Kursevi za srednjoškolce (17+ godina) - Popust 50%

Kursevi za srednjoskolce

PREMIUM KURSEVI JEZIKA ZA SREDNJOŠKOLCE!

Upis na prolećne kurseve za srednjoškolce je završen. Trenutno je aktuelan upis na Letnje intenzivne Premium kurseve (akcijska cena - popust 50%).

Više informacija pročitaj klikom na: LETNJI INTENZIVNI KURSEVI!


EQUILIBRIO - Obrazovni sistem u mogućnosti je da svim srednjoškolcima koji imaju više od 17 godina ponudi pohađanje Premium kurseva stranih jezika (engleski, nemački, italijanski ili španski) po akcijskoj ceni sa čak 50% popusta.

Premium kursevi su visokokvalitetni kursevi stranih jezika na kojima te tvoj profesor - mentor sve vreme aktivno prati pri usvajanju gradiva.

U nastavi, naši profesori primenjuju EQUILIBRIO konverzacijski metod koji te od prvog trenutka navodi da govoriš na stranom jeziku i maksimalno aktiviraš kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Ovog proleća odaberi Premium kurs stranog jezika i iskoristi popust od 50%. Dobićeš i pismenu garanciju kvaliteta usluge, EQUILIBRIO konverzacijski metod koji ti garantuje trajno primenljivo znanje, najbolje profesore sa višegodišnjim iskustvom i izdavanje zvaničnog sertifikata.

Premium kursevi za srednjoškolce obuhvataju proširenje fonda reči, usavršavanje gramatike i rad na sve četiri jezičke veštine sa akcentom na konverzaciji.

Prema temama koje obrađuju, ovi kursevi su namenjeni svim srednjoškolcima koji imaju preko 17 godinabez obzira na nivo znanja stranog jezika i na to da li su i koliko dugo konkretan strani jezik već učili u školi.

Nivo kursa koji će polaznik pohađati zavisi isključivo od njegovog trenutnog predznanja, čiji nivo se utvrđuje testiranjem pre početka nastave.

U nastavi primenjujemo EQUILIBRIO konverzacijski metod koji srednjoškolce od prvog trenutka navodi da govore na stranom jeziku i maksimalno aktiviraju kako prethodno, tako i tek stečeno znanje, bez pribegavanja upotrebi srpskog jezika na času.

Kad počinju i koliko traju Premium kursevi stranih jezika?

Premium kursevi počinju polovinom aprila 2024. godine, nastava traje 2 meseca (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond), tempo rada je 2 puta nedeljno po 100 minuta, termini su poslepodnevni i večernji (po tvom izboru).

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA ...

Premium kurseve za srednjoškolce organizujemo u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici!

EQUILIBRIO virtuelna učionica je moderna alternativa klasičnoj nastavi u pravoj učionici, zahvaljujući kojoj su naši kursevi putem interneta postali dostupni svima onima koji nisu u mogućnosti da nastavi prisustvuju uživo u našim centrima.

EQUILIBRIO virtuelnu učionicu odlikuje isti pristup nastavi kao i u pravoj učionici. Profesor - mentor je 100% prisutan tokom časa i ostvaruje dinamičnu i direktnu komunikaciju sa tobom kao polaznikom (putem računara, laptopa, tableta ili telefona).

Tokom časa, sve vreme možete da vidite profesora i ostale polaznike iz grupe, baš kao da ste svi zajedno u istoj prostoriji. Zahvaljujući savremenim alatima za izvođenje online nastave, imaćete potpuni doživljaj učionice, uz praćenje audio i video materijala koje profesor deli sa vama, kao i uz vizuelnu prezentaciju nastavnog sadržaja.

virtuelna ucionica 3

Nastava u KLASIČNOJ učionici se održava u našim nastavnim centrima Vukov spomenik i Novi Beograd - Geneks, u malim mentorskim grupama sa 4 do 7 polaznika. Časovi se održavaju u moderno opremljenim učionicama, uz primenu savremenih nastavnih sredstava, audio i video sadržaja, koji omogućavaju lako usvajanje stranog jezika.

Pogledaj kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

Ko su predavači na Premium kursevima za srednjoškolce?

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora stranih jezika, koji su u potpunosti osposobljeni da rade sa polaznicima ovog uzrasta. Profesori koji izvode nastavu su su pristupačni i puni entuzijazma, što je važno kako bi se polaznici opustili i podstakli da komuniciraju, bez straha od greške, i na taj način prevazišli blokadu u govoru. Profesor se u radu sa tinejdžerima fokusira na one oblasti jezika koje su im najpotrebnije za usavršavanje.

U stalnoj interakciju sa profesorom i ostalim polaznicima u svojoj grupi osetićeš napredak iz časa u čas i sve slobodnije i samouverenije ćeš komunicirati na stranom jeziku.

Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači koji su ih pogađali!

PREMIUM kursevi za srednjoškolce – opšti info:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • početak kurseva - polovinom aprila 2024.
 • trajanje kurseva - 2 meseca
 • tempo rada - 2 puta nedeljno po 100 minuta
 • termini nastave – poslepodnevni i večernji (po tvom izboru)
 • nivoi učenja od A1 do C1, prema evropskoj CEFR skali
 • kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)
 • nastava u VIRTUELNOJ UČIONICI se održava uživo, ONLINE, uz prisustvo profesora
 • KLASIČNA nastava se održava u nastavnim centrima:
  Vukov spomenik, Svetozara Ćorovića 15 (engleski, nemački, italijanski i španski)
  Novi Beograd - Geneks, Narodnih heroja 49 (engleski i nemački)
 • male mentorske grupe (od 4 do 7 polaznika)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema

AKCIJSKA CENA PREMIUM KURSEVA STRANIH JEZIKA!

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!

AKCIJSKA CENA
PREMIUM KURSA:
za plaćanje na 2 rate
149€
 UŠTEDA 150€!
REDOVNA CENA
PREMIUM KURSA:
za plaćanje na 2 rate
299 €

 Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

Navedena cena PREMIUM kurseva za srednjoškolce obuhvata:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd-garancija

 • polaganje ulaznog testa
 • pohađanje PREMIUM kursa za srednjoškolce
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • customer support servis
 • pismenu garancija kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema* (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)
premium kursevi za srednjoskolce

* Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

NAŠI KLIJENTI/ POLAZNICI SU I:

nasi klijenti
equilibrio klijenti

PISMENA GARANCIJA KVALITETA USLUGE - POTPUNA SIGURNOST TVOJE INVESTICIJE!

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

Misli na svoju budućnost već sada! Prijavi se na vreme i stekni korisna znanja iz stranog jezika po tvom izboru!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!

Za dodatne informacije i prijavu na Premium kurseve za srednjoškolce, pozovi klikom ovde: 069 31 22 253 (09h - 17h)

ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem online prijavnog formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Želim da pohađam kurs iz:

  Želim da pohađam kurs u:

  Izaberi status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nisi siguran/na da li je ovo adekvatan Program/kurs za tebe, možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Ukoliko želiš nekome da pokloniš ovaj kurs stranog jezika, klikni na POKLONI KURS STRANOG JEZIKA

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJ NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala ti na poverenju!

  <
  <
  MENI