Naši profesori

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na svoj kolektiv koga čine iskusni diplomirani i master profesori stranih jezika, koji, uz najsavremenije nastavne metode, stručnu literaturu renomiranih svetskih izdavača i atraktivne audio i video materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu čak 10 stranih jezika.

Sve naše profesore odlikuje velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Oni su izuzetni stručnjaci i zaljubljenici u posao kojim se bave, a svoj entuzijazam i ljubav prema stranim jezicima prenose i na učenike. Kao vaši mentori, sve vreme vas prate u procesu učenja jezika i uvek su tu da vam pomognu savetom, korisnom smernicom, pojašnjenjem ili dodatnim materijalom za vežbu. Oni razumeju vaše potrebe kada je učenje jezika u pitanju, imaju sluha za sve poteškoće na koje nailazite i rado će vam izaći u susret za sva pitanja i nedoumice koje imate. Pristupačni su, srdačni i ljubazni tako da pred njima nećete osetiti snebivanje ili nelagodnost kada im se obraćate za pomoć.

Držeći do svog ličnog i profesionalnog razvoja, naši profesori redovno pohađaju seminare i treninge iz oblasti metodike nastave u cilju usvajanja i primene najsavremenijih metoda u nastavi stranih jezika. Time se neprekidno usavršavaju kako bi vama, našim polaznicima, pružili najsavremeniju nastavu jezika koja je potpuno u skladu sa svetskim trendovima.

Kao stručnjaci u svom poslu, mnogi od njih su licencirani od strane brojnih internacionalnih institucija za održavanje kurseva i obuka iz metodike nastave stranih jezika. Zahvaljujući svom poznavanju specijalizovane terminologije iz različitih oblasti poslovnog engleskog jezika, često su angažovani kao simultani i konsekutivni prevodioci na brojnim domaćim i inostranim konferencijama i kongresima. Osim toga, članovi su mnogobrojnih udruženja i asocijacija iz oblasti stranih jezika, kao što su: Društvo Hispanista Srbije, Udruženje prevodilaca Srbije, ELTA (English Language Teachers’ Association), IATEFL (International Association of Teachers of English as a Foreign Language), Asociación de profesores de ELE (Español como Lengua Extranjera) itd.

Profesori Equilibrio Obrazovnog sistema
predavaci u equilibrio obrazovnom sistemu

Svi naši profesori podstiču radnu, ali opuštenu atmosferu u kojoj se najbolje uči i usvajaju znanja koja su vam potrebna, kako bi vam strani jezik postao i velika ljubav i zadovoljstvo. Vrlo je važno da nikada ne zaboravimo da znanje jezika otvara vrata jednog potpuno novog sveta i širi lepezu ličnih i profesionalnih mogućnosti. Naši profesori-mentori su upravo tu da vas povedu u otkrivanje novih kultura, običaja i osobenosti naroda i jezika, time što će uz njih učenje novog jezičkog sistema biti daleko jednostavnije i interesantnije.

Svaki naš profesor je deo tima koji zajednički radi na stalnom usavršavanju nastave i programa u okviru EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema. Kako bi se svim našim polaznicima pružila garancija kvaliteta nastave, vrši se stalna supervizija nastavnog procesa kojom se obezbeđuje usklađenost sa normama prilagođenim evropskim standardima. Stručni tim supervizora za kvalitet nastavnog procesa u okviru Sektora za podršku klijentima EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema konstantno prati promene na tržištu, usvaja najsavremenije metode rada i uspešno ih primenjuje i integriše u rad čitavog profesorskog tima.

Učiti jedan jezik iskustvo je koje vam ostaje za ceo život. Naši profesori-mentori su tu da vam otvore vrata tog novog sveta, jer je način na koji izvode nastavu upravo ono u čemu ćete uživati iz nedelje u nedelju, tokom čitavog trajanja kursa.

Dobro došli!

<
MENI