Naša vizija

vizija equilibrio obrazovnog sistema

Kao viziju za budućnost, odredili smo ostvarenje svih elemenata naše misije, kao i pozicioniranje naše obrazovne institucije kao apsolutnog lidera iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Iskreno verujemo u neophodnost stalnog usavršavanja, te učenje vidimo kao proces koji je od ključne važnosti za stvaranje zdravog i konkurentnog društva, a čija je osnova znanje kao primarna prednost u globalizovanom svetu.

Kao jedna od vodećih obrazovnih institucija na našim prostorima, tvrdimo da je ulaganje u znanje, bez izuzetka najbolja investicija u sigurnu i izvesnu budućnost, a da je naš dvadesetogodišnji rad i obimna referentna lista zadovoljnih klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica, ujedno i najbolja garancija ostvarenja svih vaših profesionalnih i ličnih ciljeva.

Otpočinjanjem pregovora sa EU u januaru 2014. godine, naglo su povećane mogućnosti za napredovanje u svim segmentima ličnog i profesionalnog razvoja. Oni pojedinci i kompanije koji na vreme prepoznaju važnost dodatnog obrazovanja, ostvariće više nego potrebne komparativne prednosti.

Vizija ostaje u domenu mašte i teorije ukoliko ne postoje jasno određeni putevi koji vode ka njenom ostvarenju. Svojim trudom i odgovornim i kvalitetnim radom EQUILIBRIO - Obrazovni sistem realizuje svoju i vizije svojih polaznika.

Stoga, mi kao obrazovna institucija, u okviru vizije za svoju budućnost, na sebe preuzimamo potpunu odgovornost da svakim danom kvalitet svih naših usluga bude bolji, a poverenje i ispunjena očekivanja naših klijenata doneće, i onaj i te kako važan osećaj da je ono što radimo – potpuno primereno i društveno korisno.

<
<
MENI