EQULIBRIO Letnji jezički kamp

Leto nam je pred vratima i najduži raspust koji osnovci imaju tokom školske godine. Kampovi za decu su jako popularni poslednjih godina i odlično su rešenje za vrele letnje dane u periodu dok roditelji rade i u dilemi su kako da njihova deca provedu kvalitetno vreme bez ekrana.

Kako izabrati pravi kamp za decu

Prvo pitanje koje sebi, kao roditelju, morate postaviti jeste da li želite da dete otputuje negde ili biste ipak želeli da je u Beogradu, sa vama nakon vašeg radnog vremena. Ukoliko ste za varijantu da dete bude sa vama u Beogradu kako biste posle radnog vremena proveli tople porodične trenutke zajedno, EQUILIBRIO KIDS Jezički kamp za osnovce je savršeno mesto za vaše dete tokom letnjih meseci.

Naš kamp postoji već 10 godina i svake godine privlači sve veći broj osnovaca koji žele da provedu leto u Beogradu na koristan i zabavan način. Kampovi za decu su postali neizostavan deo leta, a naš letnji kamp za decu nudi nešto jedinstveno – celodnevno učenje i govor na engleskom jeziku.

Prednosti EQUILIBRIO KIDS Jezičkog Kampa

Jezicki kamp

Engleski jezik tokom celog kampa

Na našem kampu, deca su okružena engleskim jezikom tokom čitavog dana. To znači da se sve aktivnosti, od učenja do igre, odvijaju na engleskom. Deca brzo i prirodno usvajaju novi jezik jer su mu konstantno izložena u različitim kontekstima, te nakon dve nedelje na Letnjem jezičkom kampu naši kamperi progovaraju tečno engleski jezik, bez straha od greške.

Raznovrsne aktivnosti

Pored intenzivnog učenja engleskog jezika, EQUILIBRIO KIDS Jezički kamp nudi i raznovrsne aktivnosti koje uključuju sport, kreativne radionice i posete kulturnim institucijama kao što su muzeji. Deca na kampu za osnovce imaju priliku da se zabavljaju, razvijaju svoje veštine i istražuju svet oko sebe, sve to dok usavršavaju svoj engleski jezik.

Beogradski kamp za decu

Dugogodišnje iskustvo

Sa deset godina iskustva, EQUILIBRIO KIDS kamp za decu je izgradio reputaciju jednog od najboljih letnjih kampova za decu u Beogradu. Svaki osnovac dobija maksimalnu pažnju i podršku, kako bi što bolje iskoristio vreme provedeno na kampu za decu.

Celodnevni program

EQUILIBRIO KIDS jezički kamp traje dve nedelje, od 9h do 17h, što je idealno za roditelje koji rade. Letnji kampovi za decu se održavaju u Beogradu na 5 lokacija (Dorćol, Vračar, Belville, Banovo brdo i Učiteljsko naselje). Ovo je savršeno rešenje za vrele letnje dane kada su deca inače sklona da provode previše vremena pred ekranima. Vi ste sigurni da je vaše dete na bezbednom mestu gde se kvalitetno zabavlja i uči, dok ste vi na poslu.

Zašto odabrati EQUILIBRIO KIDS Jezički kamp?

Kampovi za decu nisu samo način da se deca zabave tokom leta – oni su i prilika za razvoj novih veština i sticanje znanja. EQUILIBRIO KIDS jezički kamp za osnovce je jedinstvena prilika za vaše dete da nauči engleski jezik na zabavan i interaktivan način, okruženo vršnjacima i iskusnim nastavnicima.

Pridružite nam se ovog leta u Beogradu i omogućite svom detetu nezaboravno iskustvo koje će mu pomoći da progovori engleski jezik s lakoćom i samopouzdanjem. Ne propustite priliku da vaš osnovac provede kvalitetno vreme, stiče nova znanja i prijateljstva, i pritom se sjajno zabavi.

Prijavite svoje dete već danas preko telefona 061 26 10 328 i obezbedite mu mesto na našem letnjem kampu za decu!

 

 

<
<

MENI