Letnje akcijske cene kurseva stranih jezika

akcijske-cene

Pravo je vreme da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe.

Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i vaša budućnost će vam biti zahvalna na odluci koju sada donesete. Naučite i progovorite jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po akcijskim cenama!

Ovog leta za vas smo pripremili opšte i specijalizovane kurseve stranih jezika, na popustu do čak 50%. U ponudi su Superintenzivni kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika, Konverzacijski engleski, Engleski MAX 3 i Individualni kursevi jezika (engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, norveški, švedski i francuski jezik).

U nastavku pogledajte sertifikovane kurseve stanih jezika koje možete da pohađate po specijalnim akcijskim cenama:

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

SUPERINTENZIVNI KURSEVI - samo 129 evra

-50%

Superintenzivni kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika namenjeni su svim polaznicima koji imaju potrebu za brzim učenjem stranih jezika. Nastava je organizovana tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladate sve ono što jedan kurs jezika podrazumeva. Kursevi se održavaju u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ UČIONICI. Početak nastave je u dve smene (po izboru polaznika): 01. avgusta i 05. septembra 2022. godine, kursevi traju 5 nedelja, a tempo rada je 4 x nedeljno po 90 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

konverzacijski nemacki
konverzacijski nemacki

KONVERZACIJSKI KURSEVI - samo 99 evra

-50%

Konverzacijski kursevi engleskog osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u dve smene (po izboru polaznika): 01. avgusta i 05. septembra 2022. godine, kursevi traju 5 nedelja, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

pripremni
pripremni kursevi

ENGLESKI MAX 3 - samo 129 evra

-50%

ENGLESKI MAX 3 je posebno osmišljen program jezičke obuke za učenje engleskog jezika, uz maksimalno i efektivno korišćenje utrošenog vremena. Ovaj program predstavlja kombinaciju 3 kursa engleskog jezika u jednom (opšti + poslovni + konverzacijski). Nastava se održava u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u dve smene (po izboru polaznika): 01. avgusta i 05. septembra 2022. godine, kursevi traju 5 nedelja, a tempo rada je 4 x nedeljno po 90 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

kurs jezika
kurs stranog jezika

INDIVIDUALNI KURSEVI - samo 219 evra

-35%

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika. Nastava se održava u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ UČIONICI. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

<
MENI