Akcijske cene kurseva jezika

akcijske-cene

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

Proleće je pravo vreme da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe. Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i vaša budućnost će vam biti zahvalna na odluci koju sada donesete. Naučite i progovorite jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po prolećnim akcijskim cenama!

Ovog proleća vas očekuju opšti i specijalizovani kursevi stranih jezika, na popustu od 10% do čak 50%! U ponudi su Premium kursevi stranih jezika, Engleski MAX 3, Konverzacijski engleski, Deutsch express i Individualni kursevi stranih jezika.

Nastava se održava na 8 lokacija u Beogradu: Trg Republike, Zeleni venac, Vukov spomenik, Vračar, Novi Beograd - Geneks, Novi Beograd - Ušće, Voždovac i Banovo brdo.

Pogledajte kurseve koje možete pohađati po
prolećnim akcijskim cenama:

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

PREMIUM KURSEVI STRANIH JEZIKA

-45%

Premium kursevi su opšti kursevi jezika koji podrazumevaju rad na sve 4 jezičke veštine (čitanje, pisanje, slušanje i govor), kao i usavršavanje gramatike i opšteg vokabulara stranog jezika. Početak nastave je polovinom aprila 2020, kursevi traju 3 meseca, tempo rada je 2 x nedeljno po 75 min, termini su poslepodnevni i večernji. U ponudi su engleski, nemački, italijanski i španski jezik.

LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: • Trg republike • Zeleni venac • Vukov spomenik • Vračar - Kalenić • Banovo brdo • Novi Beograd - Geneks • Novi Beograd - Ušće • Voždovac-Trošarina

Premium express mob
Premium express

ENGLESKI MAX 3

-50%

ENGLESKI MAX 3 je posebno osmišljen program jezičke obuke za INTENZIVNO I ULTRA EFEKTIVNO učenje engleskog jezika, uz maksimalno korišćenje utrošenog vremena. Program predstavlja kombinaciju 3 kursa engleskog jezika u jednom (opšti+poslovni+konverzacijski), čime se istovremeno radi na razvoju kompetencija i veština koje su neophodne kako biste uspešno komunicirali na engleskom jeziku, kako u svakodnevnim situacijama, tako i u poslovnom okruženju. Početak nastave je polovinom aprila 2020, kursevi traju 3 meseca, tempo rada je 2 x nedeljno po 75 minuta, termini su poslepodnevni i večernji.
LOKACIJA ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: • Trg republike • Zeleni venac

kursevi-za-sredjoskolce
kursevi-za-sredjoskolce1

KONVERZACIJSKI KURSEVI

-50%

Konverzacijski kursevi engleskog jezika osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Koncepcija samog programa je takva da polaznici sve vreme obavljaju komunikaciju, bilo u obliku dijaloga, bilo u obliku izlaganja na datu temu. Početak nastave je polovinom aprila 2020, kursevi traju 7 nedelja, tempo rada je 1 x nedeljno po 150 minuta, termini za nastavu su radnim danima ili vikendom.
LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Trg republike • Zeleni venac • Novi Beograd - Ušće

Biz total mob
Biz total

DEUTSCH EXPRESS

-20%

Intenzivni kurs nemačkog jezika Deutsch express namenjen je svim polaznicima kojima je potrebno brzo učenje nemačkog jezika. Deutsch express je ultra efektivan i brz program za učenje nemačkog jezika i dostizanje kompletnog A1, A2 ili B1 sertifikata.
Početak nastave je polovinom aprila 2020, kursevi traju 9 nedelja (za nivoe A1 i A2) i 12 nedelja (za nivo B1). Tempo rada je 3 x nedeljno po 150 minuta, termini za nastavu su poslepodnevni i večernji.
LOKACIJA ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: • Vukov spomenik

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (7)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (7)

INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA

-10%

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog, švedskog i arapskog jezika. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.
LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Trg republike • Zeleni venac • Vukov spomenik • Vračar - Kalenić • Banovo brdo •  Novi Beograd - Geneks • Novi Beograd - Ušće • Voždovac - Trošarina

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

OBAVEŠTENJE

 

Poštovani polaznici,

 

shodno donetoj odluci o proglašavanju vanrednog stanja koja se između ostalog direktno odnosi i na obrazovne institucije,  želimo da vas obavestimo da će Centar bez odlaganja, a u potpunosti u skladu sa zakonom, postupiti po zvaničnim uputstvima nadležnih državnih organa, i to pre svega iz razloga zdravstvene i društvene odgovornosti, a sve u cilju zdravstvene zaštite kako svih vas, naših polaznika, tako i svih naših zaposlenih.

Počevši od ponedeljka, 16. marta 2020. godine, Sekretarijati Centra, kao i svi nastavni centri biće zatvoreni do daljneg,  u cilju sprečavanja daljeg širenja virusa COVID- 19 među populacijom Republike Srbije.

Sa kursevima na koje ste upisani moći ćete nesmetano da nastavite nakon ukidanja vanrednog stanja.

Radujemo se nastavku druženja i učenja sa svima vama.

Do tada vas molimo, da u ovim teškim trenucima svi zajedno apsolutno poštujemo dobijene preporuke o društveno odgovornom ponašanju i što je više moguće ostanemo u svojim domovima, kako bismo što pre uspeli da prebrodimo ovako ozbiljan zdravstveni izazov koji je stavljen pred sve nas zajedno, uz maksimalnu solidarnost i podršku najugroženijim grupama stanovništva.

 

Srdačan pozdrav svima,

EQUILIBRIO TIM

MENI