INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA - popust 35%

individualni-kursevi-stranih-jezika

NOVA JESEN - NOVA ZNANJA!

ISKORISTI JESENJU AKCIJU I POHAĐAJ INDIVIDUALNI KURS PO SNIŽENOJ CENI OD 35%!

OVE JESENI DARUJEMO DVA KURSA STRANOG JEZIKA PO CENI JEDNOG!

Iskoristi jesenji popust od 35% i upiši se na Individualni kurs jezika i dobićeš na poklon ONLINE kurs - COMMON GRAMMAR MISTAKES.

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike starije od 16 godina, svih nivoa znanja. Kurseve organizujemo u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ učionici!

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se prema konkretnim potrebama polaznika. Preciznim ulaznim testiranjem određuje se nivo predznanja stranog jezika, a na osnovu needs analysis testa, kao i usmenog intervjua utvrđuju se specifične potrebe svakog polaznika. Nakon toga pristupa se kreiranju nastavnog plana i programa sa ciljem da se polazniku omogući što brži napredak.

Za pohađanje KLASIČNE nastave (u prostorijama naše škole) možeš da odabereš jedan od naših nastavnih centara (za više informacija klikni na NASTAVNI CENTRI).

Za pohađanje ONLINE UŽIVO nastave u virtuelnoj učionici, sve što ti je potrebno jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA ...

SAMO OVE JESENI: UZ UPISANI BILO KOJI INDIVIDUALNI KURS JEZIKA, DOBIJAŠ NA POKLON POSEBAN ONLINE KURS COMMON GRAMMAR MISTAKES!

Budući da je engleski jezik prisutan u mnogim segmentima svakodnevnog života, svi smo mu mnogo više izloženi nego nekom drugom stranog jeziku.

Imajući to u vidu, za tebe smo pripremili kurs COMMON GRAMMAR MISTAKES - ONLINE kurs engleskog koji će ti ukazati na najčešće gramatičke greške koje govornici srpskog jezika prave dok pišu ili govore na engleskom jeziku, bez obzira na to da li su na početnom, srednjem ili čak višem nivou znanja.

Osim ukazivanja na greške u primeni gramatičkih pravila do kojih dolazi usled njihovog nepoznavanja ili bukvalnog prevođenja sa srpskog, u okviru ovog kursa data su jasna i konkretna objašnjenja za njih, kao i pravilne, tačne alternative za pogrešne rečenice.

Uočavanjem i izbegavanjem ovih grešaka, izražavaćeš se tačnije nego ranije, bez izazivanja nesporazuma i nerazumevanja u komunikaciji na engleskom jeziku. Pohađanje ONLINE kursa COMMON GRAMMAR MISTAKES nije obavezno.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim sertifikovanim kursevima kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

Nivelacija svih kurseva stranih jezika koji se održavaju u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu potpuno je usaglašena sa ZAJEDNIČKIM EVROPSKIM PORTFOLIOM ZA STRANE JEZIKE, usvojenim na Skupštini Saveta Evrope. To znači da se primenjuju iskustva evropskih stručnjaka iz ove oblasti, i da se metod učenja stranih jezika bazira na komunikativnom pristupu koji polaznike usmerava da svoja znanja koriste pre svega za usmeno izražavanje, ne zanemarujući pri tom ni ostale jezičke veštine: čitanje, pisanje i razumevanje.

INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA - KLASIČNA ILI ONLINE NASTAVA

U ponudi su individualni Premium kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, norveškog, švedskog i francuskog jezika.

Individualni Premium kursevi stranih jezika su pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu trajno primenljiva znanja iz stranog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda.

Individualni kursevi jezika - opšti info:

 • nastava je tipa časa „1 na 1” – ti i tvoj profesor
 • kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)
 • nastava u VIRTUELNOJ UČIONICI se održava uživo, ONLINE uz prisustvo profesora
 • KLASIČNA nastava se održava u našim nastavnim centrima
 • u ponudi su: engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, norveški, švedski i francuski jezik
 • pohađanje/pristup ONLINE kursu Common Grammar Mistakes
 • u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1)
 • početak nastave – tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika
 • termini se usklađuju prema tvojim potrebama (u skladu sa trenutno raspoloživim kapacitetima i rasporedom)
 • trajanje – po izboru polaznika (preporučeni tempo rada – 2 puta nedeljno po 75 minuta)
 • obim kursa – 10, 20 ili 30 termina (Basic, Silver ili Gold paket)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog uverenja/sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

Ukoliko želiš nekome da pokloniš ovaj sertifikovani kurs stranog jezika, klikni na POKLONI KURS JEZIKA

ONLINE UČENJE - IDENTIČNO KAO I U PRAVOJ UČIONICI - BRZ I SIGURAN NAPREDAK!

