Novogodišnje akcijske cene kurseva jezika

akcijske-cene

Početak godine je pravo vreme da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe.

Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i vaša budućnost će vam biti zahvalna na odluci koju sada donesete. Naučite i progovorite jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po novogodišnjim akcijskim cenama!

Ove zime vas očekuju opšti i specijalizovani ONLINE kursevi stranih jezika, na popustu do čak 50%! U ponudi su Premium kursevi stranih jezika, Midnight Premium kursevi, Engleski MAX 3, Konverzacijski engleski, Deutsch express i Individualni kursevi stranih jezika.

OVE ZIME ODABERITE KURS STRANOG JEZIKA I DOBIĆETE: NOVOGODIŠNJI POPUST 30% + DVA KURSA PO CENI JEDNOG + PISMENU GARANCIJU KVALITETA + ZVANIČNI SERTIFIKAT!

U nastavku pogledajte sertifikovane kurseve stanih jezika koje možete da pohađate po specijalnim novogodišnjim cenama:

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

ONLINE PREMIUM KURSEVI

-30%

ONLINE Premium kursevi jezika su visokokvalitetni kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog i ruskog jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu trajno primenljiva znanja iz stranog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2022, termini su jutarnji, poslepodnevni i večernji. Nastava traje od januara do kraja marta 2022, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta (radnim danima).

kurs nemackog
kurs nemackog jezika

ONLINE MIDNIGHT PREMIUM

-30%

ONLINE MIDNIGHT PREMIUM kursevi jezika su visokokvalitetni ONLINE kursevi engleskog i početnog nemačkog jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz stranih jezika. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2022, kursevi traju od januara do kraja marta 2022, tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta, termini su kasni večernji – od 22.30h do ponoći.

konverzacijski nemacki
konverzacijski nemacki

KONVERZACIJSKI KURSEVI

-50%

ONLINE Konverzacijski kursevi engleskog su opšti kursevi jezika, osmišljeni tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2022, kursevi traju 5 nedelja, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (7)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (7)

ONLINE ENGLESKI MAX 3

-30%

ONLINE ENGLESKI MAX 3 je posebno osmišljen program jezičke obuke za učenje engleskog jezika, uz maksimalno i efektivno korišćenje utrošenog vremena. Ovaj program predstavlja kombinaciju 3 kursa engleskog jezika u jednom (opšti + poslovni + konverzacijski). Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2022, termini su poslepodnevni i večernji. Nastava traje od januara do kraja marta 2022, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta (radnim danima).

online nemacki jezik
online nemacki

ONLINE DEUTSCH EXPRESS

-25%

ONLINE Intenzivni kurs nemačkog jezika Deutsch express namenjen je svim polaznicima kojima je potrebno brzo učenje nemačkog jezika i dostizanje kompletnog A1 sertifikata. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2022, termini su poslepodnevni i večernji. Nastava traje 9 nedelja, a tempo rada 3 puta nedeljno po 150 minuta.

srednjoskolci-mobile
srednjoskolci-desktop

ONLINE PRIPREMNI KURSEVI

-20%

Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita stranih jezika FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS omogućavaju vam da spremite i položite neki od ovih ispita. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2022. Kursevi za pripremanje FCE, CPE, CAE traju 4 meseca, dok kursevi za  pripremanje TOEFL i IELTS traju 2,5 meseca. Tempo rada je jednom nedeljno po 150 minuta. Termini nastave su vikendom (subotom ili nedeljom), ili tokom nedelje.

online premium dnevni
online premium dnevni express

ONLINE ILI KLASIČNI INDIVIDUALNI KURSEVI

-35%

ONLINE ili KLASIČNI Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a ili u vidu KLASIČNE nastave u prostorijama našeg centra. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

BROJ MESTA SA NOVOGODIŠNJOM AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

<
MENI