Online Konverzacijski engleski - popust 50%

konverzacijski-engleski

Povodom obeležavanja 20 godina postojanja tokom 2021, pripremili smo za sve vas ROĐENDANSKE CENE ONLINE KONVERZACIJSKIH KURSEVA ENGLESKOG jezika.

Konverzacijski kursevi engleskog jezika osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Koncepcija samog programa je takva da polaznici sve vreme obavljaju komunikaciju, bilo u obliku dijaloga, bilo u obliku izlaganja na zadatu temu.

Konverzacijski kurs engleskog jezika počinje krajem novembra/početkom decembra 2021. godine, nastava traje 5 nedelja, tempo rada je 2 x nedeljno po 90 minuta, termini časova su poslepodnevni ili večernji. Časovi se organizuju uživo, u ultra malim mentorskim grupama, od 3 do 6 polaznika.

Kurs se odvija na više nivoa (A1, A2, B1, B2, C1), a odabir nivoa koji će se pohađati zavisi isključivo od stepena znanja polaznika.

VEĆ 20 GODINA UČIMO ZAJEDNO! 2001 - 2021

Najčešći problem prilikom učenja engleskog jezika je komunikacija i spremnost pojedinca da svoje znanje upotrebi. Ljudi uglavnom poseduju pasivno znanje ovog jezika, što znači da su sposobni da razumeju, ali im je teško kada oni sami treba da govore. Dešava se da osoba ima visok nivo gramatičkog znanja i vokabulara, ali se teško izražava usmeno.

Cilj konverzacijskih kurseva engleskog jezika je aktivirati prethodno stečeno znanje diskusijom na neku od tema interesantnih i korisnih polaznicima, gde je uloga profesora svedena na trenera, koji će pomoći polaznicima kada „zapnu“, nudeći bolju reč ili strukturu.

Kurs se održava ONLINE, uživo preko Skype-a, u ultra malim mentorskim grupama od 3 do 6 polaznika. Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE KONVERZACIJSKOG KURSA jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

KAKO IZGLEDA ONLINE UŽIVO NASTAVA - SKYPE ČASOVI!

ONLINE Konverzacijski kurs je tako koncipiran da su ONLINE časovi podjednako kvalitetni kao nastava u našim centrima, a pritom su komforni za vas jer ne morate da gubite vreme na dolazak u nastavni centar, čekanje na javni prevoz ili traženje parking mesta. Uz ONLINE nastavu dovoljno je da se udobno smestite u svoju fotelju i čas može da počne.

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora engleskog jezika, koji poseduju veliko iskustvo u izvođenju konverzacijskih kurseva putem Skype-a. Zahvaljujući tome, osećaćete se kao deo grupe u pravoj učionici, uz konstantno i aktivno učestvovanje u svim aktivnostima, jer će profesori sve vreme pažljivo pratiti rad svih polaznika i svakoga ponaosob uključivati u diskusije, vežbe i dijaloge.

U nastavi se koriste različiti audio i video sadržaji, kao i raznovrsni didaktički materijali, pažljivo odabrani i prilagođeni ovom tipu nastave, kako bi svi polaznici ostvarili maksimalan napredak.

Pogledajte kako izgleda ONLINE nastava u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu!

Osvežite svoje znanje engleskog jezika uz mnogo priče, priče, priče......

Konverzacijski kursevi engleskog jezika namenjeni su onima:

 • koji žele da dodatno usavrše svoje konverzacijske veštine engleskog jezika
 • koji ne žele da zapostave ranije naučeno
 • koji žele da osveže znanje jezika koji su nekada učili, a napravili su pauzu u učenju
 • koji nemaju vremena ili ne žele da dolaze na nastavu u nastavni centar, nego žele da uče u komforu svog doma
 • koji ne žive u Beogradu i nisu u mogućnosti da dolaze na nastavu u nastavni centar
 • koji su svesni prednosti intenzivne komunikacije na engleskom jeziku, kako sa profesorom, tako i sa ostalim polaznicima koji uče taj jezik
 • koji žele zvaničan, priznat sertifikat o svom poznavanju engleskog jezika

U KRIZNIM VREMENIMA, KAO ŠTO JE OVO, JEDINA SIGURNA INVESTICIJA JE - ULAGANJE U VAŠE ZNANJE!

Konverzacijski kursevi engleskog jezika - opšte informacije:

 • nastava se održava u vidu ONLINE NASTAVE (uživo, preko Skype-a) 
 • početak nastave: krajem novembra/početkom decembra 2021. godine
 • trajanje kursa – pet nedelja
 • tempo rada – 2 x nedeljno po 90 minuta
 • termini za nastavu – poslepodnevni ili večernji (radnim danima)
 • nastava se realizuje u ultra malim, mentorskim grupama, od 3 do 6 polaznika
 • u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

Ukoliko želite nekome da poklonite ovaj kurs stranog jezika, kliknite na POKLONITE KURS JEZIKA

rodjendanske cene

Konačno "otključajte" svoj engleski jezik upisom na ovaj kurs,
po ceni od samo 99 evra!

