Konverzacijski engleski - popust 50%

Kurs konverzacije na engleskom jeziku

KONVERZACIJSKI KURS ENGLESKOG JEZIKA - SAMO 99 EVRA!

Ovog leta odaberi Konverzacijski kurs engleskog jezika i iskoristi popust od čak 50%. Dobićeš i EQUILIBRIO konverzacijski metod koji ti garantuje trajno primenljivo znanje, celokupan nastavni materijal, najbolje profesore sa višegodišnjim iskustvom i izdavanje zvaničnog sertifikata.

KONVERZACIJSKI ENGLESKI - PRIJAVI SE NA KURS, OSVEŽI SVOJ ENGLESKI JEZIK, AKTIVIRAJ PASIVNO ZNANJE I PROGOVORI ENGLESKI ZA SAMO MESEC DANA!

Najčešći problem prilikom učenja engleskog jezika je komunikacija i spremnost pojedinca da svoje znanje upotrebi. Ljudi uglavnom poseduju pasivno znanje ovog jezika, što znači da su sposobni da razumeju, ali im je teško kada oni sami treba da govore. Dešava se da osoba ima visok nivo gramatičkog znanja i vokabulara, ali se teško izražava usmeno.

Konverzacijski kurs engleskog jezika osmišljen je tako da poboljša sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju.

U narednom klipu upoznaj se sa nekim od profesora i polaznika našeg Centra:

Osveži svoje znanje engleskog jezika uz mnogo priče, priče, priče......

Cilj konverzacijskih kurseva engleskog jezika je aktivirati prethodno stečeno znanje diskusijom na neku od tema interesantnih i korisnih polaznicima, gde je uloga profesora svedena na trenera, koji će pomoći polaznicima kada „zapnu“, nudeći bolju reč ili strukturu.

Konverzacijski kursevi engleskog jezika polaznicima nude priliku da zaista „progovore“ engleski jezik kroz časove na kojima će vreme maksimalno iskoristiti isključivo za razvoj svojih govornih veština.

Konverzacijski engleski se odvija na više nivoa (A1, A2, B1, B2, C1), a odabir nivoa koji će se pohađati zavisi isključivo od stepena znanja polaznika.

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA ...

Konverzacijski engleski - kome je kurs namenjen?

 • Onima koji žele da dodatno usavrše svoje konverzacijske veštine engleskog jezika.
 • Onima koji ne žele da zapostave ranije naučeno.
 • Onima koji žele da osveže znanje jezika koji su nekada učili, a napravili su pauzu u učenju.
 • Onima koji nemaju vremena ili ne žele da dolaze na nastavu u nastavni centar, nego žele da uče u komforu svog doma.
 • Onima koji ne žive u Beogradu i nisu u mogućnosti da dolaze na nastavu u nastavni centar.
 • Onima koji su svesni prednosti intenzivne komunikacije na engleskom jeziku, kako sa profesorom, tako i sa ostalim polaznicima koji uče taj jezik.
 • Onima koji žele zvaničan, priznat sertifikat o svom poznavanju engleskog jezika.

Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači koji su ih pohađali!

MINIMALNO ZABORAVLJANJE - MAKSIMALNI NAPREDAK!

Konverzacijski engleski - kurs se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI!

EQUILIBRIO virtuelna učionica (ONLINE UŽIVO NASTAVA) je moderna alternativa klasičnoj nastavi u pravoj učionici, zahvaljujući kojoj su naši kursevi putem interneta postali dostupni svima onima koji nisu u mogućnosti da nastavi prisustvuju uživo u našim nastavnim centrima u Beogradu.

EQUILIBRIO virtuelnu učionicu odlikuje isti pristup nastavi kao i u pravoj učionici.

Profesor - mentor je 100% prisutan tokom časa i ostvaruje dinamičnu i direktnu komunikaciju sa tobom kao polaznikom (putem računara, laptopa, tableta ili telefona).

Tokom časa, sve vreme možete da vidite profesora i ostale polaznike iz grupe, baš kao da ste svi zajedno u istoj prostoriji. Zahvaljujući savremenim alatima za izvođenje online nastave, imaćete potpuni doživljaj učionice, uz praćenje audio i video materijala koje profesor deli sa vama, kao i uz vizuelnu prezentaciju nastavnog sadržaja.

virtuelna ucionica 3

Letnji Konverzacijski kursevi počinju u dve smene (u dva termina): 24. juna i 22. jula 2024. 

