Zimske akcijske cene kurseva stranih jezika

akcijske-cene

Pravo je vreme da napraviš korak napred i učiniš nešto korisno za sebe.

Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i tvoja budućnost će ti biti zahvalna na odluci koju sada doneseš. Nauči i progovori jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po akcijskim cenama!

Ove zime za tebe smo pripremili opšte i specijalizovane kurseve stranih jezika, na popustu do 40%. U ponudi su Premium kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika, Konverzacijski engleski, Engleski MAX 3, Poslovni engleski, Pripremni kursevi i Individualni kursevi jezika (engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, norveški, švedski i francuski jezik).

U nastavku pogledaj sertifikovane kurseve stranih jezika koje možeš da pohađaš po zimskim akcijskim cenama:

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

PREMIUM KURSEVI

-30%

Premium kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika pravi su izbor za sve one koji žele da na najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu primenljiva znanja iz stranih jezika. Kursevi se održavaju u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ UČIONICI. Početak nastave je u prvoj nedelji februara 2023. godine, kursevi traju 2 meseca, a tempo rada je 2 x nedeljno po 120 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

konverzacijski nemacki
konverzacijski nemacki

KONVERZACIJSKI KURSEVI

-40%

Konverzacijski kursevi engleskog osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u prvoj nedelji februara 2023. godine, kursevi traju 6 nedelja, a tempo rada je 1 x nedeljno po 150 minuta (petkom). Termini su poslepodnevni i večernji.

pripremni
pripremni kursevi

ENGLESKI MAX 3

-30%

ENGLESKI MAX 3 je posebno osmišljen program jezičke obuke za učenje engleskog jezika, uz maksimalno i efektivno korišćenje utrošenog vremena. Ovaj program predstavlja kombinaciju 3 kursa engleskog jezika u jednom (opšti + poslovni + konverzacijski). Nastava se održava u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u prvoj nedelji februara 2023. godine, kursevi traju 2 meseca, a tempo rada je 2 x nedeljno po 120 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

online premium dnevni
online premium dnevni express

POSLOVNI ENGLESKI JEZIK

-40%

Poslovni engleski je kratak i efikasan kurs poslovnog engleskog jezika, posebno osmišljen za brzo sticanje i razvijanje veština poslovne komunikacije na engleskom jeziku. Kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u prvoj nedelji februara 2023. godine, kursevi traju 6 nedelja, a tempo rada je 1 x nedeljno po 150 minuta (petkom). Termini su poslepodnevni i večernji.

kurs jezika
kurs stranog jezika

INDIVIDUALNI KURSEVI

-35%

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika. Nastava se održava u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ UČIONICI. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

kurs nemackog jezika
kurs nemackog

PRIPREMA ZA FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS

-20%

Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita engleskog jezika FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS omogućavaju ti da spremiš i položiš neki od ovih ispita. Nastava se održava u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE.  Početak nastave je u prvoj nedelji februara 2023. Kursevi za pripremanje FCE, CPE, CAE traju 4 meseca, dok kursevi za  pripremanje TOEFL i IELTS traju 2,5 meseca. Tempo rada je jednom nedeljno po 150 minuta. Termini nastave su vikendom (subotom ili nedeljom) ili tokom nedelje.

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRO DOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

<
<
MENI