Kursevi stranih jezika za nezaposlena lica - subvencija 70%

Subvencionisani kursevi jezika za nezaposlena lica

Pohađanjem Programa, steknite sertifikat i lakše se zaposlite!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem, u saradnji sa Cambridge centrom Beograd, i tokom jeseni 2019. godine organizuje SUBVENCIONISANI PROGRAM OBUKE ZA NEZAPOSLENA LICA.

logotipi-subvencije2018

Kao društveno odgovorna kompanija, EQUILIBRIO - Obrazovni sistem trudi se da svoje aktivnosti usmeri, pre svega, u širenje svesti o važnosti obrazovanja kao pokretača razvoja celokupne populacije u svim segmentima našeg društva.

Prema analizama Nacionalne službe za zapošljavanje, struktura stručne spreme onih koji su nezaposleni ili su ostali bez posla, nije se menjala u poslednje dve do tri godine, odnosno bez radnog mesta najviše je onih sa osnovnom i srednjom školom, dok je ponuda poslodavaca i dalje okrenuta ka kvalifikovanim kadrovima koji poseduju i dodatna, primenljiva znanja. Dakle, diploma srednje škole ili fakulteta nije dovoljna za zaposlenje. Raditi na sebi postalo je neophodno.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

Otpočinjanjem pregovora sa EU započeta je faza u kojoj će se Srbija intenzivno približavati standardima i zakonodavstvu EU, čime će potreba za radnom snagom koja govori strane jezike biti drastično povećana. Ulaganjem u svoje obrazovanje, povećavate svoju konkurentnost na celokupnom tržištu rada.

I OPŠTE INFORMACIJE O PROGRAMU – NOVEMBAR 2019:
popust-kursevi-stranih-jezika-beograd

 • Program obuke za nezaposlena lica osmišljen je tako da svima koji su trenutno bez posla, a prijavljeni su kod Nacionalne službe za zapošljavanje, omogući pohađanje Programa pod subvencionisanim uslovima
 • Program se sastoji iz ulaznog testiranja i određivanja nivoa trenutnog znanja, PREMIUM kurseva stranih jezika i izdavanja zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
 • U okviru Programa moguće je pohađati Premium kurs iz engleskog ili nemačkog jezika 
 • U ponudi su svi nivoi učenja prema Evropskoj skali nivelacije (od A1 do C1)
 • Početak Subvencionisanog programa za nezaposlena lica je u drugoj polovini novembra 2019.
 • Trajanje Programa je 3 meseca 
 • Tempo rada je 2 x nedeljno po 90 minuta
 • Ukupan fond kursa je 40 školskih časova (kompletan jedan podnivo učenja, pun nastavni fond)
 • Termini za nastavu su prepodnevni i dnevni
 • Nastava se održava u nastavnim centrima:
  - Trg Republike(Bulevar despota Stefana 22)
  - Zeleni venac (Maršala Birjuzova 46)
 • Nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • Ukoliko se polaznik upisuje na jezik koji je već učio, ulaznim testiranjem biće precizno utvrđen trenutni nivo njegovog predznanja i shodno tome biće upisan na odgovarajući nivo učenja. Ulazno testiranje podrazumeva izradu pismenog testa koji obuhvata gramatičke i leksičke jedinice određenog jezika i radi se isključivo u prostorijama EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
 • Obezbeđen je rad u malim, mentorskim grupama polaznika (mentor prati napredak svakog polaznika pojedinačno od početka do kraja trajanja programa)
 • Nezaposleno lice kome bude odobren zahtev za subvenciju u obavezi je da redovno pohađa kurs stranog jezika (obavezno je prisustvo na minimum 70% časova) i da polaže završne ispite. Položeni završni ispiti uslov su za izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema 

II CENA PROGRAMA:

Ukupna cena Programa obuke za nezaposlena lica iznosi 249 evra. Subvencija EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema i Cambridge centra Beograd pokriva 2/3 ukupnih troškova Programa, dok nezaposleno lice kome se odobri subvencija plaća preostali deo, to jest ukupan iznos od 79 evra.

REDOVNA CENA PROGRAMA:
za ceo kurs
249 evra

SUBVENCIONISANA CENA PROGRAMA:
za ceo kurs
79 evra
na 2 rate

 plaćanje na dve rate, isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate

VAŽNO: Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu Programa. Cenom Programa su pokriveni dodatni materijali, handout-i, vanredni domaći zadaci, probni i završni testovi.

