SUPERINTENZIVNI KURS ITALIJANSKOG JEZIKA - samo 129 €

kurs-italijanskog

VELIKA LETNJA AKCIJA - POPUST 50%!

Ovog leta pripremili smo nikad bolju ponudu za učenje italijanskog jezika! Odaberi Superintenzivni kurs italijanskog jezika, iskoristi LETNJU AKCIJSKU CENU od samo 129 evra i vredne extra bonuse.

Šta predstavljaju letnji Superintenzivni kursevi italijanskog jezika?

Superintenzivni kursevi italijanskog jezika namenjeni su svim polaznicima koji imaju potrebu za brzim učenjem italijanskog jezika. Nastava je organizovana tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladaš sve ono što jedan kurs italijanskog jezika podrazumeva.

Superintenzivni kursevi italijanskog obuhvataju proširenje fonda reči, usavršavanje gramatike i rad na sve četiri jezičke veštine sa akcentom na konverzaciji.

U svom radu, primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod, koji te od prvog trenutka navodi da govoriš na italijanskom jeziku i maksimalno aktiviraš kako prethodno, tako i tek stečeno znanje. Gramatika se usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv.

Uz stalnu interakciju sa profesorom-mentorom i polaznicima osetićeš napredak iz časa u čas i sve slobodnije i samouverenije ćeš komunicirati na italijanskom jeziku.

Koliko traju i kad počinju Superintenzivni kursevi italijanskog jezika?

Superintenzivni kursevi italijanskog traju 5 nedelja (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond), tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta, termini su poslepodnevni i večernji. Nastava počinje u nedelji od 05. do 09. septembra 2022. godine.

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićeš u neprestanom kontaktu sa italijanskim jezikom - čak 4 x nedeljno po 90 minuta provodićeš komunicirajući na italijanskom jeziku, što će te primorati da brzo naučiš da na njemu i razmišljaš.

VEĆ 20 GODINA SMO TVOJ IZBOR...

Superintenzivne kurseve italijanskog organizujemo u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ učionici!

 • Nastava u VIRTUELNOJ učionici održava se ONLINE, u malim mentorskim grupama sa 3 do 7 polaznika. Budući da se održava uživo, pruža ti doživljaj prave učionice jer je identična nastavi u klasičnoj učionici, samo što se fizički nalaziš u komforu svoje sobe, kancelarije ili nekom drugom mestu. Sve što ti je potrebno za pohađanje kursa u virtuelnoj učionici jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!
 • KLASIČNA nastava se održava u našim nastavnim centrima Vukov spomenik i Novi Beograd - Geneks, u malim mentorskim grupama sa 3 do 7 polaznika. Časovi se održavaju u moderno opremljenim učionicama, uz primenu savremenih nastavnih sredstava, audio i video sadržaja, koji omogućavaju lako usvajanje stranog jezika.

Pogledaj kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

Učenje stranih jezika bez ograničenja, brzo i jeftino!

Nivelacija kurseva italijanskog jezika koji se održavaju u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu potpuno je usaglašena sa ZAJEDNIČKIM EVROPSKIM PORTFOLIOM ZA STRANE JEZIKE, usvojenim na Skupštini Saveta Evrope.

Bez obzira na to da li si apsolutni početnik ili već poseduješ izvesna znanja italijanskog jezika koja želiš da usavršiš, EQUILIBRIO - Obrazovni sistem u svojoj ponudi ima Superintenzivne kurseve italijanskog jezika koji će se prilagoditi upravo tvojim potrebama.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

U KRIZNIM VREMENIMA, KAO ŠTO JE OVO, JEDINA SIGURNA INVESTICIJA JE ULAGANJE U SVOJE ZNANJE!

Upis na letnje Superintenzivne kurseve italijanskog jezika!

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu u toku je velika letnja akcija sa čak 50% popusta. Iskoristii ovu akciju i upiši se na kurs italijanskog jezika po sniženoj ceni!

