KURS ITALIJANSKOG JEZIKA - Popust 50%

Kuurs italijanskog jezika

Želiš da naučiš italijanski jezik i otvoriš sebi vrata ka svetu italijanskog jezika i kulture? Želiš da naučiš italijanski jezik i da uštediš i vreme i novac? Imamo rešenje!

Bez obzira da li si potpuni početnik u učenju italijanskog jezika ili već imaš određeni nivo znanja iz italijanskog jezika, naši letnji intenzivni Premium kursevi italijanskog jezika su pravo rešenje za tebe!

Premium kursevi italijanskog jezika - Velika letnja akcija!

 Ovog leta odaberi intenzivni Premium kurs italijanskog jezika i iskoristi popust od čak 50%. Dobićeš i pismenu garanciju kvaliteta usluge, EQUILIBRIO konverzacijski metod koji ti garantuje trajno primenljivo znanje, najbolje profesore sa višegodišnjim iskustvom i izdavanje zvaničnog sertifikata.

Kome su namenjeni intenzivni Premium kursevi italijanskog jezika?

Intenzivni Premium kursevi italijanskog jezika namenjeni su svim polaznicima koji imaju potrebu za brzim učenjem italijanskog jezika. Nastava je organizovana tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladaš sve ono što jedan kurs jezika podrazumeva.

Premium kursevi italijanskog jezika su visokokvalitetni kursevi italijanskog jezika na kojima te tvoj profesor - mentor sve vreme aktivno prati pri usvajanju gradiva.

Sa stručnim nastavnicima, diplomiranim profesorima italijanskog jezika, interaktivnim lekcijama i inspirativnom atmosferom, pružićemo ti ne samo znanje italijanskog jezika, već i priliku da potpuno uroniš u italijansku kulturu.

U nastavi, naši profesori italijanskog jezika primenjuju EQUILIBRIO konverzacijski metod koji te od prvog trenutka navodi da govoriš na italijanskom jeziku i maksimalno aktiviraš kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

U narednom klipu upoznaj se sa nekim od profesora i polaznika našeg Centra:

Premium kursevi italijanskog obuhvataju proširenje fonda reči, usavršavanje gramatike i rad na sve četiri jezičke veštine sa akcentom na konverzaciji.

Uz maksimalno iskorišćeno vreme, imaćeš priliku da odmah, na samim časovima, uz aktivnu pomoć svog profesora - mentora,  provežbavaš gradivo koje učiš i primenjuješ u komunikaciji.

U stalnoj interakciji sa profesorom i polaznicima osetićeš napredak iz časa u čas i sve slobodnije i samouverenije ćeš komunicirati na italijanskom jeziku.

Kad počinju i koliko traju intenzivni Premium kursevi italijanskog jezika?

Letnji Premium kursevi italijanskog jezika se organizuju u dve smene, sa početkom: 24. juna i 22. jula 2024. Nastava je intenzivna, traje četiri nedelje (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond), tempo rada je 4 puta nedeljno po 100 minuta, termini su poslepodnevni i večernji (po tvom izboru).

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićeš u neprestanom kontaktu sa jezikom koji učiš, što će te primorati da brzo naučiš da na njemu i razmišljaš.

Ovaj tempo omogućiće ti:

 • minimalno zaboravljanje
 • maksimalni napredak

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA ...

Premium kurseve italijanskog organizujemo u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)!

EQUILIBRIO virtuelna učionica (ONLINE UŽIVO NASTAVA) je moderna alternativa klasičnoj nastavi u pravoj učionici, zahvaljujući kojoj su naši kursevi putem interneta postali dostupni svima onima koji nisu u mogućnosti da nastavi prisustvuju uživo u našim centrima u Beogradu.

EQUILIBRIO virtuelnu učionicu odlikuje isti pristup nastavi kao i u pravoj učionici. Profesor - mentor je 100% prisutan tokom časa i ostvaruje dinamičnu i direktnu komunikaciju sa tobom kao polaznikom (putem računara, laptopa, tableta ili telefona).

