Akcijske cene ONLINE kurseva jezika - jesen 2020.

akcijske cene kurseva jezika

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

Jesen je pravo vreme da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe. Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i vaša budućnost će vam biti zahvalna na odluci koju sada donesete. Naučite i progovorite jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po akcijskim cenama!

Ove jeseni vas očekuju ONLINE KURSEVI stranih jezika, na popustu do čak 50%! U ponudi su Online Premium express kursevi, Online Vikend optimum kursevi i Online Individualni kursevi.

Odaberite kurs po želji, usavršite znanje stranih jezika i steknite zvanični sertifikat.

Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE KURSEVA stranih jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Pogledajte ONLINE KURSEVE koje možete pohađati po akcijskim cenama:

online nemacki jezik
online nemacki

ONLINE PREMIUM EXPRESS KURSEVI

-50%

ONLINE Premium express kursevi jezika su poluintenzivni, opšti kursevi engleskog i nemačkog jezika organizovani tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što jedan podnivo učenja jezika podrazumeva. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je polovinom novembra 2020, termini su poslepodnevni i večernji. Online nastava traje dva meseca, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 110 minuta.

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (7)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (7)

ONLINE INDIVIDUALNI KURSEVI JEZIKA

-35%

ONLINE Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su ONLINE individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog, švedskog i arapskog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

Biz total mob
Biz total

ONLINE VIKEND OPTIMUM KURSEVI

-50%

ONLINE Vikend optimum kursevi su opšti kursevi stranih jezika, namenjeni svima onima koji zbog mnogobrojnih obaveza ne mogu da nađu vremena za pohađanje kurseva stranih jezika tokom radne nedelje. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je polovinom novembra 2020, kursevi traju 10 nedelja, nastava se održava jednom nedeljno, subotom ili nedeljom po 180 minuta (2 x 90 min + pauza). U ponudi su engleski, nemački, italijanski i španski jezik.

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

MENI
Škola stranih jezika Beograd