REDOVNA CENA
KONVERZACIJSKOG KURSA:
na 2 rate
199 €
 
ROĐENDANSKA CENA
KONVERZACIJSKOG KURSA:
na 2 rate
119 €
 UŠTEDA 80€!
ROĐENDANSKA CENA
KONVERZACIJSKOG KURSA:
za uplate u celosti
99 €
 UŠTEDA 100€!

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Navedena cena konverzacijskog kursa iz tabele sa uračunatim popustom obuhvata:

 • polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja*
 • pohađanje konverzacijskog kursa engleskog
 • celokupan nastavni materijal
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorim
 • praćenje napretka polaznika od strane profesora
 • customer support servis
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

*Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno. Testiranje može da se održi u nekom od naših nastavnih centara ili online, u zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika. Na osnovu rezultata ulaznog testa, utvrđuje se nivo znanja polaznika, odnosno, na kom podnivou nastavlja sa učenjem jezika u našem centru. Osim utvrđivanja nivoa znanja, uz testiranje se obavlja i analiza jezičkih potreba polaznika, na osnovu čega se kreira nastavni plan i program, kako bi se te potrebe u što kraćem roku i realizovale.

** Sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema - Po završetku nastave, svi polaznici koji nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

1. Šta podrazumeva KONVERZACIJSKI KURS?

KONVERZACIJSKI KURS podrazumeva program koji dovodi do aktiviranja pasivnog znanja engleskog jezika kroz diskusiju i proširenje vokabulara na česte, svakodnevne teme. Na času su dominantno zastupljene govorne aktivnosti i jezičke vežbe koje polaznicima omogućavaju aktivnu upotrebu novih reči i izraza koje uče, uz ispravljanje grešaka koje prave u govoru. Ovo dovodi do toga da se polaznici postepeno oslobađaju straha da pričaju na engleskom jeziku i stiču sigurnost u konverzaciji.

2. Da li mogu da pohađam ovaj kurs ako nikada nisam učio/učila engleski jezik, tj. ako sam apsolutni početnik?

Ne. Ova vrsta kursa podrazumeva određeno predznanje, u zavisnosti od nivoa konverzacijskog kursa. Čak i da biste se upisali na konverzacijski kurs A1 nivoa, treba da posedujete elementarno znanje engleskog jezika, koje se utvrđuje ulaznim testiranjem.

3. Koje su prednosti online kurseva u odnosu na klasičnu nastavu u učionici?

Jedna od glavnih prednosti online nastave je ušteda vremena potrebnog za dolazak na časove i povratak kući, što povlači i izbegavanje korišćenja javnog prevoza ili traženje parking mesta. Osim toga, online časovi omogućavaju da pohađate časove u terminima koji bi Vam inače bili neprihvatljivi zbog vremena koje je potrebno za dolazak/odlazak, što znači da ukoliko završite sa poslom ili ostalim obavezama u jednom trenutku, već u sledećem možete da se uključite u online čas, gde god da se nalazite. Kako većina polaznika časove prati od kuće, mnogi kao prednost ističu i to što su svi opušteni, tako da i oni kojima bi komunikacija na stranom jeziku sa profesorom i drugim polaznicima inače bila problem, to vrlo lako prevazilaze. Kada je u pitanju sama nastava, online časovi nude tu prednost što su Vam materijali i beleške sa časa dostupni na Skype platformi i nakon što se čas završi, čak i ukoliko mu niste prisustvovali. Tako ćete lakše dopuniti svoje beleške, podsetiti se primera ili čak nadoknaditi propušteno gradivo.

4. Da li postoji razlika u programu i kvalitetu klasičnih (u učionici) i online KONVERZACIJSKIH KURSEVA?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene online tipu nastave, kako bi se isti kvalitet zadržao i na klasičnom i na online kursu. Ono što je zajedničko i klasičnom i online kursu je komunikativni pristup u nastavi, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve online časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

5. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno ste sigurni u svoju investiciju za kurs jezika koji upisujete. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa.

6. Da li mogu da menjam termine časova u toku kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za vašu grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imate u istom terminu. Međutim, ukoliko vam zbog promenjenog rasporeda Vaših ostalih, ličnih obaveza, termin u kom ste započeli sa nastavom više ne bude odgovarao, možete trajno da pređete u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

7. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustanete pre početka nastave, novac koji ste uplatili biće Vam vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustanete nakon što je nastava počela, uplaćeni novac Vam ne može biti vraćen.

8. Da li se polaže završni ispit?

Ne, budući da se radi o konverzacijskom kursu čiji je cilj oslobađanje od barijera u usmenoj komunikaciji na engleskom jeziku.

9. Da li po završetku kursa dobijam neki sertifikat?

Ukoliko ste redovno prisustvovali nastavi, odnosno, ukoliko niste propustili više od 30% časova, po završetku kursa vam se izdaje sertifikat o pohađanju konverzacijskog kursa na određenom nivou, sa navedenim temama koje ste obradili. Sertifikat se izdaje na Vaš lični zahtev.

