Jesenje akcijske cene kurseva stranih jezika

akcijske cene

Pravo je vreme da napraviš korak napred i učiniš nešto korisno za sebe.

Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i tvoja budućnost će ti biti zahvalna na odluci koju sada doneseš. Nauči i progovori jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po akcijskim cenama!

Ove jeseni za tebe smo pripremili opšte i specijalizovane kurseve stranih jezika, na popustu do 40%. U ponudi su Premium kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika, Konverzacijski engleski, Engleski MAX 3, Biz express i Individualni kursevi jezika (engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, norveški, švedski i francuski jezik).

U nastavku pogledaj sertifikovane kurseve stranih jezika koje možeš da pohađaš po specijalnim akcijskim cenama:

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

PREMIUM KURSEVI

-30%

Premium kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika pravi su izbor za sve one koji žele da na najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu primenljiva znanja iz stranih jezika. Kursevi se održavaju u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ UČIONICI. Početak nastave je u prvoj polovini decembra 2022. godine, kursevi traju 2 meseca, a tempo rada je 2 x nedeljno po 120 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

konverzacijski nemacki
konverzacijski nemacki

KONVERZACIJSKI KURSEVI

-25%

Konverzacijski kursevi engleskog osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u prvoj polovini decembra 2022. godine, kursevi traju 6 nedelja, a tempo rada je 1 x nedeljno po 150 minuta (petkom). Termini su poslepodnevni i večernji.

pripremni
pripremni kursevi

ENGLESKI MAX 3

-30%

ENGLESKI MAX 3 je posebno osmišljen program jezičke obuke za učenje engleskog jezika, uz maksimalno i efektivno korišćenje utrošenog vremena. Ovaj program predstavlja kombinaciju 3 kursa engleskog jezika u jednom (opšti + poslovni + konverzacijski). Nastava se održava u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u prvoj polovini decembra 2022. godine, kursevi traju 2 meseca, a tempo rada je 2 x nedeljno po 120 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

online premium dnevni
online premium dnevni express

BIZ EXPRESS KURS

-40%

Poslovni engleski BIZ EXPRESS je kratak i efikasan kurs poslovnog engleskog jezika, posebno osmišljen za brzo sticanje i razvijanje veština poslovne komunikacije na engleskom jeziku. Kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ učionici, uživo ONLINE. Početak nastave je u prvoj polovini decembra 2022. godine, kursevi traju 6 nedelja, a tempo rada je 1 x nedeljno po 150 minuta (petkom). Termini su poslepodnevni i večernji.

kurs jezika
kurs stranog jezika

INDIVIDUALNI KURSEVI

-35%

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika. Nastava se održava u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ UČIONICI. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRO DOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

<
<
MENI