Kursevi stranih jezika - velika letnja akcija

Kursevi stranih jezika

Sertifikovani kursevi u školi jezika sa tradicijom dužom od 20 godina!

Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i tvoja budućnost će ti biti zahvalna na odluci koju sada doneseš. Ovog leta nauči i progovori jedan od stranih jezika iz naše ponude, iskoristi letnji popust i uštedi vreme i novac!

U ponudi su intenzivni Premium kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika, Konverzacijski engleski, Engleski MAX 3, Poslovni engleski i Individualni kursevi stranih jezika. 

U nastavku pogledaj sertifikovane kurseve stranih jezika koje možeš da pohađaš po akcijskim cenama:

kurs engleskog nemackog akcija beograd 2019 vest 1
kursevi stranih jezika beograd equilibrio engeslki nemacki 1

PREMIUM KURSEVI

-50%

Premium kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika pravi su izbor za sve one koji žele da na najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu primenljiva znanja iz stranih jezika. Kursevi se održavaju u ONLINE i KLASIČNOJ učionici. Početak nastave je u drugoj polovini juna 2024. godine, kursevi traju 4 nedelje, a tempo rada je 4 x nedeljno po 100 minuta.

konverzacijski nemacki
konverzacijski engleski jezik strani jezici mobilna verzija

KONVERZACIJSKI KURSEVI

-50%

Konverzacijski kursevi engleskog osmišljeni su da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u drugoj polovini juna 2024. godine, trajanje je 4 nedelje, a tempo rada je 2 x nedeljno po 100 min.

pripremni
pripremni kursevi

ENGLESKI MAX 3

-50%

ENGLESKI MAX 3 je program jezičke obuke za učenje engleskog jezika, uz efektivno korišćenje utrošenog vremena. Predstavlja kombinaciju 3 kursa u jednom: opšti + poslovni + konverzacijski. Nastava se održava u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u drugoj polovini juna 2024. godine, kursevi traju 4 nedelje, a tempo rada je 4 x nedeljno po 100 min.

poslovni engleski jezik strani jezici
poslovni engleski jezik strani jezici 1

POSLOVNI ENGLESKI

-50%

Poslovni engleski je kratak i efikasan ONLINE UŽIVO kurs poslovnog engleskog jezika, posebno osmišljen za brzo sticanje i razvijanje veština poslovne komunikacije na engleskom jeziku. Kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u drugoj polovini juna 2024. godine, trajanje je 4 nedelje, a tempo rada je 4 x nedeljno po 100 min.

online premium dnevni
online premium dnevni express

INDIVIDUALNI KURSEVI

-30%

Individualni kursevi organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika. Nastava se održava u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ učionici. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

Poslovni engleski
poslovni engleski jezik strani jezici mobilna verzija

KURSEVI ZA KOMPANIJE

-30%

Više od 20 godina izvodimo visokokvalitetnu nastavu u firmama, preduzećima, kompanijama, korporacijama najrazličitijih delatnosti, ambasadama i njihovim predstavništvima, bankama, osiguravajućim kućama, državnim institucijama itd. Pored KLASIČNE IN HOUSE NASTAVE (nastava u prostorijama klijenta), u mogućnosti smo da vam ponudimo i sve traženiju ONLINE NASTAVU.

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRO DOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

<
<
MENI