Kurs engleskog jezika - popust 50%

Kurs engleskog jezika Beograd

Učenje engleskog jezika bez ograničenja, brzo i jeftino!

Kurs engleskog jezika u školi engleskog jezika EQUILIBRIO pravi je izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz engleskog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda.

Kurs engleskog jezika fokusiran je, pre svega, na razvijanje veština usmenog sporazumevanja i izražavanja na engleskom jeziku, ali podstičući istovremeno i razvoj preostale 3 jezičke  kompetencije: razumevanje odslušanog teksta, razumevanje pročitanog teksta i pismeno izražavanje.

Visokokvalitetnu nastavu na Premium kursevima engleskog jezika izvode izuzetno stručni i kvalifikovani predavači sa bogatim višegodišnjim iskustvom, služeći se metodama najeminentnijih britanskih izdavača razvijenim od strane tima uglednih profesora i lingvista sa Oksford i Kembridž Univerziteta.

Časovi engleskog jezika u malim mentorskim grupama polaznika su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, a atmosfera na času pozitivna i izuzetno podsticajna. U svom radu primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod, koji vas od prvog trenutka navodi da govorite na engleskom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Gramatika engleskog jezika se usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv. Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju engleskog jezika.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

Ovog leta otvorite vrata sveta.
Naučite i progovorite engleski jezik za tri puta manje vremena,
uz popust od 50%! Avgust ili septembar.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja koja želite da usavršite, škola engleskog jezika EQUILIBRIO u svojoj ponudi ima PREMIUM kurseve engleskog jezika koji će se prilagoditi upravo Vašim potrebama.

U toku je upis na LETNJE INTENZIVNE PREMIUM KURSEVE engleskog jezika po letnjoj akcijskoj ceni koja podrazumeva popust od čak 50%.

Početak nastave je 13. avgusta i 10. septembra, kursevi engleskog su intenzivni i traju mesec dana (kompletan jedan podnivo - pun nastavni fond), tempo rada je 3 puta nedeljno po 150 minuta, termini su poslepodnevni i večernji.

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićete u neprestanom kontaktu sa engleskim jezikom – čak tri puta nedeljno po dva i po sata provodićete komunicirajući na engleskom jeziku, što će Vas primorati da vrlo brzo naučite da na njemu i razmišljate.

Intenzivni Premium kursevi engleskog jezika su idealna prilika da uz intenzivan tempo rada, za samo mesec dana, savladate kompletan jedan podnivo učenja engleskog jezika, a da pritom stečeno znanje odmah i aktivirate kroz redovnu komunikaciju.

Opšte informacije o LETNJIM INTENZIVNIM PREMIUM kursevima engleskog jezika:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • intenzivni kursevi engleskog jezika - trajanje kurseva je mesec dana
 • kompletan jedan podnivo - pun nastavni fond
 • početak nastave - 13. avgust i 10. septembar
 • tempo rada - 3 puta nedeljno po 150  minuta
 • termini nastave - poslepodnevni i večernji
 • nastava engleskog jezika se održava u nastavnim centrima:
  - Trg Republike (Bulevar despota Stefana 22)
  - Zeleni venac (Maršala Birjuzova 46)
  - Novi Beograd - Geneks (Narodnih heroja 49)
  - Novi Beograd - Arena (Antifašističke borbe 12, lokal 15)
 • u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1)
 • rad u malim, mentorskim grupama polaznika (u proseku 4-6, maksimum 8 polaznika u grupi)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi

VELIKA LETNJA AKCIJA - POPUST 50%!
Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen.
Požurite i rezervišite svoje mesto!

REDOVNA CENA PREMIUM KURSA
za plaćanje na 2 rate
za ceo kurs
249 €


CENA UZ LETNJI POPUST
za plaćanje
na 2 rate
za ceo kurs
125 €


CENA UZ LETNJI POPUST
za plaćanje u celosti do 31. jula.
za ceo kurs
110 €
cena važi samo za početak nastave u avgustu

 Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

Najbolji odnos cene kursa engleskog jezika i naučenog gradiva.

Navedena cena kursa engleskog iz tabele sa uračunatim popustom obuhvata:

 • polaganje ulaznog testa*
 • pohađanje nastave kursa engleskog i jezičkih radionica
 • e-learning podrška
 • customer support servis
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • konverzaciju sa lektorima
 • osiguranje polaznika tokom trajanja kursa
 • pismena garancija kvaliteta za svakog polaznika
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO obrazovnog sistema**

* Ukoliko budući polaznik poseduje predznanje jezika koji želi da pohađa, ulazno testiranje se zakazuje kako bi se precizno utvrdilo njegovo predznanje i omogućilo pohađanje nastave na adekvatnom nivou. Ulazno testiranje podrazumeva izradu pismenog testa koji obuhvata gramatičke i leksičke jedinice određenog jezika i radi se isključivo u prostorijama Centra u trajanju od 60 min.

