Stipendije za studente

stipendije za studente

Stipendije za učenje stranih jezika u okviru Programa jezičkog usavršavanja studenata

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem u saradnji sa Evropskim pokretom FUTURIS i ove jeseni nudi stipendije za učenje stranih jezika za studente u okviru Programa jezičkog usavršavanja studenata.

Stipendije za učenje stranih jezika mogu da iskoriste svi studenti fakulteta i visokih strukovnih škola koji žele da dobiju mogućnost da pohađaju PREMIUM INTENZIVNE ili PREMIUM VIKEND kurseve stranih jezika (engleski, nemački, italijanski, španski i ruski), specijalizovani kurs FUNCTIONAL ENGLISH, specijalizovane WEBINARE, kao i da steknu EQUILIBRIO sertifikat.

Pohađanje ONLINE PREMIUM INTENZIVNOG ili ONLINE PREMIUM VIKEND kursa je obavezan deo programa (minimum 70% prisustva na nastavi), dok pohađanje FUNCTIONAL ENGLISH kursa i specijalizovanih WEBINARA nije obavezan deo programa.

Svi studenti imaju pravo da konkurišu za stipendiju bez obzira da li su ovu stipendiju za studente koristili u nekom od ranijih Programa stipendiranja studenata.

PROGRAM SE REALIZUJE OD NOVEMBRA 2021. DO KRAJA JANUARA 2022.

Časovi stranih jezika za studente se održavaju radnim danima (u jutarnjim, poslepodnevnim ili večernjim terminima).

Nastava obaveznog dela Programa jezičkog usavršavanja se održava ONLINE, preko Skype-a, u ultra malim mentorskim grupama sa 3 – 6 polaznika. 

Sve što je potrebno za pohađanje ONLINE kurseva jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Više informacija pročitajte na: STIPENDIJE ZA STUDENTE

<
MENI