Akcijske cene kurseva jezika

akcijske cene zima 2020.

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

Početak godine je pravo vreme da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe. Ulaganje u dodatno znanje je uvek dobra investicija i vaša budućnost će vam biti zahvalna na odluci koju sada donesete. Naučite i progovorite jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po zimskim akcijskim cenama!

Ove zime vas očekuju opšti i specijalizovani kursevi stranih jezika, na popustu od 10% do čak 50%! U ponudi su Vikend kursevi stranih jezika, Engleski MAX 3, Konverzacijski engleski, Deutsch express, Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita (FCE,CAE,CPE,TOEFL, IELTS i GOETHE), Premium express, Biz total, Kursevi za srednjoškolce i Individualni kursevi stranih jezika.

Nastava se održava na 9 lokacija u Beogradu: Trg Republike, Zeleni venac, Vukov spomenik, Vračar, Novi Beograd - Geneks, Novi Beograd - Ušće, Voždovac, Banovo brdo i Zvezdara - Učiteljsko naselje.

Pogledajte kurseve koje možete pohađati po
zimskim akcijskim cenama:

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

VIKEND OPTIMUM KURSEVI STRANIH JEZIKA

-50%

Vikend optimum kursevi stranih jezika namenjeni su svima onima koji su zauzeti radnim danima i zbog mnogobrojnih obaveza ne mogu da nađu vremena za pohađanje časova stranih jezika. Početak nastave je polovinom februara 2020, kursevi traju 10 nedelja, tempo rada je 1 x nedeljno po 180 min, termini su dnevni i popodnevni, isključivo subotom ili nedeljom. U ponudi su engleski, nemački, italijanski i španski jezik.

LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: • Trg Republike • Zeleni venac • Vukov spomenik • Novi Beograd - Geneks

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (2)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (2)

ENGLESKI MAX 3

-50%

ENGLESKI MAX 3 je posebno osmišljen program jezičke obuke za učenje engleskog jezika, uz maksimalno i efektivno korišćenje utrošenog vremena. Ovaj program predstavlja kombinaciju 3 kursa engleskog jezika u jednom (opšti + poslovni + konverzacijski). Početak nastave je u drugoj polovini januara 2020, kursevi traju 3 meseca, tempo rada je 2 x nedeljno po 75 minuta (radnim danima) ili jednom nedeljno po 150 min (blok nastava vikendom). Termini nastave su poslepodnevni i večernji (radnim danima) ili prepodnevni i dnevni (vikendom).
LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: • Trg Republike • Zeleni venac

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (3)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (3)

KONVERZACIJSKI KURSEVI

-50%

Konverzacijski kursevi engleskog jezika osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Koncepcija samog programa je takva da polaznici sve vreme obavljaju komunikaciju, bilo u obliku dijaloga, bilo u obliku izlaganja na datu temu. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2020, kursevi traju 7 nedelja, tempo rada je 1 x nedeljno po 150 minuta, termini za nastavu su vikendom (subotom ili nedeljom).
LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: • Vukov spomenik • Novi Beograd - Ušće

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (4)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (4)

DEUTSCH EXPRESS

-20%

Intenzivni kurs nemačkog jezika Deutsch express namenjen je svim polaznicima kojima je potrebno brzo učenje nemačkog jezika. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2020, kursevi traju 9 nedelja za nivoe A1 i A2 ili 12 nedelja za nivo B1, tempo rada 3 puta nedeljno po 150 minuta, termini za nastavu su poslepodnevni i večernji.
LOKACIJA ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Vukov spomenik

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (5)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (6)

PRIPREMNI KURSEVI

-35%

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem organizuje pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS i GOETHE. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2020, kursevi traju 4 meseca (FCE,CAE i CPE), 2.5 ili 5 meseci (TOEFL i IELTS) i 6 ili 10 nedelja (GOETHE). Tempo rada je 1 x nedeljno po 150 minuta, termini za nastavu su vikendom (subotom ili nedeljom).
LOKACIJA ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Zeleni venac

Premium express mob
Premium express

PREMIUM EXPRESS

-50%

PREMIUM EXPRESS je poluintenzivan, opšti kurs engleskog ili nemačkog jezika organizovan tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što jedan podnivo učenja jezika podrazumeva.  Početak nastave je u prvoj polovini februara 2020, kursevi traju osam nedelja, tempo rada je 2 x nedeljno po 110 minuta, termini su poslepodnevni i večernji. U ponudi su engleski i nemački jezik.
LOKACIJA ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: • Novi Beograd - Ušće

Biz total mob
Biz total

BIZ TOTAL

-50%

BIZ TOTAL je kratak, intenzivan kurs poslovnog engleskog jezika, posebno osmišljen za totalno efikasno i brzo sticanje i razvijanje veština poslovne komunikacije na engleskom jeziku. Početak nastave je u prvoj polovini februara 2020, kursevi traju 6 nedelja, tempo rada je 2 x nedeljno po 75 minuta, termini za nastavu su poslepodnevni i večernji.
LOKACIJA ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: • Novi Beograd - Ušće

kursevi-za-sredjoskolce
kursevi-za-sredjoskolce1

KURSEVI STRANIH JEZIKA ZA SREDNJOŠKOLCE

-50%

EQUILIBRIO - Teen akademija organizuje kurseve namenjene polaznicima tinejdžerskog uzrasta (učenicima 8. razreda osnovnih škola i učenicima gimnazija i srednjih stručnih škola). U ponudi su engleskI i nemački jezik.  Početak nastave je u februaru 2020, kursevi traju do kraja maja 2020, tempo rada je 1 x nedeljno po 90 minuta, vikendom (subotom ili nedeljom).
LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Trg republike • Zeleni venac • Novi Beograd - Ušće

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (7)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (7)

INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA

-10%

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog, švedskog i arapskog jezika. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.
LOKACIJE ZA ODRŽAVANJE NASTAVE: Trg republike • Zeleni venac • Vukov spomenik • Vračar - Kalenić • Banovo brdo •  Novi Beograd - Geneks • Novi Beograd - Ušće • Voždovac - Trošarina • Zvezdara - Učiteljsko naselje

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

MENI