Superintenzivni kursevi italijanskog - opšte informacije:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd premium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • trajanje kurseva - 5 nedelja
 • kursevi počinju od 05. do 09. septembra (uz mogućnost nadoknade za propuštene časove zbog letovanja, kraćih izleta...)
 • tempo rada - 4 puta nedeljno po 90 minuta
 • nivoi učenja od A1 do C1, prema evropskoj CEFR skali
 • termini nastave – poslepodnevni i večernji (ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom)
 • kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)
 • nastava u VIRTUELNOJ UČIONICI se održava uživo, ONLINE, uz prisustvo profesora
 • KLASIČNA nastava se održava u nastavnim centrima:
  - Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15)
  - Novi Beograd - Geneks (Narodnih heroja 49)
 • male mentorske grupe (od 3 do 7 polaznika)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema

Ovog leta za naše polaznike pripremili smo i EXTRA BONUSE uz svaki upisani kurs!

 • VIDEO LEKCIJE – dodatni video sadržaj predstaviće ti jezičke zanimljivosti koje nisu zastupljene u okviru kursa, a namenjene su tvom nivou znanja
 • AUDIO LEKCIJE – snimljeni materijal ti omogućava da slušaš strani jezik prilagođen tvom nivou znanja dok putuješ na posao, treniraš ili se odmaraš
 • SURVIVOR PRIRUČNIK – tematski organizovan priručnik koji na jednom mestu sadrži spisak najkorisnijih reči i izraza za sve situacije tokom putovanja i boravka u inostranstvu
 • SPECIJALIZOVANI WEBINAR ZA SASTAVLJANJE CV-A I MOTIVACIONOG PISMA – webinar koji te korak po korak vodi kroz proces sastavljanja tvoje biografije i motivacionog pisma za apliciranje za posao na engleskom ili nemačkom jeziku
 • BUSINESS VOCABULARY VIDEO LEKCIJA – korisni poslovni izrazi i alternative za svakodnevni vokabular kada se upotrebljava u kontekstu posla

1. Šta podrazumeva SUPERINTENZIVNI KURS stranog jezika?

SUPERINTENZIVNI KURS podrazumeva rad na opštem znanju stranog jezika uz razvijanje svih jezičkih veština – razumevanja, pisanog i usmenog sporazumevanja, kao i podizanje nivoa poznavanja jezičkih sistema – gramatike i vokabulara. Iako je akcenat tokom samih časova na usmenoj komunikaciji, temeljnim pristupom se provežbavaju i ostale veštine koje su neophodne za kontinuirano i kvalitetno usavršavanje stranog jezika. Zahvaljujući časovima koji su duži nego na kursevima standardnog trajanja, nivo znanja polaznika se uspešno nadograđuje za vremenski period koji je kraći od uobičajenog.

2. Da li postoji neka bitna razlika između nastave u KLASIČNOJ i VIRTUELNOJ učionici?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene tako da je isti kvalitet nastave i u klasičnoj, i u virtuelnoj učionici. Ono što je zajedničko za nastavu u oba tipa učionice je komunikativni pristup, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

3. Da li su intenzivni kursevi teški za praćenje?

Ne, ali podrazumevaju da ćete u periodu dok traje kurs moći da posvetite dovoljno svog vremena kako biste redovno prisustvovali časovima i pripremali se za njih kroz vežbanje i domaće zadatke u danima kada nemate nastavu. Praćenje same nastave je maksimalno olakšano dinamičnom organizacijom časa od strane profesora, raznovrsnim i zanimljivim sadržajima koji se koriste u nastavi, kao i živom diskusijom i interakcijom sa profesorom i ostalim polaznicima u grupi.

4. Da li ću moći da nastavim sa praćenjem nastave ukoliko propustim neki čas?

Ukoliko propustite neki od časova, dobićete materijal i smernice od svog profesora u vezi sa gradivom koje je obrađeno kako biste nadoknadili propušteno, a postoji i mogućnost da zakažete individualni čas nadoknade sa profesorom.

5. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno ste sigurni u svoju investiciju za kurs jezika koji upisujete. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa.

