Kursevi jezika za decu od 11 do 14 godina

kursevi-jezika-za-decu-osnovce-beograd

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za učenike od V do VIII razreda organizuju se u okviru posebnog sektora EQUILIBRIO- Obrazovnog sistema – EQUILIBRIO JUNIOR SCHOOL.

Časovi engleskog i nemačkog jezika za učenike od V do VIII razreda  odvijaju se u posebno opremljenim multimedijalnim učionicama koje su u potpunosti prilagođene deci ovog uzrasta. Brojni zanimljivi audio i video materijali i korišćenje projektora, časove čine zanimljivim i atraktivnim i čine da deca sa nestrpljenjem iščekuju svaki sledeći čas.

Nastava engleskog i nemačkog jezika je bogata jezičkim i društvenim igrama, pomoću kojih osnovci obogaćuju svoj fond reči i zahvaljujući kojim  je proces svajanja stranih jezika spontan i zabavan. Jezičke igre decu opuštaju, podstiču na konverzaciju i na taj način učenici steknu samopouzdanje u komunikaciji i uspešno prevazilaze sve jezičke prepreke.

Kursevi engleskog i nemačkog  za osnovce odvijaju se po savremenim programima za decu osnovnoškolskog uzrasta i u nastavi se koriste udžbenici renomiranih izdavača.

Predavači su mladi, iskusni i motivisani diplomirani i master filolozi, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom osnovnoškolskog uzrasta.

Info o kursevima stranih jezika za decu od 11 do 14 godina saznajte klikom na: KURSEVI ZA DECU OD 11 DO 14 GODINA

OBAVEŠTENJE

 

Poštovani polaznici,

 

shodno donetoj odluci o proglašavanju vanrednog stanja koja se između ostalog direktno odnosi i na obrazovne institucije,  želimo da vas obavestimo da će Centar bez odlaganja, a u potpunosti u skladu sa zakonom, postupiti po zvaničnim uputstvima nadležnih državnih organa, i to pre svega iz razloga zdravstvene i društvene odgovornosti, a sve u cilju zdravstvene zaštite kako svih vas, naših polaznika, tako i svih naših zaposlenih.

Počevši od ponedeljka, 16. marta 2020. godine, Sekretarijati Centra, kao i svi nastavni centri biće zatvoreni do daljneg,  u cilju sprečavanja daljeg širenja virusa COVID- 19 među populacijom Republike Srbije.

Sa kursevima na koje ste upisani moći ćete nesmetano da nastavite nakon ukidanja vanrednog stanja.

Radujemo se nastavku druženja i učenja sa svima vama.

Do tada vas molimo, da u ovim teškim trenucima svi zajedno apsolutno poštujemo dobijene preporuke o društveno odgovornom ponašanju i što je više moguće ostanemo u svojim domovima, kako bismo što pre uspeli da prebrodimo ovako ozbiljan zdravstveni izazov koji je stavljen pred sve nas zajedno, uz maksimalnu solidarnost i podršku najugroženijim grupama stanovništva.

 

Srdačan pozdrav svima,

EQUILIBRIO TIM

MENI