Pogledaj kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

Kako izgleda KLASIČNA individualna nastava?

KLASIČNA individualna nastava stranih jezika u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu odvija se u nekom od naših nastavnih centara (u dogovoru sa tobom).  Časovi se održavaju u terminima prema tvojim potrebama (u skladu sa trenutno raspoloživim kapacitetima i rasporedom).

Profesor se u radu sa tobomfokusira na one oblasti jezika koje su tebi najpotrebnije za usavršavanje. Nastavni materijal se prilagođava tvom nivou znanja i temama koje te interesuju, tako da ti je na raspolaganju širok dijapazon najsavremnijih didaktičkih materijala, od osnovnih udžbenika, preko jezičkih priručnika namenjenih razvoju određenih jezičkih veština i tema, do savremenih audio-vizuelnih resursa usmerenih ka podsticanju i olakšavanju učenja stranog jezika.

Kako izgleda ONLINE UŽIVO individualna nastava?

ONLINE individualna nastava stranih jezika u virtuelnoj učionici koncipirana je tako da u potpunosti odgovori tvojim potrebama kada je u pitanju učenje stranog jezika, bilo da su u pitanju termini nastave, bilo sadržaj kursa. Odabir aktivnosti i teme na časovima zavise isključivo od tvog trenutnog nivoa znanja i interesovanja, odnosno, potreba kada se radi o poznavanju stranog jezika. Prema tome, fokus je moguće staviti na različite jezičke veštine, kako bi se napravio balans između onih u kojima ste napredniji i onih za koje je potrebno dodatno usavršavanje.

U nastavi se koriste različiti audio i video sadržaji, kao i raznovrsni didaktički materijali, pažljivo odabrani i prilagođeni ovom tipu nastave, kako bi polaznici ostvarili maksimalan napredak. Ovim časovima prisustvujete UŽIVO, u unapred odabranim terminima, uz 100% uživo prisustvo profesora/mentora.

INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA - AKCIJSKA CENA SA 35% POPUSTA 

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!


BASIC PAKET:

 
219 €
za 10 termina

SILVER PAKET:

 
399 €
za 20 termina

GOLD PAKET:

 
589 €
za 30 termina

Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Silver i Gold paket je moguće platiti na dve rate

Najbolji odnos cene kursa stranog jezika i naučenog gradiva.

Navedena cena sertifikovanog kursa iz tabele sa uračunatim popustom obuhvata:

 • upis na individualni kurs stranog jezika
 • polaganje ulaznog testa*
 • pohađanje Individualnog kursa
 • pohađanje/pristup ONLINE kursu Common Grammar Mistakes
 • izradu plana i programa za održavanje nastave na osnovu individualnih potreba polaznika
 • pohađanje individualnog kursa stranog jezika
 • mentorsko praćenje polaznika
 • e-learning podrška
 • customer support servis
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • izdavanje zvaničnog uverenja/sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

* Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno, kao i analiza jezičkih potreba polaznika. Testiranje se vrši u nekom od naših nastavnih centara ili online (po želji polaznika).

** Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

Sertifikat

NAŠI KLIJENTI SU I:

Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Opština Novi Beograd, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Bosch, Philip Morris, Ikea, Banca Intesa, Coca-Cola, Delhaize, Milšped, Nelt, Uniqa, Carlsberg, Comtrade, Lidl, Ambasada Španije, OMV, Procredit banka, Strabag, Leranupon, Ubisoft, Finbet, Mozzart, Arbor Education, Gate Group, Greiner Jp Packaging ...

Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

Idealan program za sve vas koji menjate smene na poslu!

U izvođenju individualne nastave stranih jezika, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem primenjuje iskustva evropskih stručnjaka iz ove oblasti, bazirajući metode učenja stranih jezika na komunikativnom pristupu, koji polaznike kurseva usmerava da sva svoja znanja koriste pre svega pri usmenom izražavanju. Naravno, da bi proces učenja stranog jezika bio potpun, ne zanemaruju se ni ostale jezičke kompetencije: čitanje, pisanje i razumevanje.

Individualnu nastavu stranih jezika izvode diplomirani profesori stranih jezika koji uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu. Odlikuje ih velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Prate polaznike sve vreme u procesu učenja i uvek su im na usluzi.

1. Kako izgleda INDIVIDUALNI KURS?

INDIVIDUALNI KURS podrazumeva kurs jezika tokom kojeg Vi sa svojim profesorom radite na usavršavanju stranog jezika prema Vašim potrebama – u pitanju može da bude opšti kurs jezika, kurs poslovnog engleskog jezika, konverzacijski kurs ili priprema za polaganje nekog od međunarodno priznatih ispita.