6. Da li mogu da menjam termine pohađanja nastave u toku samog kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za vašu grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imate u istom terminu. Međutim, ukoliko vam zbog promenjenog rasporeda Vaših ostalih, ličnih obaveza, termin u kom ste započeli sa nastavom više ne bude odgovarao, možete trajno da pređete u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

7. Kada se polaže završni ispit?

Završni ispit se polaže na poslednjem času, u istom terminu u kome ste pohađali nastavu.

8. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustanete pre početka nastave, novac koji ste uplatili biće Vam vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustanete nakon što je nastava počela, uplaćeni novac Vam ne može biti vraćen.

9. Ako ne budem u mogućnosti da prisustvujem polaganju završnog ispita sa ostalim polaznicima iz grupe, da li mogu da polažem kasnije?

Da, moguće je, u toku perioda od narednih deset dana od dana kada je Vaša grupa polagala ispit.

LETNJA AKCIJSKA CENA SUPERINTENZIVNIH KURSEVA ITALIJANSKOG JEZIKA!

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!

REDOVNA CENA
SUPERINTENZIVNOG KURSA:
za plaćanje na 2 rate
259 €

LETNJA AKCIJSKA CENA
SUPERINTENZIVNOG KURSA:
za plaćanje na 2 rate
149 €
 UŠTEDA 110€!
LETNJA AKCIJSKA CENA
SUPERINTENZIVNOG KURSA:
za uplate u celosti
129 €
 UŠTEDA 130€!

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

za drugog člana porodice - dodatnih 20% popusta

Najbolji odnos cene kursa italijanskog jezika i naučenog gradiva.

Navedena cena kursa italijanskog obuhvata:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd-garancija

 • polaganje ulaznog testa*
 • pohađanje Superintenzivnog kursa italijanskog jezika
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • customer support servis
 • pismenu garanciju kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

* Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz italijanskog jezika, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno, kao i analiza jezičkih potreba polaznika. Testiranje se vrši u nekom od naših nastavnih centara ili online (po želji polaznika).

** Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja italijanskog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje italijanskog jezika biti potrebno.

Sertifikat

NAŠI KLIJENTI SU I:

Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Opština Novi Beograd, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Bosch, Philip Morris, Ikea, Banca Intesa, Coca-Cola, Delhaize, Milšped, Nelt, Uniqa, Carlsberg, Comtrade, Lidl, Ambasada Španije, OMV, Procredit banka, Strabag, Leranupon, Ubisoft, Finbet, Mozzart, Arbor Education, Gate Group, Greiner Jp Packaging ...

Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

PISMENA GARANCIJA KVALITETA USLUGE - POTPUNA SIGURNOST TVOJE INVESTICIJE!

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!

Za dodatne informacije i prijavu na SUPERINTENZIVNE kurseve italijanskog jezika, pozovi klikom ovde: 069 31 22 253 ili 063 323 634 (10h - 17h)

ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem online prijavnog formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanuješ:

  Želim da pohađam kurs u vidu:

  Izaberi status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nisi siguran da li je ovo adekvatan Program/ kurs za tebe, možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Ukoliko želiš nekome da pokloniš ovaj kurs stranog jezika, klikni na POKLONITE KURS JEZIKA

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJ NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu je super iskustvo, iako na početku nisam znao šta da očekujem od tog načina rada. Osećam da sam dosta napredovao. Marko Jović - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Hvala školi EQUILIBRIO što je omogućila održavanje online kursa nemačkog jezika! Zadovoljna sam profesorkom kao i novim znanjima koje sam stekla. Aleksandra Kovačević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Online kurs je pokazao da je moguće steći nova znanja, kao i prijateljstva iz dnevne sobe. Cela grupa je uspela lako da se prilagodi online časovima, zahvaljujući dobro organizovanoj profesorki i lepoj atmosferi tokom online druženja. Nenad Ilić - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu mi je omogućio da značajno uštedim vreme koje mi uvek nedostaje u jednom danu. Kurs je odlično organizovan i znanja se lako usvajaju i na ovaj način. Neda Marijanović - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala na interesovanju i dobro došli!

  ONLINE podrška

  Da li želite da nam postavite neko pitanje na temu ovog kursa jezika?

  Kontakt

  <
  <
  MENI