Kursevi stranih jezika - velika jesenja akcija

Kursevi jezika

Iskoristi jesenju akciju, prijavi se na neki od kurseva iz naše ponude i uštedi 100 evra!

Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i tvoja budućnost će ti biti zahvalna na odluci koju sada doneseš. Ove jeseni nauči i progovori jedan od stranih jezika iz naše ponude i to po akcijskim cenama!

U ponudi su Premium kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika, Konverzacijski engleski, Engleski MAX 3, Poslovni engleski, Pripremni kursevi za polaganje FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS ispita i Individualni kursevi (engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, norveški, švedski i francuski jezik).

U nastavku pogledaj sertifikovane kurseve stranih jezika koje možeš da pohađaš po jesenjim akcijskim cenama:

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

PREMIUM KURSEVI JEZIKA

-40%

Premium kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika pravi su izbor za sve one koji žele da na najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu primenljiva znanja iz stranih jezika. Kursevi se održavaju u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ učionici. Početak nastave je u prvoj polovini oktobra 2023. godine, kursevi traju 2 meseca, a tempo rada je 2 x nedeljno po 100 minuta.

konverzacijski nemacki
konverzacijski-engleski-jezik-strani-jezici-mobilna-verzija

KONVERZACIJSKI KURSEVI

-40%

Konverzacijski kursevi engleskog osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je polovinom oktobra, trajanje je 6 nedelja, a tempo rada je 2 x nedeljno po 100 min ili 1 x nedeljno po 150 min.

pripremni
pripremni kursevi

ENGLESKI MAX 3

-40%

ENGLESKI MAX 3 je program jezičke obuke za učenje engleskog jezika, uz maksimalno i efektivno korišćenje utrošenog vremena. Predstavlja kombinaciju 3 kursa u jednom: opšti + poslovni + konverzacijski. Nastava se održava u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u prvoj polovini oktobra 2023. godine, kursevi traju 2 meseca, a tempo rada je 2 x nedeljno po 100 minuta.

Poslovni engleski
Kursevi jezika za kompanije

KURSEVI ZA KOMPANIJE

-30%

Više od 20 godina izvodimo visokokvalitetnu nastavu u firmama, preduzećima, kompanijama, korporacijama najrazličitijih delatnosti, ambasadama i njihovim predstavništvima, bankama, osiguravajućim kućama, državnim institucijama itd. Pored KLASIČNE IN HOUSE NASTAVE (nastava u prostorijama klijenta), u mogućnosti smo da vam ponudimo i sve traženiju ONLINE NASTAVU.

online premium dnevni
online premium dnevni express

INDIVIDUALNI KURSEVI

-30%

Individualni kursevi organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika. Nastava se održava u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ UČIONICI. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRO DOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

<
<
MENI