Tokom časa, sve vreme ćeš moći da vidiš profesora i ostale polaznike iz grupe, baš kao da ste svi zajedno u istoj prostoriji. Zahvaljujući savremenim alatima za izvođenje online nastave, imaćeš potpuni doživljaj učionice, uz praćenje audio i video materijala koje profesor deli sa vama, kao i uz vizuelnu prezentaciju nastavnog sadržaja.

virtuelna ucionica 3

Nastava u KLASIČNOJ učionici se održava u našem nastavnom centru Vukov spomenik. Časovi se održavaju u moderno opremljenim učionicama, uz primenu savremenih nastavnih sredstava, audio i video sadržaja, koji omogućavaju lako usvajanje stranog jezika.

Pogledaj kako izgleda naš nastavni centar: EQUILIBRIO - Vukov spomenik

Koje su prednosti Premium kurseva italijanskog jezika?

 • Idealan tempo nastave - siguran napredak uz kvalitetno sticanje znanja
 • Ušteda vremena - za samo 4 nedelje završićeš ceo jedan podnivo učenja jezika
 • Ušteda novca - letnja akcija, ušteda čak 150 evra
 • Stalni kontakt sa stranim jezikom - napokon ćeš početi na njemu i da razmišljaš
 • Online UŽIVO nastava - časovima možeš da prisustvuješ sa bilo kog mesta
 • Konverzacijski metod - trajno primenjivo znanje
 • Profesori - diplomirani filolozi sa višegodišnjim iskustvom
 • Garancija kvaliteta - EQUILIBRIO ti garantuje usvajanje gradiva i uspešan završetak kursa
 • Sertifikat - zvanična potvrda znanja stranog jezika

Nauči italijanski jezik bez ograničenja, brzo i jeftino!

Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači koji su ih pohađali!

MINIMALNO ZABORAVLJANJE - MAKSIMALNI NAPREDAK!

Upis na Premium kurseve italijanskog jezika!

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu u toku je upis na Premium kurseve italijanskog jezika. Na kurs se možeš prijaviti putem telefona ili popunjavanjem prijavnog online formulara koji se nalazi u dnu ove stranice.

Premium kursevi italijanskog - opšte informacije:

 • kursevi se organizuju u dve smene (po izboru polaznika): prva smena od 24. juna i druga smena od 22. jula 2024.
 • trajanje kurseva - 4 nedelje (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond)
 • tempo rada - 4 puta nedeljno po 100 minuta
 • nivoi učenja od A1 do C1, prema evropskoj CEFR skali
 • nivelacija kurseva je usaglašena sa zajedničim Evropskim jezičkim okvirom
 • termini nastave – poslepodnevni i večernji
 • kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)
 • nastava u VIRTUELNOJ UČIONICI se održava uživo, ONLINE, uz prisustvo profesora
 • KLASIČNA nastava se održava u nastavnom centru: Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15)
 • male mentorske grupe (od 4 do 7 polaznika)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema

1. Šta podrazumeva PREMIUM KURS stranog jezika?

PREMIUM KURS je visokokvalitetan kurs koji podrazumeva rad na opštem znanju stranog jezika uz razvijanje svih jezičkih veština – razumevanja, pisanog i usmenog sporazumevanja, kao i podizanje nivoa poznavanja jezičkih sistema – gramatike i vokabulara. Iako je akcenat tokom samih časova na usmenoj komunikaciji, temeljnim pristupom se provežbavaju i ostale veštine koje su neophodne za kontinuirano i kvalitetno usavršavanje stranog jezika.

2. Da li postoji neka bitna razlika između klasičnih (u učionici) i online PREMIUM KURSEVA?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene online tipu nastave, kako bi se isti kvalitet zadržao i na klasičnom i na online kursu. Ono što je zajedničko i klasičnom i online kursu je komunikativni pristup u nastavi, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve online časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

