEVI 

Sertifikat

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema garantuje vam zvaničnu potvrdu Vašeg znanja stranog jezika, koja će Vam obezbediti konkurentsku prednost pri nastavku studija, zaposlenju u inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će Vam korišćenje stranih jezika biti potrebno.

Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za Vas!

Potpuna sigurnost vaše investicije - pismena garancija kvaliteta usluge!

Kao polazniku EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema, garantujemo Vam uspešno savladavanje predviđenog gradiva i položen završni test. 

Uspešnost našeg metoda rada, predmet je ove Garancije. Garancija je primenjiva u slučaju da je polaznik:

- prisustvovao na minimum 70% ukupnog nastavnog fonda tokom trajanja kursa
- na vreme predavao profesoru redovne i vanredne domaće zadatke
- poštovao sugestije profesora u vezi sa dodatnim, samostalnim radom van časova

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

Pogledajte kako izgleda jedan od naših 14 nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

Kako izgleda nastava u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu?

Nastava španskog jezika u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu koncipirana je tako da predstavlja mnogo više od kursa španskog jezika. Časovi su prava oaza dobrog raspoloženja i postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da provedete neko od svojih popodneva. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno negujući kulturu učenja stranih jezika, na najlepši mogući način ćete provesti svoje slobodno vreme i na najbolji mogući način uložiti u svoju budućnost.

EQUILIBRIO metod: brzo, uravnoteženo, trajno!
Grupna nastava po meri svakog pojedinca!

Iskoristite sve prednosti rada u grupi, uz individualni pristup u nastavi, usklađen sa Vašim potrebama:

 • kroz razgovor i diskutovanje sa ostalim polaznicima, sve teme na času će postati realnije, bliže i stavljene u kontekst
 • slušaćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami primenjivati, odmah i sad
 • učestvovaćete u igricama, kvizovima i takmičenjima, kroz koje ćete vežbati i koristiti sve one reči, izraze i gramatička pravila koja učite tokom nastave
 • radićete u grupi, ali ćete imati mentorsku nastavu kroz pažljivo praćenje profesora koji Vam prilagođava aktivnosti i prati rad svakog pojedinca u grupi

Kurs španskog jezika održava se u nastavnom centru Vukov spomenik

NASTAVNI CENTAR: VUKOV SPOMENIK INFO TEL:
Svetozara Ćorovića 15 069 31 22 253

Iskoristite veliku letnju akciju i po sniženim cenama
usavršite znanje španskog jezika.

Za dodatne informacije i prijavu na Premium standard express kurseve španskog jezika pozovite telefone 011 33 74 075 i 069 33 74 075 (10 - 17.30h)

Ukoliko želite, možete se na ovaj kurs prijaviti popunjavanjem online aplikacionog formulara:

Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

Ime i prezime:

Broj telefona:

I-mejl:

Izaberite status:

Izaberite smenu:

Ovaj kurs želim da pohađam u:

*Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas, možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

Ukoliko želite nekome da poklonite ovaj kurs stranog jezika, kliknite na POKLONITE KURS JEZIKA

U narednom video spotu, možete se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
Kursom u Obrazovnom sistemu Equilibrio više sam nego zadovoljan, jer sam dobio optimalan odnos cene i kvaliteta nastave. Milovan Perišič - student
Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
Ne mogu, a da se ne pohvalim da više nemam blokada kada treba da pričam na stranom jeziku. Hvala Equilibrio centru na tome. Nevena Bogićević - lekar
Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
Učenje uz druženje je oproban recept kako se najlakše napreduje u usvajanju jednog novog jezika i kulture. Petar Milosavljević - mašinski inženjer
Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
Iako sam na početku bila skeptična, metod rada u Centru Equilibrio potpuno me je osvojio. Andrijana Vojnov - ekonomista
Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

NAŠI KLIJENTI SU I:

Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Raiffeisen Banka, Opština Novi Beograd, Represent Communications, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Robert Bosch, Holcim, Philip Morris International, Ikea Srbija, Banca Intesa, Coca-Cola Hellenic, Delhaize group, Milšped, Nelt, Uniqa osiguranje, Carlsberg, Comtrade, Lidl Srbija, Ambasada Španije, OMV, Zara, Procredit banka, Strabag...

Hvala na interesovanju i dobro došli!

MENI