Kursevi za starije osnovce

Kursevi jezika za starije osnovce obuhvataju visokokvalitetan nastavni program, kreiran po najsavremenijim metodima za učenje stranih jezika

Metodološki pristup je brižljivo osmišljen, a nastavni kadar u potpunosti osposobljen za rad sa polaznicima ovog uzrasta. Nastavu na ovom Programu izvode stručni, kreativni i visokomotivisani predavači, kao i strani lektori. Cilj je da se sve jezičke kompetencije savladaju brzo i lako.

U svom radu, primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod, koji učenika od prvog trenutka navodi da govori na stranom jeziku i maksimalno aktivira kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Nastavni planovi usaglašeni su sa programima osnovnoškolskog obrazovanja, pružajući mogućnost utvrđivanja i nadograđivanja postojećeg znanja polaznika, kao i oslobađanja u aktivnoj komunikaciji na stranom jeziku.

Osnovni cilj godišnjih kurseva za starije osnovce jeste usavršavanje svih jezičkih kompetencija, rušenje jezičkih barijera, povećanje stepena samopouzdanja u komunikaciji na stranom jeziku.

Više informacija pročitajte klikom na KURSEVI STRANIH JEZIKA ZA STARIJE OSNOVCE