Stipendije za studente

stipendije za studente

Stipendije za učenje stranih jezika u okviru Programa jezičkog usavršavanja studenata

UPIS NA PROGRAM JEZIČKOG USAVRŠAVANJA – PROLEĆE 2022. JE ZAVRŠEN. UKOLIKO ŽELIŠ DA POHAĐAŠ KURSEVE STRANIH JEZIKA KLIKNI NA AKCIJSKE CENE!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem u saradnji sa Evropskim pokretom FUTURIS i ovog proleća nudi stipendije za učenje stranih jezika za studente u okviru Programa jezičkog usavršavanja studenata.

Stipendije za učenje stranih jezika mogu da iskoriste svi studenti fakulteta i visokih strukovnih škola koji žele da dobiju mogućnost da pohađaju PREMIUM INTENZIVNE kurseve stranih jezika (engleski, nemački, italijanski i španski), specijalizovani kurs COMMON GRAMMAR MISTAKES, specijalizovane WEBINARE, kao i da steknu EQUILIBRIO sertifikat.

Pohađanje PREMIUM INTENZIVNOG kursa je obavezan deo programa (minimum 70% prisustva na nastavi), dok pohađanje COMMON GRAMMAR MISTAKES kursa i specijalizovanih WEBINARA nije obavezan deo programa.

Svi studenti imaju pravo da konkurišu za stipendiju bez obzira da li su ovu stipendiju za studente koristili u nekom od ranijih Programa stipendiranja studenata.

PROGRAM SE REALIZUJE OD MAJA DO KRAJA JUNA 2022.

Časovi stranih jezika za studente se održavaju radnim danima (u poslepodnevnim ili večernjim terminima).

Nastava obaveznog dela Programa jezičkog usavršavanja se održava u vidu ONLINE ili KLASIČNE nastave. ONLINE nastava se održava uživo, putem Skype-a, dok se KLASIČNA nastava organizuje u nastavnom centru Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15). 

Sve što je potrebno za pohađanje ONLINE kurseva jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Više informacija pročitaj na: STIPENDIJE ZA STUDENTE

<
<
MENI