Jesenje akcijske cene kurseva stranih jezika

photo_2019-09-12_23-00-45

Ove jeseni otvorite vrata sveta!
Naučite i progovorite strane jezike uz velike popuste!

Jesen je pravo vreme da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe. Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i vaša budućnost će vam biti zahvalna na odluci koju sada donesete. Naučite i progovorite jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po specijalnim akcijskim cenama!

U ponudi su jesenji Vikend optimum kursevi, PREMIUM EXPRESS, Subvencionisani kursevi za nezaposlene, BIZ TOTAL, Konverzacijski engleski, Kursevi za srednjoškolce, Individualni kursevi stranih jezika,

Nastava se održava na 9 lokacija u Beogradu: Trg Republike, Zeleni venac, Vukov spomenik, Vračar, Novi Beograd - Geneks, Novi Beograd - Ušće, Voždovac, Banovo brdo i Zvezdara - Učiteljsko naselje.

Pogledajte kurseve koje možete pohađati po jesenjim akcijskim cenama:

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

VIKEND OPTIMUM KURSEVI STRANIH JEZIKA

-50%

Vikend optimum kursevi stranih jezika namenjeni su svima onima koji su zauzeti radnim danima i zbog mnogobrojnih obaveza ne mogu da nađu vremena za pohađanje časova stranih jezika. Početak nastave je polovinom novembra 2019, kursevi traju 10 nedelja, tempo rada je 1 x nedeljno po 180 min, termini su dnevni i popodnevni, isključivo subotom ili nedeljom. U ponudi su engleski, nemački, italijanski i španski jezik.
LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Zeleni venac • Vukov spomenik  • Novi Beograd - Geneks

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (2)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (2)

PREMIUM EXPRESS

-50%

PREMIUM EXPRESS je poluintenzivan, opšti kurs engleskog ili nemačkog jezika organizovan tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što jedan podnivo učenja jezika podrazumeva.  Početak nastave je polovinom novembra 2019, kursevi traju osam nedelja, tempo rada je 2 x nedeljno po 110 minuta, termini su poslepodnevni i večernji. U ponudi su engleski i nemački jezik.
LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Banovo brdo

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (3)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (3)

BIZ TOTAL

-50%

BIZ TOTAL je kratak, intenzivan kurs poslovnog engleskog jezika, posebno osmišljen za totalno efikasno i brzo sticanje i razvijanje veština poslovne komunikacije na engleskom jeziku. Početak nastave je polovinom novembra 2019, kursevi traju 6 nedelja, tempo rada je 2 x nedeljno po 75  minuta, termini za nastavu su poslepodnevni i večernji.
LOKACIJA ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Novi Beograd - Ušće

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (4)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (4)

SUBVENCIONISANI KURSEVI STRANIH JEZIKA ZA NEZAPOSLENE

-70%

Program obuke za nezaposlena lica osmišljen je tako da svima koji su trenutno bez posla, a prijavljeni su kod Nacionalne službe za zapošljavanje, omogući pohađanje Programa pod subvencionisanim uslovima. Početak nastave je u prvoj polovini novembra 2019, kursevi traju 3 meseca, tempo rada je 2 x nedeljno po 90 minuta, termini za nastavu su prepodnevni i dnevni. U ponudi su engleski i nemački jezik.
LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Trg Republike

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (5)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (6)

KONVERZACIJSKI KURSEVI

-50%

Konverzacijski kursevi engleskog jezika osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Koncepcija samog programa je takva da polaznici sve vreme obavljaju komunikaciju, bilo u obliku dijaloga, bilo u obliku izlaganja na datu temu. Početak nastave je polovinom oktobra 2019, kursevi traju 7 nedelja, tempo rada je 1 x nedeljno po 150 minuta, termini za nastavu su radnim danima ili vikendom.
LOKACIJA ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Vukov spomenik

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (6)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (5)

KURSEVI STRANIH JEZIKA ZA SREDNJOŠKOLCE

-50%

EQUILIBRIO Teen akademija organizuje Godišnje kurseve stranih jezika za srednjoškolce, i to po specijalnim akcijskim cenama sa 50% popusta (na kurseve se mogu prijaviti i učenici 8. razreda osnovne škole). Početak nastave je u drugoj polovini oktobra 2019. Trajanje kurseva je 9 meseci, a tempo rada je 1 x nedeljno po 90 minuta, vikendom - subotim ili nedeljom. U ponudi su engleski, nemački, italijanski, francuski i španski jezik.
LOKACIJA ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Trg Republike  • Zeleni venac • Novi Beograd - Geneks

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (7)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (7)

INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA

-10%

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog, švedskog i arapskog jezika. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.
LOKACIJE za održavanje nastave: Trg republike • Zeleni venac • Vukov spomenik • Vračar - Kalenić • Banovo brdo •  Novi Beograd - Geneks • Novi Beograd - Ušće • Voždovac - Trošarina • Zvezdara - Učiteljsko naselje

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

MENI