Konverzacijski engleski - opšte informacije:

 • kursevi se organizuju u 2 smene: prva smena od 24. juna i druga smena od 22. jula 2024.
 • trajanje kursa - 4 nedelje
 • tempo rada - 2 x nedeljno po 100 minuta
 • termini za nastavu – poslepodnevni ili večernji
 • kursevi se održavaju u virtuelnoj učionici, uživo online 
 • rad u malim, mentorskim grupama, od 4 do 6 polaznika
 • u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata 

1. Šta podrazumeva KONVERZACIJSKI KURS?

KONVERZACIJSKI KURS podrazumeva program koji dovodi do aktiviranja pasivnog znanja engleskog jezika kroz diskusiju i proširenje vokabulara na česte, svakodnevne teme. Na času su dominantno zastupljene govorne aktivnosti i jezičke vežbe koje polaznicima omogućavaju aktivnu upotrebu novih reči i izraza koje uče, uz ispravljanje grešaka koje prave u govoru. Ovo dovodi do toga da se polaznici postepeno oslobađaju straha da pričaju na engleskom jeziku i stiču sigurnost u konverzaciji.

2. Da li mogu da pohađam ovaj kurs ako nikada nisam učio/učila engleski jezik, tj. ako sam apsolutni početnik?

Ne. Ova vrsta kursa podrazumeva određeno predznanje, u zavisnosti od nivoa konverzacijskog kursa. Čak i da bi se upisao/la na konverzacijski kurs A1 nivoa, treba da poseduješ elementarno znanje engleskog jezika, koje se utvrđuje ulaznim testiranjem.

3. Koje su prednosti online kurseva u odnosu na klasičnu nastavu u učionici?

Jedna od glavnih prednosti online nastave je ušteda vremena potrebnog za dolazak na časove i povratak kući, što povlači i izbegavanje korišćenja javnog prevoza ili traženje parking mesta. Osim toga, online časovi omogućavaju da pohađaš časove u terminima koji bi ti inače bili neprihvatljivi zbog vremena koje je potrebno za dolazak/odlazak, što znači da ukoliko završiš sa poslom ili ostalim obavezama u jednom trenutku, već u sledećem možeš da se uključiš u online čas, gde god da se nalaziš. Kako većina polaznika časove prati od kuće, mnogi kao prednost ističu i to što su svi opušteni, tako da i oni kojima bi komunikacija na stranom jeziku sa profesorom i drugim polaznicima inače bila problem, to vrlo lako prevazilaze. Kada je u pitanju sama nastava, online časovi nude tu prednost što su ti materijali i beleške sa časa dostupni na Skype platformi i nakon što se čas završi, čak i ukoliko mu nisi prisustvovao/la. Tako ćeš lakše dopuniti svoje beleške, podsetiti se primera ili čak nadoknaditi propušteno gradivo.

4. Da li postoji razlika u programu i kvalitetu klasičnih (u učionici) i online KONVERZACIJSKIH KURSEVA?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene online tipu nastave, kako bi se isti kvalitet zadržao i na klasičnom i na online kursu. Ono što je zajedničko i klasičnom i online kursu je komunikativni pristup u nastavi, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve online časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

5. Da li mogu da menjam termine časova u toku kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za tvoju grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imaš u istom terminu. Međutim, ukoliko ti zbog promenjenog rasporeda tvojih ostalih, ličnih obaveza, termin u kom si započeo/la sa nastavom više ne bude odgovarao, možeš trajno da pređeš u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

6. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustaneš pre početka nastave, novac koji si uplatio/la biće ti vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustaneš nakon što je nastava počela, uplaćeni novac ti ne može biti vraćen.

7. Da li se polaže završni ispit?

Ne, budući da se radi o konverzacijskom kursu čiji je cilj oslobađanje od barijera u usmenoj komunikaciji na engleskom jeziku.

8. Da li po završetku kursa dobijam neki sertifikat?

Ukoliko si redovno prisustvovao/la nastavi, odnosno, ukoliko nisi propustio/la više od 30% časova, po završetku kursa ti se izdaje sertifikat o pohađanju konverzacijskog kursa na određenom nivou, sa navedenim temama koje ste obradili. Sertifikat se izdaje na tvoj lični zahtev.

