Kursevi jezika za decu od 11 do 14 godina

kursevi jezika za decu osnovce

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za učenike od V do VIII razreda organizuju se u okviru posebnog sektora EQUILIBRIO- Obrazovnog sistema – EQUILIBRIO JUNIOR SCHOOL.

Časovi engleskog i nemačkog jezika za učenike od V do VIII razreda  odvijaju se u posebno opremljenim multimedijalnim učionicama koje su u potpunosti prilagođene deci ovog uzrasta. Brojni zanimljivi audio i video materijali i korišćenje projektora, časove čine zanimljivim i atraktivnim i čine da deca sa nestrpljenjem iščekuju svaki sledeći čas.

Nastava engleskog i nemačkog jezika je bogata jezičkim i društvenim igrama, pomoću kojih osnovci obogaćuju svoj fond reči i zahvaljujući kojim  je proces svajanja stranih jezika spontan i zabavan. Jezičke igre decu opuštaju, podstiču na konverzaciju i na taj način učenici steknu samopouzdanje u komunikaciji i uspešno prevazilaze sve jezičke prepreke.

Kursevi engleskog i nemačkog  za osnovce odvijaju se po savremenim programima za decu osnovnoškolskog uzrasta i u nastavi se koriste udžbenici renomiranih izdavača.

Predavači su mladi, iskusni i motivisani diplomirani i master filolozi, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom osnovnoškolskog uzrasta.

Info o kursevima stranih jezika za decu od 11 do 14 godina saznaj klikom na: KURSEVI ZA DECU OD 11 DO 14 GODINA

<
<
MENI