** Po završetku kursa engleskog jezika svi polaznici polažu završni ispit, a oni koji uspešno polože završni ispit i nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema garantuje vam zvaničnu potvrdu Vašeg znanja stranog jezika, koja će Vam obezbediti konkurentsku prednost pri nastavku studija, zaposlenju u inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će Vam korišćenje stranih jezika biti potrebno. Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

Potpuna sigurnost vaše investicije - pismena garancija kvaliteta usluge!

Kao polazniku EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema, garantujemo Vam uspešno savladavanje predviđenog gradiva i položen završni test.

Uspešnost našeg metoda rada, predmet je ove Garancije. Garancija je primenjiva u slučaju da je polaznik:
- prisustvovao na minimum 70% ukupnog nastavnog fonda tokom trajanja kursa
- na vreme predavao profesoru redovne i vanredne domaće zadatke
- poštovao sugestije profesora u vezi sa dodatnim, samostalnim radom van časova

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.
Ova garancija validna je 6 (šest) meseci nakon završetka kursa na koji ste upisani.

Nastava engleskog jezika u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu  koncipirana je tako da predstavlja mnogo više od kursa engleskog jezika. Časovi engleskog su prava oaza dobrog raspoloženja i postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da provedete neko od svojih popodneva. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno negujući kulturu učenja engleskog jezika, na najlepši mogući način ćete provesti svoje slobodno vreme i na najbolji mogući način uložiti u svoju budućnost.

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu predaju diplomirani profesori engleskog jezika koji vam uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika.

Odaberite jednu od 4 lokacije u Beogradu za pohađanje kurseva engleskog jezika!

Kursevi engleskog jezika održavaju se u nastavnim centrima Trg Republike, Zeleni venac, Novi Beograd - Geneks i Novi Beograd - Arena.

NASTAVNI CENTAR: TRG REPUBLIKE INFO TEL:
Bulevar despota Stefana 22, Beograd 069 33 74 075
NASTAVNI CENTAR: ZELENI VENAC INFO TEL:
Maršala Birjuzova 46, Beograd 069 33 74 075
NASTAVNI CENTAR: NOVI BEOGRAD - GENEKS INFO TEL:
Narodnih heroja 49, Novi Beograd 063 300 935
NASTAVNI CENTAR: NOVI BEOGRAD - ARENA INFO TEL:
Antifašističke borbe 12, lokal 15, Novi Beograd 063 300 935

Iskoristite veliku letnju akciju i po sniženim cenama, za samo mesec dana, usavršite znanje engleskog jezika (kompletan podnivo učenja jezika).

Za dodatne informacije i prijavu na Premium kurseve engleskog jezika pozovite telefone 011 33 74 075 i 069 33 74 075 (10 - 17.30h)

Ukoliko želite, možete se na ovaj kurs prijaviti popunjavanjem online aplikacionog formulara:

Ime i prezime:

Broj telefona:

I-mejl:

Izaberite status:

Ovaj kurs želim da pohađam u:

Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/kurs za Vas, možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

Ukoliko želite nekome da poklonite ovaj kurs stranog jezika, kliknite na POKLONITE KURS JEZIKA

U narednom video spotu, možete se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas!Ana Štajdohar - pevačica
Kursom u Obrazovnom sistemu Equilibrio više sam nego zadovoljan, jer sam dobio optimalan odnos cene i kvaliteta nastave.Milovan Perišič - student
Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni.Ambasada Argentine u Beogradu
Ne mogu, a da se ne pohvalim da više nemam blokada kada treba da pričam na stranom jeziku. Hvala Equilibrio centru na tome.Nevena Bogićević - lekar
Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće.Dr Oetker, Beograd
S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim!Ilija Bozoljac - teniser
Učenje uz druženje je oproban recept kako se najlakše napreduje u usvajanju jednog novog jezika i kulture.Petar Milosavljević - mašinski inženjer
Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom.Ikea, Srbija
Iako sam na početku bila skeptična, metod rada u Centru Equilibrio potpuno me je osvojio.Andrijana Vojnov - ekonomista
Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu.Carlsberg, Srbija
Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO.Banca Intesa, Beograd
Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju!Viktor Savić - glumac

NAŠI KLIJENTI SU I:

Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Raiffeisen Banka, Opština Novi Beograd, Represent Communications, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Robert Bosh, Holcim, Philip Morris International, Ikea Srbija, Banca Intesa, Coca-Cola Hellenic, Delhaize group, Milšped, Nelt, Uniqa osiguranje, Carlsberg, Comtrade, Lidl Srbija, Ambasada Španije, OMV, Zara, Procredit banka, Strabag...

Hvala na interesovanju i dobrodošli!