Društvena odgovornost

1. Konferencija "Snagom znanja u bezbednu budućnost" - mart 2022.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem je podržao studentski događaj, konferenciju "Snagom znanja u bezbednu budućnost", koju je Fakultet beznednosti Univerziteta u Beogradu organizovao na Zlatiboru. Tom prilikom su uručena dva vaučera za Premium kurs i Konverzacijski kurs engleskog jezika studentima koji su u kvizu znanja pokazali najbolje rezultate.

1

2. "Fongress 2022." - februar 2022.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem je podržao studentski događaj "Fongress 2022." koji se održao na Zlatiboru u organizaciji Studentske asocijacije FON-a. Najaktivniji učesnik je nagrađen vaučerom za Program jezičkog usavršavanja studenata.

2

3. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem i Evropski pokret FUTURIS organizovali su Program jezičkog usavršavanja – februar 2022.

3

4. U saradnji sa Udruženjem hranitelja Beograda, Obrazovni sistem EQUILIBRIO stipendirao je troje srednjoškolaca iz hraniteljskih porodica. Srednjoškolci su dobili priliku da usavrše znanje stranog jezika na godišnjem kursu za srednjoškolce

foto 1

5. I ove godine Obrazovni sistem EQUILIBRIO podržao je manifestaciju Dani Marketing Workshop-a na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Tradicionalno, manifestacija se završila Reklamijadom koja ima humanitarni karakter budući da su svi prihodi donirani u humanitarne svrhe kao pomoć organizaciji "Budi human".

foto 2

6. Dodela poklon vaučera za kurs stranog jezika prvoplasiranim brucošima na FPN - oktobar 2016.

Obrazovni sistem EQUILIBRIO, kao partner Fakulteta političkih nauka, dodelio je poklon vaučere za kurs stranog jezika po izboru prvoplasiranim studentima na ovogodišnjim rang listama. Vaučeri su dodeljeni studentima na ceremoniji prijema nove generacije brucoša i svečanom otvaranju školske godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

vaucer drustvena odgovorsnot

7. Testiranje znanja stranih jezika za studente Ekonomskog fakulteta - novembar 2015.

Obrazovni sistem EQUILIBRIO, u saradnji sa Centrom za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM), organizovao je za studente Ekonomskog fakulteta u Beogradu besplatno testiranje znanja engleskog i nemačkog jezika uz izdavanje zvaničnih uverenja.

testiranje ekonomski fakultet

8. Dodela nagrada pobednicima međunarodnog takmičenja u rešavanju studije slučaja - april 2015.

Obrazovni sistem EQUILIBRIO nagradio je studente beogradskog Fakulteta organizacionih nauka koji su osvojili prvo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja održanom u Španiji, u konkurenciji 80 studenata sa 16 najboljih svetskih univerziteta. Našim šampionima sveta u rešavanju studija slučaja uručene su vredne nagrade u vidu kurseva stranih jezika.

fon drustvena odgovornost

9. Donacija školskog pribora

Nikolina Jelić iz Surčina, samohrana je majka devetoro dece. Obrazovni sistem EQUILIBRIO je donirao školski pribor, sveske, olovke dečici koja idu u školu,  a najmlađim članovima ove porodice obezbedili smo bojanke i bojice.  Iako žive u teškim uslovima srdačno su nas dočekali i pokazali da naše malo njima može da znači dovoljno.

10. Stipendije za studente lošeg materijalnog stanja – leto 2014.

U saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata univeriteta u Beogradu, Obrazovni sistem EQUILIBRIO donirao je deset stipendija za učenje stranih jezika studentima lošeg materijalnog stanja.

stipendije za studente

11. Vip Dani Marketing Workshopa

U saradnji sa Marketinškom radionicom Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Obrazovni sistem EQUILIBRIO donirao je sredstva namenjena Svratištu za decu u Beogradu.

zahvalnica eq reklamijada

12. Program stipendiranja studenata Beograda 2013. 

Obrazovni sistem EQUILIBRIO i Evropski pokret FUTURIS organizovali su tokom 2013. Program stipendiranja studenata Beograda. Studenti su imali priliku da uče strane jezike, da pohađaju kreativne jezičke radionice na temu tehnike polaganja međunarodno priznatih ispita engleskog jezika, i da pohađaju mini seminare na temu pokretanja sopstvenog biznisa i upravljanja projektima. Svim polaznicima Programa izdata su uverenja i zvanični sertifikati.

