Online kursevi nemačkog jezika - jesen 2020.

3

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem je ove jeseni za vas pripremio ONLINE KURSEVE nemačkog jezika i to po akcijskim cenama sa popustom do 50%!

U ponudi su:

- ONLINE Premium exprss kursevi nemačkog jezika

- ONLINE Individualni kursevi nemačkog jezika

Odaberite ONLINE KURS po želji, usavršite znanje nemačkog jezika i steknite zvanični sertifikat.

Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE KURSA nemačkog jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Odaberite ONLINE kurs nemačkog jezika:

kurs nemackog
kurs nemackog jezika

ONLINE PREMIUM EXPRESS KURS NEMAČKOG

-45%

ONLINE Premium kursevi nemačkog jezika su pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda.

U ponudi su nivoi učenja  od A1 do C1. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je polovinom oktobra 2020, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji. Online nastava traje od oktobra do kraja decembra 2020. godine, tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta.

online nemacki jezik
online nemacki

ONLINE INDIVIDUALNI KURSEVI NEMAČKOG

-35%

ONLINE Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike starije od 16 godina, svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika.

U ponudi su svi nivoi učenja od A1 do C1. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

MENI
Škola stranih jezika Beograd