Online kursevi nemačkog jezika - leto 2020.

online kurs nemackog

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem je ovog leta za vas pripremio ONLINE KURSEVE nemačkog jezika i to po akcijskim cenama sa popustom do 55%!

U ponudi su:

- ONLINE Premium express kursevi nemačkog jezika

- ONLINE Individualni kursevi nemačkog jezika

- ONLINE Vikend optimum kursevi nemačkog jezika

- ONLINE Letnja škola nemačkog za srednjoškolce

Odaberite ONLINE KURS po želji, usavršite znanje nemačkog jezika i steknite zvanični sertifikat.

Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE KURSA nemačkog jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Odaberite ONLINE kurs nemačkog jezika:

kurs nemackog
kurs nemackog jezika

ONLINE PREMIUM EXPRESS KURS NEMAČKOG

-50%

Premium express kursevi nemačkog jezika su pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda.

U ponudi su nivoi učenja  od A1 do C1. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je krajem avgusta 2020, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji. Online nastava traje 5 nedelja, tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta.

online premium dnevni express
online premium dnevni express

ONLINE VIKEND OPTIMUM KURSEVI NEMAČKOG

-50%

ONLINE Vikend optimum kursevi nemačkog jezika su opšti kursevi nemačkog i namenjeni su svima onima koji zbog obaveza tokom radne nedelje nisu u mogućnosti da pohađaju časove stranog jezika.

U ponudi su nivoi učenja  od A1 do C1. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Kursevi počinju u drugoj polovini avgusta, traju 10 nedelja, nastava se održava jednom nedeljno, subotom ili nedeljom po 180 minuta (2 x 90min + pauza).

nemacki online
individualni onlone kursevi nemackog

ONLINE INDIVIDUALNI KURSEVI NEMAČKOG

-35%

ONLINE Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike starije od 16 godina, svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika.

U ponudi su svi nivoi učenja od A1 do C1. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

kursevi-za-sredjoskolce
kursevi-za-sredjoskolce1

ONLINE LETNJA ŠKOLA NEMAČKOG ZA SREDNJOŠKOLCE

-55%

EQUILIBRIO - Teen akademija organizuje ONLINE Letnju školu za srednjoškolce u okviru koje polaznici imaju mogućnost da pohađaju online kurseve i steknu sertifikate u društvu sa svojim vršnjacima. Nastavu mogu da pohađaju i učenici 8. razreda osnovne škole.

Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Kursevi počinju 17. avgusta 2020. godine, kursevi su intenzivni i traju dve nedelje, nastava se održava svakog radnog dana (po dva školska časa dnevno).

BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

MENI
Škola stranih jezika Beograd