program stipeniranja102121

13. Stipendiranje 40 najboljih studenata Studentskog grada 2013.

Obrazoni sistem EQUILIBRIO, u saradnji sa Studentskom unijom Studentskog grada, obezbedio je besplatno pohađanje kurseva stranih jezika za 40 najboljih studenata Studentskog grada. Studenti su imali priliku da uče španski, italijanski, grčki i ruski jezik. Po završetku nastave,  uspešno su položili završne testove i ostvarili pravo na izdavanje zvaničnih sertifikata.

studentski grad bgd

14. Reklamijada na Ekonomskom fakultetu- decembar 2012

Obrazovni sistem EQUILIBRIO, u saradnji sa Marketinškom radionicom Ekonomskog fakulteta,  donirao je kao sponzor Reklamijade  sredstva Stacionaru za odojčad, decu i trudnice u okviru centra u Zvečanskoj ulici.

reklamijada bgd

15. Besplatni kursevi stranih jezika za studente Fakulteta političkih nauka- decembar 2012.

Tokom zime 2012/13. Obrazovni sistem EQUILIBRIO organizovao je besplatnu nastavu španskog jezika za deset studenata Fakulteta političkih nauka, članova studentske organizacije “Klub Studenata Fakulteta političkih nauka”.

fpn bgd1

16. sistem EQUILIBRIO u emisiji „Radna akcija“ na TV PRVA

Aleksandri, učesnici  emisije „Radna akcija” na TV PRVA, Obrazovni sistem EQUILIBRIO  donirao je godišnji  kurs italijanskog jezika (četiri semestra).  Aleksandri je ostvarena želja da nauči italijanski jezik i dobije zvanični sertifikac Obrazovnog sistema EQUILIBRIO.

17. Program stipendiranja učenika gimnazija i srednjih stručnih škola- leto 2012. 

Obrazovni sistem EQUILIBRIO i Evropski pokret FUTURIS, uz podršku Kancelarije za mlade beogradske opštine Palilula, organizovali su četvrtu godinu zaredom Program stipendiranja srednjoškolaca. Učenici sa teritorije cele Republike Srbije imali su priliku da se u društvu učenika iz Beograda upoznaju sa kulturno-zabavnim sadržajima koje prestonica može da im ponudi, ali i da uče strane jezike kroz nastavu opšteg tipa, kreativne jezičke radionice i druženja sa stranim gostujućim predavačima.

image01101

18. Takmičenje NBGD- maj 2012.

U organizaciji Odeljenja za društvene delatnosti opštine Novi Beograd i Obrazovnog sistema EQUILIBRIO, održano je TAKMIČENJE IZ ENGLESKOG JEZIKA za učenike trećeg razreda svih srednjih škola koje pripadaju teritoriji opštine Novi Beograd. Za sve učesnike takmičenja obezbeđeno je izdavanje uverenja o učestvovanju na takmičenju, dok su za one najbolje obezbeđene veoma vredne nagrade.

image01ssd4

19. Besplatno testiranje znanja stranih jezika studenata Ekonomskog fakulteta i Fakulteta političkih nauka- maj 2012.

Obrazovni sistem EQUILIBRIO organizovao je, u saradnji sa Studentskim parlamentom Ekonomskog fakulteta i Klubom studenata Fakulteta politickih nauka, za sve zainteresovane studente besplatno testiranje znanja stranih jezika (engleski, španski i italijanski) uz izdavanje zvaničnih uverenja.

image0031

20. Besplatni kursevi stranih jezika za studente Fakulteta političkih nauka- april 2012.

Tokom proleća 2012. Obrazovni sistem EQUILIBRIO organizovao je besplatnu nastavu španskog jezika za deset studenata, članova studentske organizacije “Klub Studenata Fakulteta političkih nauka”.

image005

21. Nagrade za Palilulsku olimpijadu kulture- april 2012.

Osma Palilulska olimpijada kulture (POK), posvećena stvaralaštvu mladih Palilule i Beograda, održana je krajem aprila 2012. Takmičilo se preko hiljadu mladih zainteresovanih za umetnost i kulturu, u likovnom, dramskom i muzičkom stvaralaštvu, recitovanju, umetnosti reciklaže, fotografije, kratkom filmu, hip-hopu, brejkdensu i pop-rok muzici. Obrazovni sistem EQUILIBRIO nagradio je pobednike besplatnim kursevima stranih jezika.

image007

22. Subvencionisani program obuke za nezaposlena lica proleće 2012.

Obrazovni sistem EQUILIBRIO, u saradnji sa portalom INFOSTUD,  realizovao je  tokom proleća 2012. godine, uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, Program obuke za nezaposlena lica. Program je podrazumevao kurs stranog jezika, izdavanje uverenja i sertifikata, kao i obuku na temu pisanja CV-ja, propratnog pisma i uspešnog nastupa na intervjuima za posao.

