Akcijske cene ONLINE kurseva jezika - leto 2020.

akcijske cene

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

Leto je pravo vreme da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe. Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i vaša budućnost će vam biti zahvalna na odluci koju sada donesete. Naučite i progovorite jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po akcijskim cenama!

Ovog leta vas očekuju ONLINE KURSEVI stranih jezika, na popustu od 35% do čak 55%! U ponudi su Online Premium express kursevi, Online Individualni kursevi, Online Konverzacijski engleski, Online kurs Engleski Max 3, Online Vikend optimum kursevi i Online Letnja škola za srednjoškolce.

Odaberite kurs po želji, usavršite znanje stranih jezika i steknite zvanični sertifikat.

Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE KURSEVA stranih jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Pogledajte ONLINE KURSEVE koje možete pohađati po akcijskim cenama:

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

ONLINE PREMIUM EXPRESS

-50%

Premium express kursevi jezika su pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz stranog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je krajem avgusta 2020, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji. Online nastava traje 5 nedelja, tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta. U ponudi su engleski, nemački, italijanski i španski jezik.

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (7)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (7)

ONLINE INDIVIDUALNI KURSEVI JEZIKA

-35%

ONLINE Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su ONLINE individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog, švedskog i arapskog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

Biz total mob
Biz total

ONLINE KONVERZACIJSKI ENGLESKI

-50%

ONLINE Konverzacijski kursevi engleskog jezika osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Start nastave je u drugoj polovini avgusta 2020, kursevi traju 5 nedelja, tempo rada je 2 x nedeljno po 90 minuta, termini za nastavu su radnim danima ili vikendom.

nemacki online
individualni onlone kursevi nemackog

ONLINE VIKEND OPTIMUM KURSEVI

-50%

ONLINE Vikend optimum kursevi su opšti kursevi engleskog i nemačkog jezika i namenjeni su svima onima koji zbog obaveza tokom radne nedelje nisu u mogućnosti da pohađaju časove stranog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini avgusta, nastava se održava jednom nedeljno, subotom ili nedeljom po 180 minuta (2 x 90min + pauza), termini su dnevni i popodnevni.

kurs nemackog
kurs nemackog jezika

ONLINE ENGLESKI MAX 3

-50%

ONLINE kurs Engleski max 3 je posebno osmišljen program jezičke obuke za brzo ovladavanje veštinama poslovne komunikacije na engleskom jeziku i predstavlja kombinaciju 3 kursa engleskog jezika u jednom (opšti+poslovni+konverzacijski). Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je polovinom avgusta, kursevi su intenzivni i traju 5 nedelja, tempo rada je 3 x nedeljno po 120 minuta, termini su poslepodnevni i večernji.

kursevi-za-sredjoskolce
kursevi-za-sredjoskolce1

ONLINE LETNJA ŠKOLA ZA SREDNJOŠKOLCE

-55%

EQUILIBRIO - Teen akademija organizuje ONLINE Letnju školu za srednjoškolce u okviru koje polaznici imaju mogućnost da pohađaju online kurseve i steknu sertifikate u društvu sa svojim vršnjacima. Nastavu mogu da pohađaju i učenici 8. razreda osnovne škole. Kursevi počinju 17. avgusta 2020. godine. U ponudi su ONLINE kursevi engleskog i nemačkog jezika, kursevi su intenzivni i traju dve nedelje, nastava se održava svakog radnog dana (po dva školska časa dnevno).

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

MENI
Škola stranih jezika Beograd