Online kursevi nemačkog jezika

cas i kafa

NAUČI NEMAČKI JEZIK GDE GOD DA SE NALAZIŠ!

Za sve naše polaznike pripremili smo posebne AKCIJSKE CENE za učenje nemačkog jezika. U ponudi su Premium kursevi i Individualni kursevi nemačkog jezika. 

Nastava se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI, uživo ONLINE. Sve što ti je potrebno za pohađanje online kurseva nemačkog jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Odaberi grupni ili individualni kurs nemačkog, iskoristi akcijske cene, usavrši znanje i stekni zvanični sertifikat.

Za sve polaznike obezbedili smo pismenu garanciju kvaliteta (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit).

Od 2000. otvaramo vrata sveta ...

U nastavku pogledaj online sertifikovane kurseve nemačkog koje možeš da pohađaš po prolećnim akcijskim cenama:

online premium dnevni
online premium dnevni express

ONLINE PREMIUM KURSEVI

-40%

PREMIUM kursevi su ONLINE kursevi nemačkog jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu primenljiva znanja iz stranih jezika. Nastava se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI, uživo ONLINE.

kurs engleskog nemackog akcija beograd 2019 vest 1
kursevi stranih jezika beograd equilibrio engeslki nemacki 1

ONLINE INDIVIDUALNI KURSEVI NEMAČKOG

-30%

ONLINE Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava u VIRTUELNOJ UČIONICI, uživo ONLINE.

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRO DOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledaj šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

<
<
MENI