Akcijske cene kurseva jezika - leto 2020.

Velika_letnja_akcija_50%

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

Leto je pravo vreme da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe. Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i vaša budućnost će vam biti zahvalna na odluci koju sada donesete. Naučite i progovorite jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po akcijskim cenama!

Ovog leta vas očekuju kursevi stranih jezika, na popustu od 10% do čak 55%! U ponudi su Premium popodnevni express kursevi stranih jezika, Premium dnevni express kursevi stranih jezika, Vikend optimum kursevi, Konverzacijski engleski i Individualni kursevi stranih jezika.

Nastava se održava na lokacijama: Trg Republike, Zeleni venac, Vukov spomenik, Vračar, Novi Beograd - Geneks, Novi Beograd - Ušće, Voždovac i Banovo brdo.

Pogledajte kurseve koje možete pohađati po
letnjim akcijskim cenama:

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

PREMIUM EXPRESS KURSEVI STRANIH JEZIKA

-50%

Premium express kursevi su poslepodnevni i večernji kursevi jezika koji podrazumevaju rad na sve 4 jezičke veštine (čitanje, pisanje, slušanje i govor), kao i usavršavanje gramatike i opšteg vokabulara stranog jezika. Početak nastave je polovinom juna 2020, kursevi traju mesec dana, tempo rada je 3 x nedeljno po 150 min. U ponudi su engleski, nemački, italijanski i španski jezik.

LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: • Trg republike • Zeleni venac • Vukov spomenik • Novi Beograd - Ušće

Premium express mob
Premium express

PREMIUM DNEVNI EXPRESS KURSEVI
STRANIH JEZIKA

-55%

Premium express dnevni kursevi su prepodnevni i dnevni kursevi jezika koji podrazumevaju rad na sve 4 jezičke veštine (čitanje, pisanje, slušanje i govor), kao i usavršavanje gramatike i opšteg vokabulara stranog jezika. Početak nastave je polovinom juna 2020, kursevi traju mesec dana, tempo rada je 3 x nedeljno po 150 min, termini su prepodnevni i dnevni. U ponudi su engleski, nemački, italijanski i španski jezik.

LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: • Trg republike • Zeleni venac • Vukov spomenik • Novi Beograd - Ušće

kursevi-za-sredjoskolce
kursevi-za-sredjoskolce1

VIKEND OPTIMUM KURSEVI

-50%

VIKEND OPTIMUM kursevi su opšti kursevi stranih jezika i namenjeni su svima onima koji zbog obaveza tokom radne nedelje nisu u mogućnosti da pohađaju časove stranog jezika. VIKEND OPTIMUM kursevi obuhvataju potpuno isto gradivo kao i klasični PREMIUM kursevi stranih jezika.  U ponudi su engleski i nemački jezik. Početak nastave je krajem juna 2020, kursevi traju 10 nedelja, tempo rada je 1 x nedeljno po 180 minuta, termini su dnevni i popodnevni, isključivo subotom ili nedeljom.

LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Vračar - Kalenić • Novi Beograd - Ušće

Biz total mob
Biz total

KONVERZACIJSKI KURSEVI

-50%

Konverzacijski kursevi engleskog jezika osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Koncepcija samog programa je takva da polaznici sve vreme obavljaju komunikaciju, bilo u obliku dijaloga, bilo u obliku izlaganja na datu temu. Početak nastave je polovinom juna 2020, kursevi traju 7 nedelja, tempo rada je 1 x nedeljno po 150 minuta, termini za nastavu su radnim danima ili vikendom.

LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Vukov spomenik • Novi Beograd - Ušće

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (7)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (7)

INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA

-10%

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog, švedskog i arapskog jezika. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.
LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Trg republike • Zeleni venac • Vukov spomenik • Vračar - Kalenić • Banovo brdo •  Novi Beograd - Geneks • Novi Beograd - Ušće • Voždovac - Trošarina

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

MENI