10. Da li po završetku jednog nivoa KONVERZACIJSKOG KURSA prelazim na sledeći nivo?

Ne, to nije moguće bez prethodnog pohađanja opšteg kursa jezika. Budući da se na konverzacijskom kursu radi na aktiviranju postojećeg znanja i proširenju vokabulara u okviru nivoa na kome se nalazite, po završetku konverzacijskog kursa možete da pređete na drugi modul kursa istog nivoa, na kome će se obrađivati drugačije teme. Da biste prešli na naredni nivo konverzacijskog kursa, potrebno je da pre toga pohađate opšti kurs jezika, kako biste podigli i svoje znanje gramatike, kao i drugih jezičkih veština, a ne samo veština usmene komunikacije.

11. Koje opcije za dalje učenje imam po završetku KONVERZACIJSKOG KURSA?

Kada završite jedan ciklus konverzacijskog kursa, možete da nastavite sa nastavom na sledećem modulu konverzacijskog kursa istog nivoa, ili možete da promenite vrstu kursa: na primer, možete da pohađate neki opšti kurs engleskog (Premium, Premium intenzivni, Vikend optimum), kurs Max 3 ili pripremni kurs za polaganje nekog međunarodno priznatog ispita, ukoliko Vaš nivo znanja engleskog jezika to dozvoljava. Ukoliko sa konverzacijskog kursa prelazite na drugu vrstu kursa, organizuje se kratko testiranje jezičkih veština kako bi se precizno utvrdio podnivo od koga nastavljate sa učenjem nakon aktiviranja postojećeg znanja tokom konverzacijskog kursa.

Dobiti od online konverzacijskog kursa:

 • uspešno savladavanje sposobnosti konverzacije
 • proširenje vokabulara
 • razbijanje jezičkih barijera i blokada pri izražavanju
 • oslobađanje od osećaja nelagodnosti u konverzaciji
 • sticanje samopouzdanja u svoje znanje
 • praćenje nastave od kuće ili sa bilo kog mesta na kom se nalazite
 • osposobljavanje upotrebe u živim i direktnim situacijama
 • kvalifikovani i stručni predavači

VEĆ 20 GODINA UČIMO ZAJEDNO! 2001 - 2021

Pogledajte kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

SPREČITI ZABORAVLJANJE JEZIKA PODJEDNAKO JE VAŽNO KAO I NAUČITI GA!

Konverzacijski kursevi engleskog jezika polaznicima nude priliku da zaista „progovore“ engleski jezik kroz časove na kojima će vreme maksimalno iskoristiti isključivo za razvoj svojih govornih veština. Osmišljeni su tako da polaznike podstaknu i omoguće im da nađu način da se izraze na engleskom jeziku čak i ako njihov nivo znanja nije na zavidnom nivou, a da onima koji već nesmetano govore pomognu da u svoje izražavanje uvrste nove, naprednije reči, izraze i rečenične konstrukcije.

Nikada više nemojte imati blokade pri usmenom izražavanju na engleskom jeziku.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za Vas!

Za dodatne informacije i prijavu na ONLINE Konverzacijski kurs engleskog jezika, pozovite klikom ovde: 069 31 22 253

Prijavite se na ovaj kurs popunjavanjem prijavnog formulara:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanujete:

  Izaberite status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas, možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  U narednom video spotu, možete se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu je super iskustvo, iako na početku nisam znao šta da očekujem od tog načina rada. Osećam da sam dosta napredovao. Marko Jović - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Hvala školi EQUILIBRIO što je omogućila održavanje online kursa nemačkog jezika! Zadovoljna sam profesorkom kao i novim znanjima koje sam stekla. Aleksandra Kovačević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Online kurs je pokazao da je moguće steći nova znanja, kao i prijateljstva iz dnevne sobe. Cela grupa je uspela lako da se prilagodi online časovima, zahvaljujući dobro organizovanoj profesorki i lepoj atmosferi tokom online druženja. Nenad Ilić - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu mi je omogućio da značajno uštedim vreme koje mi uvek nedostaje u jednom danu. Kurs je odlično organizovan i znanja se lako usvajaju i na ovaj način. Neda Marijanović - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  NAŠI KLIJENTI SU I:

  Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Raiffeisen Banka, Opština Novi Beograd, Represent Communications, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Robert Bosch, Holcim, Philip Morris International, Ikea Srbija, Banca Intesa, Coca-Cola Hellenic, Delhaize group, Milšped, Nelt, Uniqa osiguranje, Carlsberg, Comtrade, Lidl Srbija, Ambasada Španije, OMV, Zara, Procredit banka, Strabag...

  Hvala na interesovanju i dobro došli!

  ONLINE podrška

  Da li želite da nam postavite neko pitanje na temu ovog kursa jezika?

  Kontakt

  <
  MENI