9. Da li po završetku jednog nivoa KONVERZACIJSKOG KURSA prelazim na sledeći nivo?

Ne, to nije moguće bez prethodnog pohađanja opšteg kursa jezika. Budući da se na konverzacijskom kursu radi na aktiviranju postojećeg znanja i proširenju vokabulara u okviru nivoa na kome se nalaziš, po završetku konverzacijskog kursa možeš da pređeš na drugi modul kursa istog nivoa, na kome će se obrađivati drugačije teme. Da bi prešao/la na naredni nivo konverzacijskog kursa, potrebno je da pre toga pohađaš opšti kurs jezika, kako bi podigao/la i svoje znanje gramatike, kao i drugih jezičkih veština, a ne samo veština usmene komunikacije.

10. Koje opcije za dalje učenje imam po završetku KONVERZACIJSKOG KURSA?

Kada završiš jedan ciklus konverzacijskog kursa, možeš da nastaviš sa nastavom na sledećem modulu konverzacijskog kursa istog nivoa, ili možeš da promeniš vrstu kursa: na primer, možeš da pohađaš neki opšti kurs engleskog (Premium, kurs Max 3 ili pripremni kurs za polaganje nekog međunarodno priznatog ispita, ukoliko tvoj nivo znanja engleskog jezika to dozvoljava). Ukoliko sa konverzacijskog kursa prelaziš na drugu vrstu kursa, organizuje se kratko testiranje jezičkih veština kako bi se precizno utvrdio podnivo od koga nastavljaš sa učenjem nakon aktiviranja postojećeg znanja tokom konverzacijskog kursa.

Koja je cena konverzacijskih kurseva engleskog jezika?

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požuri i rezerviši svoje mesto!

AKCIJSKA CENA
KONVERZACIJSKOG KURSA:
za plaćanje u celosti
99 €
 UŠTEDA 100€!
REDOVNA CENA
KONVERZACIJSKOG KURSA:
za plaćanje na 2 rate
199 €

Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate.

Na kurs se možeš prijaviti putem telefona ili popunjavanjem prijavnog online formulara koji se nalazi u dnu ove stranice.


Konačno "otključaj" svoj engleski jezik upisom na konverzacijski kurs,
po ceni od samo 99 evra!


Konverzacijski engleski - cena obuhvata:

 • polaganje ulaznog testa
 • pohađanje konverzacijskog kursa engleskog
 • celokupan nastavni materijal
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • praćenje napretka polaznika od strane profesora
 • customer support servis
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema* (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

* Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja engleskog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

Svedski jezik sertifikat

NAŠI KLIJENTI/ POLAZNICI SU I:

nasi klijenti
equilibrio klijenti

EQUILIBRIO sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

SPREČITI ZABORAVLJANJE JEZIKA PODJEDNAKO JE VAŽNO KAO I NAUČITI GA!

Konverzacijski engleski - koje su dobiti od kursa?

 • Uspešno savladavanje sposobnosti konverzacije
 • Proširenje vokabulara
 • Razbijanje jezičkih barijera i blokada pri izražavanju
 • Oslobađanje od osećaja nelagodnosti u konverzaciji
 • Sticanje samopouzdanja u svoje znanje
 • praćenje nastave od kuće ili sa bilo kog mesta na kom se nalaziš
 • osposobljavanje upotrebe u živim i direktnim situacijama
 • kvalifikovani i stručni predavači

Nikada više nemoj imati blokade pri usmenom izražavanju na engleskom jeziku!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za tebe!


Kako da se prijaviš na Konverzacijski kurs engleskog jezika?

Za dodatne informacije i prijavu na Konverzacijski kurs, pozovi klikom ovde: 069 3122 253  (10h - 17.00h)

ili

se prijavi na ovaj kurs popunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Želim da pohađam kurs u:

  Izaberi status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako nisi siguran/na da li je ovo adekvatan Program/ kurs za tebe, možeš nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  PROČITAJ NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala ti na poverenju!

  ONLINE podrška

  Da li želite da nam postavite neko pitanje na temu ovog kursa jezika?

  Kontakt

  <
  <
  MENI