2. Da li se nastava održava u školi ili online?

U obzir dolaze obe mogućnosti, u zavisnosti od toga što Vama više odgovara. Kada je u pitanju online nastava, časovi se održavaju putem Skype platforme, dok je za nastavu u učionici dostupno više lokacija u Beogradu.

3. Da li postoji razlika u programu i kvalitetu klasičnih (u učionici) i online INDIVIDUALNIH KURSEVA?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene online tipu nastave, kako bi se isti kvalitet zadržao i na klasičnom i na online kursu. Ono što je zajedničko i klasičnom i online kursu je komunikativni pristup u nastavi, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve online časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

4. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno ste sigurni u svoju investiciju za kurs jezika koji upisujete. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa.

5. Da li mogu da uplaćujem jedan po jedan čas ili moram da uplatim više časova odjednom?

Individualni kursevi jezika se uplaćuju u paketima časova. Postoje paketi od 10, 20 ili 30 časova. Dakle, nije moguće uplaćivanje jednog po jednog časa.

6. Da li mogu da menjam termine časova u toku kursa?

Pre početka nastave u dogovoru sa Vama utvrđuje se termin (tj. dan i sat) kada ćete imati nastavu. Ukoliko dođe do promene u Vašem ličnom rasporedu ostalih obaveza tokom trajanja kursa i potrebe da se promeni termin, nastojaćemo da Vam izađemo u susret, ali to može da podrazumeva promenu profesora koji vodi Vaš kurs.

7. Da li se i kada se polaže završni ispit?

Ukoliko želite da Vam bude izdat sertifikat ili uverenje, završno testiranje se organizuje po završetku jedne celine gradiva, odnosno podnivoa, što zavisi od izabranog paketa časova i nivoa znanja utvrđenog ulaznim testiranjem.

8. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da prekinem pohađanje kursa?

Ukoliko odustanete pre početka nastave, novac koji ste uplatili biće Vam vraćen u celosti. Međutim, ukoliko odustanete nakon što je nastava počela, uplaćeni novac Vam se ne vraća, ali možete da “zamrznete” svoj status polaznika do trenutka kada budete u mogućnosti da nastavite sa časovima.

Individualni kursevi stranih jezika su pravo rešenje za tebe ukoliko:

 • želiš da se fokusiraš na one segmente jezike koji su ti problematični ili neophodni da usavršiš
 • ne želiš rad u grupi
 • želiš da učenje jezika uskladiš sa ostalim obavezama koje imaš
 • ne možeš da se prilagodiš fiksnim terminima za održavanje nastave
 • želiš mogućnost da biraš termine za nastavu
 • želiš da stekneš Uverenje/Sertifikat EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema, kao jedinstven dokaz o poznavanju stranog jezika.

Bez obzira na to da li si apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja koja želiš da usavršiš, EQUILIBRIO - Obrazovni sistem u svojoj ponudi ima INDIVIDUALNE kurseve jezika koji će se prilagoditi upravo tvojim potrebama.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!

Za dodatne informacije i prijavu na KLASIČNE ili ONLINE Individualne kurseve stranih jezika, pozovi klikom ovde: 063 300 935

ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem online prijavnog formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanujete:

  Želim da pohađam kurs iz:

  Želim da pohađam kurs u vidu:

  Izaberite status:

  Vrsta paketa:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nisi siguran/na da li je ovo adekvatan Program/ kurs za tebe, možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  U narednom video spotu, možeš se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu je super iskustvo, iako na početku nisam znao šta da očekujem od tog načina rada. Osećam da sam dosta napredovao. Marko Jović - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Hvala školi EQUILIBRIO što je omogućila održavanje online kursa nemačkog jezika! Zadovoljna sam profesorkom kao i novim znanjima koje sam stekla. Aleksandra Kovačević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Online kurs je pokazao da je moguće steći nova znanja, kao i prijateljstva iz dnevne sobe. Cela grupa je uspela lako da se prilagodi online časovima, zahvaljujući dobro organizovanoj profesorki i lepoj atmosferi tokom online druženja. Nenad Ilić - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu mi je omogućio da značajno uštedim vreme koje mi uvek nedostaje u jednom danu. Kurs je odlično organizovan i znanja se lako usvajaju i na ovaj način. Neda Marijanović - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala na interesovanju i dobro došli!

  ONLINE podrška

  Da li želite da nam postavite neko pitanje na temu ovog kursa jezika?

  Kontakt

  <
  <
  MENI