image008

23. Takmičenje u engleskom jeziku za osnovce Palilule- mart 2012

Obrazovni sistem EQUILIBRIO organizovao je u martu 2012 godine, za sve učenike sedmog razreda osnovnih škola sa teritorije Opštine Palilula, takmičenje u znanju engleskog jezika. Učesnici takmičenja pokazali su visok nivo svih svojih jezičkih kompetencija. Za najbolje su obezbeđene vredne nagrade i preporuke za buduće školovanje i upis u Filološku gimnaziju.

image009

24. Stipendije za najbolje studente Megatrend Univerziteta- mart 2012.

Obrazovni sistem EQUILIBRIO, u saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Megatrend univerziteta, obezbedio je najboljim studentima Megatrenda stipenije iz domena stranih jezika: opšte kurseve španskog jezika (uz izdavanje sertifikata), pripremne kurseve za polaganje TOEFL ispita i pripremne kurseve za polaganje IELTS ispita.

image010

25. Stipendiranje 40 najboljih studenata Studentskog grada- proleće 2012

Obrazoni sistem EQUILIBRIO, u saradnji sa Studentskom unijom Studentskog grada, obezbedio je besplatno pohađanje kurseva stranih jezika za 40 najboljih studenata Studentskog grada. Svi studenti su, po završetku nastave,  uspešno položili završne testove i ostvarili pravo na izdavanje zvaničnih sertifikata.

studenjak 2

26. Reklamijada na Ekonomskom fakultetu- decembar 2011

Obrazovni sistem EQUILIBRIO, u saradnji sa Marketinškom radionicom Ekonomskog fakulteta i Crvenim krstom,  donirao je kao sponzor reklamijade, sredstva porodici iz Beograda koja je u teškom materijalnom stanju.

image012

27. Univerzitetski sajam stipendija- novembar 2011.

Sajam stipendija održan je 3. novembra 2011. zgradi Rektorata, u organizaciji Univerzitetskog Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, uz podršku Fondacije Kralja Boduena, Coca Cola Helenic i Obrazovnog sistema EQUILIBRIO. Obrazovni sistem EQUILIBRIO nagradio je 30 studenata Beogradskog univerziteta stipendijama za pohađanje kurseva stranih jezika.

image013

28. Program subvencionisanih kurseva za nezaposlena lica- jesen 2011.

Sajt za zapošljavanje i profesionalnu orijentaciju Poslovi.Infostud i Obrazovni sistem EQUILIBRIO realizovali su tokom jeseni 2011. godine uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, Program obuke za nezaposlena lica. Program je podrazumevao obuku iz domena stranih jezika, ali i radionica na temu pisanja CV-jeva, propratnog pisma, kao i uspešnog nastupa na intervjuima za posao.

image014

29. Program stipendiranja učenika gimnazija i srednjih srednjih škola- leto 2011. 

Kancelarija za mlade beogradske opštine Palilula i Obrazovni sistem EQUILIBRIO tokom leta 2011 organizovali su treću godinu zaredom Program stipendiranja srednjoškolaca.  Srednjoškolci iz cele Srbije su imali priliku da se upoznaju sa kulturno-zabavnim sadržajima koje prestonica može da im ponudi, da uče strane jezike i  pohađaju jezičke radionice. Svu učesnici Programa su dobili zvanične sertifikate o pohađanju Programa.

image015

30. Takmičenje srednjoškolaca Novi Beograd – maj 2011.

U organizaciji Odeljenja za društvene delatnosti Gradske opštine Novi Beograd i Obrazovnog sistema EQUILIBRIO održano je takmičenje iz engleskog jezika za sve učenike trećeg razreda sa teritorije Opštine Novi Beograd. Za sve učesnike takmičenja obezbeđeno je izdavanje uverenja o učestvovanju na takmičenju, dok su za one najbolje obezbeđene veoma vredne nagrade.

image002

31. Nagrade za pobednike Palilulske olimpijade kulture- maj 2011.

Sedma Palilulska olimpijada kulture (POK), posvećena stvaralaštvu mladih Palilule i Beograda, održana je od 7.  do 15 maja. Preko hiljadu mladih zainteresovanih za umetnost i kulturu takmičilo se u likovnom, dramskom i muzičkom stvaralaštvu, recitovanju, umetnosti reciklaže, fotografije, kratkom filmu, hip-hopu, brejkdensu i pop-rok muzici. Pobednici takmičenja nagređeni su besplatnim kursevima u Obrazovnom sistemu EQUILIBRIO.

