Online kursevi nemačkog jezika - jesen 2022.

online-kursevi-nemackog

NAUČI NEMAČKI JEZIK GDE GOD DA SE NALAZIŠ!

Ove jeseni pripremili smo posebne AKCIJSKE CENE za učenje nemačkog jezika. U ponudi su Premium kursevi i Individualni kursevi nemačkog jezika. 

Nastava se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI, uživo ONLINE. Sve što ti je potrebno za pohađanje online kurseva nemačkog jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Odaberi grupni ili individualni kurs nemačkog, iskoristi jesenje akcijske cene, usavrši znanje i stekni zvanični sertifikat.

Za sve polaznike obezbedili smo pismenu garanciju kvaliteta (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit).

Već 20 godina smo tvoj izbor...

U nastavku pogledaj online sertifikovane kurseve nemačkog koje možeš da pohađaš po specijalnim akcijskim cenama:

online premium dnevni
online premium dnevni express

ONLINE PREMIUM KURSEVI

-30%

PREMIUM kursevi su ONLINE kursevi nemačkog jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu primenljiva znanja iz stranih jezika. Nastava se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI, uživo ONLINE. Početak nastave je u prvoj nedelji decembra 2022. godine, kursevi traju dva meseca, a tempo rada je 2 x nedeljno po 120 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (1)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (1)

ONLINE INDIVIDUALNI KURSEVI NEMAČKOG

-35%

ONLINE Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI, uživo ONLINE.

U ponudi su svi nivoi učenja od A1 do C1. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRO DOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

<
<
MENI