SUPERINTENZIVNI KURS ENGLESKOG JEZIKA - SAMO 99 €

kurs-engleskog-jezika

ULTRA FIRST MINUTE akcija za prijave do 31. maja!

Ovog leta pripremili smo nikad bolju ponudu za učenje engleskog jezika! Odaberite Superintenzivni kurs engleskog jezika, iskoristite ULTRA FIRST MINUTE CENU od samo 99 evra i vredne extra bonuse.

ULTRA FIRST MINUTE akcija traje do 31. maja! Broj polaznika koji mogu da se upišu po ovoj akcijskoj ceni od 99 evra je ograničen i zato požurite sa prijavom. Iskoristite ovu nikad nižu cenu za učenje engleskog jezika i prijavite se što pre!

Šta predstavljaju letnji Superintenzivni kursevi engleskog jezika?

Superintenzivni kursevi engleskog jezika namenjeni su svim polaznicima koji imaju potrebu za brzim učenjem engleskog jezika. Nastava je organizovana tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladate sve ono što jedan kurs engleskog jezika podrazumeva.

Superintenzivni kursevi engleskog obuhvataju proširenje fonda reči, usavršavanje gramatike i rad na sve četiri jezičke veštine sa akcentom na konverzaciji.

U svom radu, primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod, koji vas od prvog trenutka navodi da govorite na engleskom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje. Gramatika se usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv.

Uz stalnu interakciju sa svojim profesorom-mentorom i ostalim polaznicima osetićete napredak iz časa u čas i sve slobodnije i samouverenije ćete komunicirati na engleskom jeziku.

Koliko traju i kad počinju Superintenzivni kursevi engleskog jezika?

Superintenzivni kursevi engleskog traju 5 nedelja (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond), tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta, termini su poslepodnevni i večernji. Nastava počinje u dve smene, sa početkom 27. juna i 01. avgusta 2022. godine (po izboru polaznika).

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićete u neprestanom kontaktu sa jezikom koji učite - čak 4 x nedeljno po 90 min. provodićete komunicirajući na engleskom jeziku, što će vas primorati da brzo naučite da na njemu i razmišljate.

VEĆ 20 GODINA SMO TVOJ IZBOR...

Superintenzivne kurseve engleskog organizujemo u vidu ONLINE ili KLASIČNE nastave!

 • ONLINE nastava se održava uživo preko Skype-a, u malim mentorskim grupama sa 3 do 7 polaznika. Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE KURSA jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!
 • KLASIČNA nastava se održava u našim nastavnim centrima Vukov spomenik i Novi Beograd - Geneks, u malim mentorskim grupama sa 3 do 7 polaznika.

Pogledajte kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

Učenje engleskog jezika bez ograničenja, brzo i jeftino!

Nivelacija kurseva engleskog jezika koji se održavaju u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu potpuno je usaglašena sa ZAJEDNIČKIM EVROPSKIM PORTFOLIOM ZA STRANE JEZIKE, usvojenim na Skupštini Saveta Evrope.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja koja želite da usavršite, EQUILIBRIO - Obrazovni sistem u svojoj ponudi ima Superintenzivne kurseve engleskog jezika koji će se prilagoditi upravo vašim potrebama.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

U KRIZNIM VREMENIMA, KAO ŠTO JE OVO, JEDINA SIGURNA INVESTICIJA JE ULAGANJE U SVOJE ZNANJE!

Upis na letnje Superintenzivne kurseve engleskog jezika!

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu u toku je ULTRA FIRST MINUTE akcija koja važi do 31. maja. Iskoristite ovu akciju i upišite se na kurs engleskog jezika po nikad nižoj ceni od samo 99 evra. 

Superintenzivni kursevi engleskog - opšte informacije:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • trajanje kurseva - 5 nedelja
 • kursevi počinju u dve smene (po izboru polaznika): 27. juna i 01. avgusta 2022. godine (uz mogućnost nadoknade za propuštene časove zbog letovanja, kraćih izleta...)
 • tempo rada - 4 puta nedeljno po 90 minuta
 • nivoi učenja od A1 do C1, prema evropskoj CEFR skali
 • termini nastave – poslepodnevni i večernji (ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom)
 • kursevi se održavaju u vidu ONLINE ili KLASIČNE nastave (po izboru polaznika)
 • ONLINE nastava se održava uživo, putem Skype-a
 • KLASIČNA nastava se održava u nastavnim centrima:
  - Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15)
  - Novi Beograd Geneks (Narodnih heroja 49)
 • male mentorske grupe (od 3 do 7 polaznika)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema

Ovog leta za naše polaznike pripremili smo i EXTRA BONUSE!

