Online kursevi nemačkog jezika - zima 2021.

online-kursevi-nemackog

NAUČITE NEMAČKI JEZIK TOKOM ZIME GDE GOD DA SE NALAZITE!

Ove zime pripremili smo posebne NOVOGODIŠNJE CENE za učenje nemačkog jezika. 

U ponudi su PREMIUM kursevi, MIDNIGHT PREMIUM kursevi, intenzivni kurs DEUTSCH EXPRESS i Individualni kursevi nemačkog jezika. 

Nastava se održava ONLINE, uživo preko Skype-a. Sve što vam je potrebno za pohađanje online kurseva nemačkog jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Odaberite grupni ili individualni kurs nemačkog, iskoristite rođendanske cene, usavršite znanje i steknite zvanični sertifikat.

Za sve polaznike obezbedili smo pismenu garanciju kvaliteta (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit).

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

U nastavku pogledajte online sertifikovane kurseve nemačkog koje možete da pohađate po specijalnim rođendanskim cenama:

online premium dnevni
online premium dnevni express

ONLINE PREMIUM KURSEVI NEMAČKOG

-30%

ONLINE PREMIUM kursevi su visokokvalitetni ONLINE kursevi nemačkog jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2022, termini su jutarnji, poslepodnevni i večernji. Nastava traje od januara do kraja marta 2022, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta (radnim danima).

kurs-engleskog-nemackog-akcija-beograd-2019-vest (7)
kursevi-stranih-jezika-beograd-equilibrio-engeslki-nemacki (7)

ONLINE MINDIGHT PREMIUM NEMAČKI

-30%

ONLINE MIDNIGHT PREMIUM kursevi su visokokvalitetni ONLINE kursevi početnog nemačkog jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2022, kursevi traju od januara do kraja marta 2022, tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta, termini su kasni večernji – od 22.30h do ponoći.

online nemacki jezik
online nemacki

ONLINE DEUTSCH EXPRESS

-35%

ONLINE Intenzivni kurs nemačkog jezika Deutsch express namenjen je svim polaznicima kojima je potrebno brzo učenje nemačkog jezika i dostizanje kompletnog A1 sertifikata. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2022, termini su poslepodnevni i večernji. Nastava traje 9 nedelja, a tempo rada 3 puta nedeljno po 150 minuta.

kurs nemackog
kurs nemackog jezika

ONLINE INDIVIDUALNI KURSEVI NEMAČKOG

-35%

ONLINE Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a.

U ponudi su svi nivoi učenja od A1 do C1. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

BROJ MESTA SA NOVOGODIŠNJOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

<
MENI