image017

32. Besplatni kursevi za učenike Pete beogradske gimnazije- april 2011.

U saradnji sa Kancelarijom za mlade gradske opstine Palilula, Obrazovni sistem EQUILIBRIO organizovao je besplatnu nastavu španskog jezika za deset učenika Pete beogradske gimnazije.

image018

33. Besplatna nastava za studente Fakulteta političkih nauka- proleće 2011.

Tokom proleća 2011. Obrazovni sistem EQUILIBRIO organizovao je besplatnu nastavu francuskog jezika za deset studenata, članova studentske organizacije “Klub za Ujedinjene nacije Fakulteta političkih nauka”.

image019

34. Reklamijada u Boru

U saradnji sa Marketinškom radionicom Ekonomskog fakulteta u Beogradu i ustanovom za kulturu opštine Bor,  Obrazovni sistem EQUILIBRIO donirao je sredstva osnovnoj i srednjoj školi za decu sa posebnim potrebama „Vidovdan“ u Boru.

35. Stipendiranje studenata Ekonomskog  fakulteta- proleće 2011.

U saradnji sa Savezom studenata Ekonomskog fakuleta Obrazovni sistem EQUILIBRIO organizovao je tokom proleća 2011. besplatnu nastavu stranih jezika (italijanski, španski i francuski jezik) za 30 najboljih studenata Ekonomskog fakulteta. Po završetku kursa svim polaznicima su izdata zvanični sertifikati.

image020

36. Stipendiranje 40 najboljih studenata Studentskog grada- proleće 2011.

U saradnji sa Studentskom unijom Studentskog grada, Obrazovni sistem EQUILIBRIO obezbedio je besplatno pohađanje kurseva stranih jezika za 40 najboljih studenata Studentskog grada, tokom proleća 2011. godine. Svi studenti su, po završetku nastave,  uspešno položili završne testove i ostvarili pravo na izdavanje sertifikata.

image021

37. Studentska unija Beogradskog univerziteta

Tokom proleća 2011. godine Obrazovni sistem EQUILIBRIO organizovao je nastavak besplatne obuke iz domena stranih jezika za 40 članova Studentske unije Beograda (www.subg.org.rs). Svima koji su pohađali ovu intenzivnu obuku uručeni su sertifikati.

image022

38. Donacija za Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj

U saradnji sa Marketinškom radionicom Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Obrazovni sistem EQUILIBRIO donirao je sredstva  Univerzitetskoj dečijoj  klinici u Tiršovoj

image023

39. Takmičenje u engleskom jeziku za osnovce Palilule- decembar 2010

Za sve učenike sedmog razreda osnovnih škola sa teritorije Opštine Palilula, organizovano je takmičenje u znanju engleskog jezika. Učesnici takmičenja pokazali su zavidan nivo svih svojih jezičkih kompetencija, a kao nagradu za učestvovanje, dobili su brojne nagrade, kao i preporuke za buduće školovanje i upis u Filološku gimnaziju.

image024

40. Program subvencionisanih kurseva za nezaposlena lica- jesen 2010.

Sajt za zapošljavanje i profesionalnu orijentaciju Poslovi.Infostud (www.poslovi.infostud.com) i Obrazovni sistem EQUILIBRIO realizovali su zajedno tokom jeseni 2010. godine uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, Program obuke za nezaposlena lica koji je podrazumevao obuku iz domena stranih jezika, ali i radionica na temu pisanja CV-jeva, propratnog pisma, kao i uspešnog nastupa na intervjuima za posao.

image025

41. Program stipendiranja učenika gimnazija i srednjih stručnih škola- leto 2010. 

Kancelarija za mlade beogradske opštine Palilula (www.kzmpalilula.rs) i Obrazovni sistem EQUILIBRIO ugostili su u letnjim mesecima 2010. godine srednjoškolce iz cele Srbije.  Učenici su imali priliku da se upoznaju sa kulturno-zabavnim sadržajima koje prestonica može da im ponudi, ali i da uče strane jezike kroz nastavu opšteg tipa, kreativne radionice i druženja sa stranim gostujućim predavačima.

image0261

42. Nagrađivanje studenata u saradnji sa Centrom za razvoj karijere – leto 2010.

Kao stalni partner Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Beogradskog univerziteta (www.razvojkarijere.bg.ac.rs), Obrazovni sistem EQUILIBRIO obezbedio je tokom leta 2010. godine 10 besplatnih kurseva stranih jezika za studente sa najboljim prosekom koji su se angažovali na različitim aktivnostima koje je Centar za razvoj karijere organizovao.