 • VIDEO LEKCIJA – ovi dodatni video sadržaji predstaviće vam jezičke zanimljivosti namenjene vašem nivou znanja, a koje nisu zastupljene u okviru redovnog programa
 • AUDIO LEKCIJA – zahvaljujući ovom zanimljivom i korisnom snimljenom materijalu moći ćete da slušate strani jezik prilagođen vašem nivou znanja dok putujete na posao, trenirate ili se odmarate
 • SURVIVOR PRIRUČNIK – ovaj tematski organizovan priručnik na jednom mestu sadrži spisak najkorisnijih reči i izraza koji mogu da vam zatrebaju tokom letovanja, putovanja i boravka u inostranstvu
 • SPECIJALIZOVANI WEBINAR ZA SASTAVLJANJE CV-A I MOTIVACIONOG PISMA – ovaj webinar će vas voditi korak po korak kroz proces sastavljanja vaše biografije i motivacionog pisma na engleskom ili nemačkom jeziku
 • BUSINESS VOCABULARY VIDEO LEKCIJA – kroz ovu video lekciju naučićete korisne poslovne izraze i alternative za svakodnevni vokabular kada se upotrebljava u kontekstu posla

1. Šta podrazumeva PREMIUM KURS stranog jezika?

PREMIUM KURS je visokokvalitetan kurs koji podrazumeva rad na opštem znanju stranog jezika uz razvijanje svih jezičkih veština – razumevanja, pisanog i usmenog sporazumevanja, kao i podizanje nivoa poznavanja jezičkih sistema – gramatike i vokabulara. Iako je akcenat tokom samih časova na usmenoj komunikaciji, temeljnim pristupom se provežbavaju i ostale veštine koje su neophodne za kontinuirano i kvalitetno usavršavanje stranog jezika.

2. Da li postoji neka bitna razlika između klasičnih (u učionici) i online PREMIUM KURSEVA?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene online tipu nastave, kako bi se isti kvalitet zadržao i na klasičnom i na online kursu. Ono što je zajedničko i klasičnom i online kursu je komunikativni pristup u nastavi, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve online časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

3. Koje su prednosti online kurseva u odnosu na klasičnu nastavu u učionici?

Jedna od glavnih prednosti online nastave je ušteda vremena potrebnog za dolazak na časove i povratak kući, što povlači i izbegavanje korišćenja javnog prevoza ili traženje parking mesta. Osim toga, online časovi omogućavaju da pohađate časove u terminima koji bi Vam inače bili neprihvatljivi zbog vremena koje je potrebno za dolazak/odlazak, što znači da ukoliko završite sa poslom ili ostalim obavezama u jednom trenutku, već u sledećem možete da se uključite u online čas, gde god da se nalazite. Kako većina polaznika časove prati od kuće, mnogi kao prednost ističu i to što su svi opušteni, tako da i oni kojima bi komunikacija na stranom jeziku sa profesorom i drugim polaznicima inače bila problem, to vrlo lako prevazilaze. Kada je u pitanju sama nastava, online časovi nude tu prednost što su Vam materijali i beleške sa časa dostupni na Skype platformi i nakon što se čas završi, čak i ukoliko mu niste prisustvovali. Tako ćete lakše dopuniti svoje beleške, podsetiti se primera ili čak nadoknaditi propušteno gradivo.

4. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno ste sigurni u svoju investiciju za kurs jezika koji upisujete. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa.

5. Da li ću moći da nastavim sa praćenjem nastave ukoliko propustim neki čas?

Ukoliko propustite neki od časova, dobićete materijal i smernice od svog profesora u vezi sa gradivom koje je obrađeno kako biste nadoknadili propušteno, a postoji i mogućnost da zakažete individualni čas nadoknade sa profesorom.

