Zimski jezički kamp u Beogradu

U susret zimskom raspustu, roditelje obično hvata panika jer ne žele da deca svoje slobodno vreme provedu ispred TV-a, tableta ili sa telefonom u rukama.

Kod osnovaca je situacija malo drugačija. Oni se raduju spavanju do podne, druženju preko društvenih mreža, igranju igrica i slično. Međutim, često se dešava i da posle 2-3 dana većina njih počne da se dosađuje usled previše slobodnog vremena i nedostatka zabavnih aktivnosti.

Dešava se da više puta dnevno zovu roditelje i šalju im poruke dok su na poslovnim sastancima, kao i da doslovno izgube vreme koje su mogli da ulože u sebe i svoje znanje, u kvalitetno druženje sa vršnjacima i nova iskustva.

Pravi izbor za roditelje koji ulažu u svoju decu - Zimski jezički kamp!

Znamo da za svoju decu birate samo najbolje, zato vam predstavljamo Zimski jezički kamp za osnovce koji organizuje Jezički Centar EQUILIBRIO KIDS.

Zimski jezički kamp za decu je prilika da vaše dete stekne nova znanja i iskustva kroz jezičke radionice, društvene igre, kreativne radionice i kvizove znanja, da isproba svoje veštine, pokaže kreativnost i da probudi maštu.

Zimski jezički kamp organizujemo 100% na engleskom jeziku u 2 smene tokom zimskog raspusta, na 3 lokacije u Beogradu (Vračar – Crveni krst, Zvezdara – Učiteljsko naselje, Novi Beograd – Belville).

zimski jezicki kamp 1

Super aktivnosti za osnovce na zimskom raspustu

EQUILIBRIO Zimski super kamp za decu osmišljen je sa ciljem da se deca sjajno zabave, da kvalitetno provedu deo zimskog raspusta, da steknu nova znanja i iskustva kao i mnogo novih drugara.

Igre bez granica i sportske igre na snegu (ako ga bude bilo) pomažu osnovcima da razviju timski i zdrav takmičarski duh, da nauče da pobeđuju i da gube, da navijaju i podržavaju jedni druge, da nikada ne odustaju i da nagrade dele sa svojim vršnjacima.

Ako je vaše dete do sada pohađalo kamp, onda znate kakva vas atmosfera očekuje, a ukoliko razmišljate da vaše dete po prvi put bude deo naše avanture, pogledajte kakva je atmosfera na zimskom kampu.

Zimski jezički kamp za osnovce - Beograd 2023.

Ove zime, Zimski jezički kamp realizuje se pod nazivom Eki zona bez telefona sa ciljem da osnovce odvojimo od telefona, tableta i računara kako bi što kvalitetnije proveli svoje slobodno vreme tokom zimskog raspusta.

Na zimskom kampu ćemo svakog jutra odložiti telefone, zaboravičemo na društvene mreže i virtuelnu realnost jer nas na zimskom super kampu za osnovce očekuje sjajan provod, mnogo drugara i divnih uspomena. Ovo je sjajna prilika za nekoliko dana pravog detoxa.

Posetićemo i Muzej nauke i tehnike i saznati kakva su bila leta pre neta, kako se živelo i komuniciralo bez interneta, a šta su doneli fiksni telefoni.

Više o aktivnostima koje osnovce očekuju ove godine na EQUILIBRIO Zimskom jezičkom kampu saznajte klikom na:

KOJE NAS AKTIVNOSTI OČEKUJU NA ZIMSKOM JEZIČKOM KAMPU

Za više informacija o programu kampa, smenama i lokacijama posetite www.jezickikamp.com ili pozovite na 060 02 33 299.

Prijavu možete popuniti i direktno klikom na PRIJAVA.

Prijavite se na mejling listu i dobijajte najnovije tekstove iz baze znanja na svoj i-mejl.

    Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

    *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da mi EQUILIBRIO - Obrazovni sistem može periodično slati nove korisne tekstove za učenje stranih jezika (putem i-mejla)

    <
    <

    MENI