Online kursevi nemačkog jezika - leto 2021.

online-kursevi-nemackog

Ovoe godine, povodom obeležavanja 20 godina našeg uspešnog rada, pripremili smo posebne ROĐENDANSKE CENE za učenje nemačkog jezika. 

U ponudi su PREMIUM EXPRESS kursevi, DUO PREMIUM kursevi i Individualni kursvi nemačkog jezika. 

Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Sve što vam je potrebno za pohađanje online kurseva nemačkog jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Odaberite grupni ili individualni kurs nemačkog, iskoristite rođendanske cene, usavršite znanje i steknite zvanični sertifikat.

Za sve polaznike obezbedili smo pismenu garanciju kvaliteta (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit).

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

U nastavku pogledajte online sertifikovane kurseve nemačkog koje možete da pohađate po specijalnim rođendanskim cenama:

online individualni nemacki
individualni nemacki

ONLINE PREMIUM EXPRESS KURS NEMAČKOG

-50%

ONLINE PREMIUM EXPRESS kursevi jezika su opšti ONLINE kursevi nemačkog  jezika organizovani tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što podnivo učenja jezika podrazumeva. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Nastava se održava u dve smene, sa početkom 28. juna i 02. avgusta 2021, kursevi traju 5 nedelja, tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta.

Premium
Premium kurs

ONLINE INDIVIDUALNI KURSEVI NEMAČKOG

-35%

ONLINE Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a.

U ponudi su svi nivoi učenja od A1 do C1. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

duo premium kurs
duo premium

ONLINE DUO PREMIUM KURS NEMAČKOG

-30%

ONLINE DUO PREMIUM kursevi su poluindividualni (samo dvoje polaznika + profesor) kursevi nemačkog jezika. Pravi su izbor za sve one koji žele da uče nemački jezik u paru. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini juna 2021, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji. Nastava traje 8 nedelja, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta.

BROJ MESTA SA ROĐENDANSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

MENI