6. Da li mogu da menjam termine pohađanja nastave u toku samog kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za vašu grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imate u istom terminu. Međutim, ukoliko vam zbog promenjenog rasporeda Vaših ostalih, ličnih obaveza, termin u kom ste započeli sa nastavom više ne bude odgovarao, možete trajno da pređete u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

7. Kada se polaže završni ispit?

Završni ispit se polaže na poslednjem času, u istom terminu u kome ste pohađali nastavu.

8. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustanete pre početka nastave, novac koji ste uplatili biće Vam vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustanete nakon što je nastava počela, uplaćeni novac Vam ne može biti vraćen.

9. Ako ne budem u mogućnosti da prisustvujem polaganju završnog ispita sa ostalim polaznicima iz grupe, da li mogu da polažem kasnije?

Da, moguće je, u toku perioda od narednih deset dana od dana kada je Vaša grupa polagala ispit.

ULTRA FIRST MINUTE CENA SUPERINTENZIVNIH KURSEVA ENGLESKOG JEZIKA!

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požurite i rezervišite svoje mesto!

REDOVNA CENA
SUPERINTENZIVNOG KURSA:
za plaćanje na 2 rate
259 €

LETNJA AKCIJSKA CENA
SUPERINTENZIVNOG KURSA:
za plaćanje na 2 rate
149 €
 UŠTEDA 110€!
ULTRA FIRST MINUTE
CENA SUPER - INTENZIVNOG KURSA:
za uplate u celosti
99 €
 UŠTEDA 160€!

navedena cena važi samo za prijave i upise do 31. maja

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

Najbolji odnos cene kursa engleskog jezika i naučenog gradiva.

Navedena cena kursa engleskog obuhvata:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd-garancija

 • polaganje ulaznog testa*
 • pohađanje Superintenzivnog kursa engleskog jezika
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • customer support servis
 • pismenu garanciju kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

* Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz engleskog jezika, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno, kao i analiza jezičkih potreba polaznika. Testiranje se vrši u nekom od naših nastavnih centara ili online (po želji polaznika).

** Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja engleskog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje engleskog jezika biti potrebno.

Sertifikat

NAŠI KLIJENTI SU I:

Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Opština Novi Beograd, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Bosch, Philip Morris, Ikea, Banca Intesa, Coca-Cola, Delhaize, Milšped, Nelt, Uniqa, Carlsberg, Comtrade, Lidl, Ambasada Španije, OMV, Procredit banka, Strabag, Leranupon, Ubisoft, Finbet, Mozzart, Arbor Education, Gate Group, Greiner Jp Packaging ...

Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

PISMENA GARANCIJA KVALITETA USLUGE - POTPUNA SIGURNOST VAŠE INVESTICIJE!

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za Vas!

Za dodatne informacije i prijavu na SUPERINTENZIVNE kurseve engleskog jezika, pozovite klikom ovde: 069 31 22 253 (09h - 17h)

ili

se prijavite na ovaj kurs popunjavanjem online prijavnog formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanujete:

  Želim da pohađam kurs u vidu:

  Prijavljujem se za smenu:

  Izaberite status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/kurs za Vas, možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  U narednom video spotu, možete se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu je super iskustvo, iako na početku nisam znao šta da očekujem od tog načina rada. Osećam da sam dosta napredovao. Marko Jović - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Hvala školi EQUILIBRIO što je omogućila održavanje online kursa nemačkog jezika! Zadovoljna sam profesorkom kao i novim znanjima koje sam stekla. Aleksandra Kovačević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Online kurs je pokazao da je moguće steći nova znanja, kao i prijateljstva iz dnevne sobe. Cela grupa je uspela lako da se prilagodi online časovima, zahvaljujući dobro organizovanoj profesorki i lepoj atmosferi tokom online druženja. Nenad Ilić - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu mi je omogućio da značajno uštedim vreme koje mi uvek nedostaje u jednom danu. Kurs je odlično organizovan i znanja se lako usvajaju i na ovaj način. Neda Marijanović - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala na interesovanju i dobro došli!

  ONLINE podrška

  Da li želite da nam postavite neko pitanje na temu ovog kursa jezika?

  Kontakt

  <
  MENI