Akcijske cene kurseva jezika - zima 2021.

rodjendanske cene

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

Zima je pravo vreme da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe. Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i vaša budućnost će vam biti zahvalna na odluci koju sada donesete. Naučite i progovorite jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po akcijskim cenama!

Ove zime, povodom obeležavanja 20 godina našeg uspešnog rada, za sve naše stare, trenutne, kao i buduće polaznike pripremili smo posebne ROĐENDANSKE CENE za učenje stranih jezika koje podrazumevaju popuste do čak 50%.

U ponudi su ONLINE sertifikovani kursevi stranih jezika: Premium Intenzivni kursevi (engleski i nemački jezik), Vikend optimum kursevi (engleski, nemački, španski i italijanski jezik), DUO PREMIUM kursevi (engleski, nemački, italijanski, španski, francuski, ruski, norveški i švedski jezik) i Individualni kursevi (engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, norveški, švedski i francuski jezik).

Nastava se održava preko Skype-a. Sve što vam je potrebno za pohađanje online kurseva stranih jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Individualne kurseve možete da pohađate i u vidu KLASIČNE nastave (u prostorijama naše škole).

Odaberite kurs engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog ili nekog drugog stranog jezika iz naše ponude, usavršite znanje i steknite zvanični sertifikat.

Za sve naše polaznike obezbedili smo pismenu garanciju kvaliteta (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit).

Pogledajte koje sertifikovane kurseve možete pohađati po rođendanskim cenama:

ROĐENDANSKE CENE KURSEVA STRANIH JEZIKA

MENI