image027

43. Udruženje studenata sa hendikepom- proleće 2010.

U saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Beograda (http://www.kancelarijazamlade.rs), tokom zime i proleća 2010. godine realizovana je obuka za 45 članova Udruženja studenata sa hendikepom Beogradskog univerziteta (http://www.adsyu.org/index.html). Studenti su pohađali nastavu iz nemačkog, italijanskog, španskog i engleskog jezika.

image028

44. Vaučeri za vukovce Opštine Palilula

Nimalo nije lako završiti školsku godinu sa svim peticama u đačkoj knjižici. Za to je potrebno puno truda, discipline i posvećenosti. U saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Palilula, Obrazovni sistem EQUILIBRIO stipendirao je vukovce iz svih osnovnih škola sa ove beogradske opštine.

image029

45. Stipendiranje 20 najboljih studenata Studentskog grada

Od kada je 2007. godine kompletno renoviran, Studentski grad na Novom Beogradu postao je sinonim za kvalitetan i udoban smeštaj studenata Beogradskog univerziteta. Mesto u njemu uspeju da dobiju samo studenti koji redovno studiraju i postižu visok prosek ocena. U saradnji sa Studentskom unijom Studentskog grada, Obrazovni sistem EQUILIBRIO obezbedio je besplatno pohađanje kurseva stranih jezika za 20 najboljih studenata Studentskog grada, tokom školske 2009/2010. godine.

image030

46. Takmičenje u engleskom jeziku za osnovce Palilule- mart 2010.

Za sve učenike sedmog razreda osnovnih škola sa teritorije Opštine Palilula, organizovano je takmičenje u znanju engleskog jezika. Učesnici takmičenja pokazali su zavidan nivo svih svojih jezičkih kompetencija, a kao nagradu za učestvovanje, dobili su brojne nagrade, kao i preporuke za buduće školovanje i upis u Filološku gimnaziju.

image031

47. Studentska Unija Beogradskog univerziteta

Tokom marta i aprila meseca 2010. godine Obrazovni sistem EQUILIBRIO organizovao je obuku iz domena stranih jezika za članove Studentske unije Beograda (www.subg.org.rs). Svima koji su pohađali ovu intenzivnu obuku uručeni su sertifikati.

image032

48. Program subvencionisanih kurseva za nezaposlene

Sajt za zapošljavanje i profesionalnu orijentaciju Poslovi.Infostud (www.poslovi.infostud.com) i Obrazovni sistem EQUILIBRIO realizovali su tokom jeseni 2009. godine uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, Program obuke za nezaposlena lica koji je podrazumevao obuku iz domena stranih jezika, ali i radionica na temu pisanja CV-jeva, propratnog pisma, kao i uspešnog nastupa na intervjuima za posao.

image033

49. Donacija za Narodnu kuhinju u Užicu

U saradnji sa Marketinškom radionicom Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Obrazovni sistem EQULIBRIO donirao je Narodnoj kuhinji iz Užica sredstva neophodna za nesmetano snabdevanje hranom za stanovnike ovog grada, koji su ekonomski ugroženi i prinuđeni su na besplatne obroke koje im Kuhinja redovno obezbeđuje.

image034

50. Program stipendiranja učenika srednjih škola Srbije 2009. 

Kancelarija za mlade beogradske opštine Palilula (www.kzmpalilula.rs) i Obrazovni sistem EQUILIBRIO ugostili su u letnjim mesecima 2009. godine srednjoškolce iz cele Srbije koji su u Beograd došli kako bi se upoznali sa kulturno-zabavnim sadržajima koje prestonica može da im ponudi, ali i radili na sebi intenzivno učeći strane jezike kroz nastavu opšteg tipa, kreativne radionice i druženja sa stranim gostujućim predavačima.

program stipeniranja1021211

51. Program stipendiranja studenata 2008.

Studentski Savezi fakulteta Beogradskog univerziteta i Obrazovni sistem EQUILIBRIO realizovali su tokom jeseni 2008. godine. Program stipendiranja studenata BU.

image036

52. Stipendiranje štićenice doma „Moše Pijade“

Obrazovni sistem EQUILIBRIO stipendirao je štićenicu Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Moše Pijade“, Zoranu Muminović. Zorana je izrazila veliku želju da savlada španski jezik što joj je sistem EQUILIBRIO i omogućio.

image037
<
<
MENI