3. Koje su prednosti online kurseva u odnosu na klasičnu nastavu u učionici?

Jedna od glavnih prednosti online nastave je ušteda vremena potrebnog za dolazak na časove i povratak kući, što povlači i izbegavanje korišćenja javnog prevoza ili traženje parking mesta. Osim toga, online časovi omogućavaju da pohađaš časove u terminima koji bi ti inače bili neprihvatljivi zbog vremena koje je potrebno za dolazak/odlazak, što znači da ukoliko završiš sa poslom ili ostalim obavezama u jednom trenutku, već u sledećem možeš da se uključiš u online čas, gde god da se nalaziš. Kako većina polaznika časove prati od kuće, mnogi kao prednost ističu i to što su svi opušteni, tako da i oni kojima bi komunikacija na stranom jeziku sa profesorom i drugim polaznicima inače bila problem, to vrlo lako prevazilaze. Kada je u pitanju sama nastava, online časovi nude tu prednost što su materijali i beleške sa časa dostupni na Skype platformi i nakon što se čas završi, čak i ukoliko mu nisi prisustvovao/la. Tako ćeš lakše dopuniti svoje beleške, podsetiti se primera ili čak nadoknaditi propušteno gradivo.

4. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno si siguran/na u svoju investiciju za kurs jezika koji upisuješ. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu (prisustvovali na minimum 70% časova) ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa. Pravo na korišćenje garancije kvaliteta ostvaruju polaznici koji, uprkos tome što su redovno pohađali nastavu i radili sve domaće zadatke, na završnom ispitu ostvare rezultat manji od 50% i ne steknu pravo na polaganje popravnog ispita.

5. Da li ću moći da nastavim sa praćenjem nastave ukoliko propustim neki čas?

Ukoliko propustiš neki od časova, dobićeš materijal i smernice od svog profesora u vezi sa gradivom koje je obrađeno kako bi nadoknadio/la propušteno, a postoji i mogućnost da zakažeš individualni čas nadoknade sa profesorom.

6. Da li mogu da menjam termine pohađanja nastave u toku samog kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za tvoju grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imaš u istom terminu. Međutim, ukoliko ti zbog promenjenog rasporeda tvojih ostalih, ličnih obaveza, termin u kom si započeo sa nastavom više ne bude odgovarao, možeš trajno da pređeš u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

7. Kada se polaže završni ispit?

Završni ispit se polaže nakon završetka kursa, tj. nakon što se održe svi časovi. Tačan termin polaganja ispita potvrdićeš sa svojim profesorom pred kraj kursa.

8. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustaneš pre početka nastave, novac koji si uplatio/la biće ti vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustaneš nakon što je nastava počela, uplaćeni novac ti ne može biti vraćen.

Koja je cena Premium kurseva italijanskog jezika?

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!

AKCIJSKA CENA
PREMIUM KURSA:
za plaćanje u celosti
149 €
 UŠTEDA 150€!
REDOVNA CENA
PREMIUM KURSA:
za plaćanje na 2 rate
299 €

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Iskoristi akciju i uštedi čak 150 evra upisom na intenzivni Premium kurs italijanskog jezika!


Navedena cena kursa italijanskog obuhvata:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd-garancija

 • polaganje ulaznog testa
 • pohađanje Premium kursa italijanskog jezika
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • customer support servis
 • pismenu garanciju kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema* (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

Minimalno zaboravljanje - maksimalni napredak!

* Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja italijanskog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje italijanskog jezika biti potrebno.

Svedski jezik sertifikat

Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

NAŠI KLIJENTI/ POLAZNICI SU I:

nasi klijenti
equilibrio klijenti

PISMENA GARANCIJA KVALITETA USLUGE - POTPUNA SIGURNOST TVOJE INVESTICIJE!

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!

Kako da se prijaviš na Premium kurs italijanskog jezika?

Za dodatne informacije i prijavu na Premium kurseve italijanskog jezika, pozovi klikom ovde: 069 31 22 253 ili 063 323 634 (10h - 17h)

ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem online prijavnog formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Želim da pohađam kurs u vidu:

  Želim da pohađam kurs u:

  Izaberi status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nisi siguran da li je ovo adekvatan Program/ kurs za tebe, možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Ukoliko želiš nekome da pokloniš ovaj kurs stranog jezika, klikni na POKLONI KURS JEZIKA

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJ NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala ti na poverenju!

  ONLINE podrška

  Da li želite da nam postavite neko pitanje na temu ovog kursa jezika?

  Kontakt

  <
  <
  MENI