Online kursevi nemačkog jezika - leto 2022.

online-kursevi-nemackog

NAUČITE NEMAČKI JEZIK GDE GOD DA SE NALAZITE!

Ovog leta pripremili smo posebne AKCIJSKE CENE za učenje nemačkog jezika. U ponudi su SUPERINTENZIVNI kursevi, Kursevi za studente i Individualni kursevi nemačkog jezika. 

Nastava se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI, uživo ONLINE. Sve što vam je potrebno za pohađanje online kurseva nemačkog jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Odaberite grupni ili individualni kurs nemačkog, iskoristite prolećne akcijske cene, usavršite znanje i steknite zvanični sertifikat.

Za sve polaznike obezbedili smo pismenu garanciju kvaliteta (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit).

Već 20 godina smo tvoj izbor...

U nastavku pogledajte online sertifikovane kurseve nemačkog koje možete da pohađate po specijalnim akcijskim cenama:

online premium dnevni
online premium dnevni express

ONLINE SUPERINTENZIVNI KURSEVI

-60%

SUPERINTENZIVNI kursevi su ONLINE kursevi nemačkog jezika namenjeni su svim polaznicima koji imaju potrebu za brzim učenjem nemačkog jezika. Nastava je organizovana tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladate sve ono što jedan kurs nemačkog podrazumeva. Nastava se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI, uživo ONLINE. Početak nastave je u dve smene (po izboru polaznika): 01. avgusta i 05. septembra 2022. godine, kursevi traju 5 nedelja, a tempo rada je 4 x nedeljno po 90 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

kurs nemackog
kurs nemackog jezika

ONLINE INDIVIDUALNI KURSEVI NEMAČKOG

-35%

ONLINE Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI, uživo ONLINE.

U ponudi su svi nivoi učenja od A1 do C1. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

individualni kursevi
individualni

ONLINE KURSEVI NEMAČKOG ZA STUDENTE

-60%

Kursevi nemačkog jezika za studente su ONLINE Superintenzivni kursevi nemačkog namenjeni svim studentima koji imaju potrebu za brzim učenjem nemačkog jezika. Nastava je organizovana tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladate sve ono što jedan kurs nemačkog podrazumeva. Nastava se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI, uživo ONLINE. Početak nastave je u dve smene (po izboru polaznika): 01. avgusta i 05. septembra 2022. godine, kursevi traju 5 nedelja, a tempo rada je 4 x nedeljno po 90 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

<
MENI