III PROGRAM OBUKE ZA NEZAPOSLENA LICA OBUHVATA:

 • Upis na Program – jesen 2019.
 • Polaganje ulaznog testa radi utvrđivanja nivoa predznanja*
 • Premium kurs engleskog ili nemačkog jezika u trajanju od 3 meseca (fond od 40 časova), uz primenu najsavremenijih metoda učenja propisanih opštom skalom Saveta Evrope od A1 do C1
 • Redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • E-learning podrška
 • Customer support servis
 • Personalizovani pristup svakom polazniku
 • Osiguranje polaznika tokom trajanja Programa
 • Polaganje završnih ispita
 • Izdavanje sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema **
 • pismenu garanciju kvaliteta za svakog polaznika

* Ukoliko budući polaznik poseduje predznanje jezika koji želi da pohađa, ulazno testiranje se zakazuje kako bi se precizno utvrdilo njegovo predznanje i omogućilo pohađanje nastave na adekvatnom nivou. Ulazno testiranje podrazumeva izradu pismenog testa koji obuhvata gramatičke i leksičke jedinice određenog jezika i radi se isključivo u prostorijama EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema u trajanju od 60 min.

** Po završetku nastave, u okviru subvencionisanog kursa stranog jezika za nezaposlena lica, svi polaznici polažu završni ispit, a oni koji uspešno polože završni ispit i nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema garantuje vam zvaničnu potvrdu Vašeg znanja stranog jezika, koja će Vam obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će Vam korišćenje stranih jezika biti potrebno.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

IV USLOVI ZA KONKURISANJE:

 1. Potvrda sa biroa Nacionalne službe za zapošljavanje da je lice nezaposleno ili evidencioni karton nezaposlenog lica (fotokopija)
 2. Uverenje ili diploma o završenoj srednjoj školi, višoj školi ili fakultetu (na uvid)
 3. Lična karta ili pasoš (na uvid)

Dokumentaciju je potrebno doneti lično prilikom upisa na Program.

Potpuna sigurnost vaše investicije - pismena garancija kvaliteta usluge!

Kao polazniku EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema, garantujemo Vam uspešno savladavanje predviđenog gradiva i položen završni test.

Uspešnost našeg metoda rada, predmet je ove Garancije. Garancija je primenjiva u slučaju da je polaznik:
- prisustvovao na minimum 70% ukupnog nastavnog fonda tokom trajanja kursa
- na vreme predavao profesoru redovne i vanredne domaće zadatke
- poštovao sugestije profesora u vezi sa dodatnim, samostalnim radom van časova

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

Nastava stranih jezika u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu koncipirana je tako da predstavlja mnogo više od kursa jezika. U izuzetno dinamičnoj atmosferi i savremeno opremljenom prostoru u centru grada, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno negujući kulturu učenja stranih jezika, na najlepši i najbolji mogući način ćete uložiti u svoju budućnost.

U EQUILIBRIO  - Obrazovnom sistemu predaju diplomirani profesori stranih jezika koji vam uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika.

Napravite prvi korak ka uspešnoj karijeri. Prijavite se na Subvencionisani program obuke za nezaposlena lica i usavršite znanje stranog jezika.

Zbog velikog interesovanja, rok za prijave je produžen do 1. decembra 2019.

Broj mesta je ograničen.

Dodatne informacije i prijave na: 011/33 74 058 i 065/33 74 058 (10-17h)

Nastava subvencionisanih kurseva za nezaposlena lica odvija se u nastavnim centrima Trg Republike i Zeleni venac.

Nastavni centar Trg Republike INFO TEL:
Bulevar despota Stefana 22 011 33 74 058
065 33 74 058
Nastavni centar Zeleni venac INFO TEL:
Maršala Birjuzova 46 011 33 74 075
065 33 73 595

Ukoliko želite, možete se na ovaj kurs prijaviti popunjavanjem online aplikacionog formulara:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Prijavljujem se za kurs:

  Ovaj kurs želim da pohađam u:

  Odaberite i status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Hvala na interesovanju i dobrodošli!

  <
  MENI