Online kursevi nemačkog jezika - jesen 2021.

ONLINE-KURSEVI-NEMACKOG

NAUČITE NEMAČKI JEZIK TOKOM LETA GDE GOD DA SE NALAZITE!

Ove godine, povodom obeležavanja 20 godina našeg uspešnog rada, pripremili smo posebne ROĐENDANSKE CENE za učenje nemačkog jezika. 

U ponudi su PREMIUM kursevi, MIDNIGHT EXPRESS kursevi, DUO PREMIUM kursevi i Individualni kursvi nemačkog jezika. 

Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Sve što vam je potrebno za pohađanje online kurseva nemačkog jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Odaberite grupni ili individualni kurs nemačkog, iskoristite rođendanske cene, usavršite znanje i steknite zvanični sertifikat.

Za sve polaznike obezbedili smo pismenu garanciju kvaliteta (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit).

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

U nastavku pogledajte online sertifikovane kurseve nemačkog koje možete da pohađate po specijalnim rođendanskim cenama:

online individualni nemacki
individualni nemacki

ONLINE PREMIUM KURS NEMAČKOG

-40%

ONLINE PREMIUM kursevi su opšti ONLINE kursevi nemačkog  jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz nemačkog jezika. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u prvoj polovini oktobra 2021, kursevi traju od oktobra do kraja decembra 2021, tempo rada je 2 x nedeljno po 90 minuta. Termini su jutarnji, poslepodnevni ili večernji.

online premium nemacki
premium nemacki

ONLINE MIDNIGHT PREMIUM KURS NEMAČKOG

-40%

ONLINE MIDNIGHT PREMIUM kursevi jezika su opšti ONLINE kursevi nemačkog jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu trajno primenljiva znanja iz stranih jezika. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u prvoj polovini oktobra 2021, kursevi traju od oktobra do kraja decembra 2021, tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta, termini su kasni večernji – od 22.30h do ponoći!

duo premium kurs
duo premium

ONLINE DUO PREMIUM KURS NEMAČKOG

-30%

ONLINE DUO PREMIUM kursevi su poluindividualni (samo dvoje polaznika + profesor) kursevi nemačkog jezika. Pravi su izbor za sve one koji žele da uče nemački jezik u paru. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini septembra 2021, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji. Nastava traje 8 nedelja, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta.

Premium
Premium kurs

ONLINE INDIVIDUALNI KURSEVI NEMAČKOG

-35%

ONLINE Individualni kursevi nemačkog jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a.

U ponudi su svi nivoi učenja od A1 do C1. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

BROJ MESTA SA ROĐENDANSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

MENI