Stipendije za studente

stipendije za studente

Stipendije za učenje stranih jezika u okviru Programa stipendiranja studenata

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem u saradnji sa Evropskim pokretom FUTURIS i ovog proleća nudi stipendije za učenje stranih jezika za studente u okviru Programa stipendiranja studenata.

Stipendije za učenje stranih jezika mogu da iskoriste svi studenti beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola koji žele da dobiju mogućnost da pohađaju Premium kurseve stranih jezika (engleski, nemački, italijanski, francuski, španski i ruski), Pripremne kurseve za polaganje TOEFL i IELTS ispita, Specijalizovani kurs Engleski MAX 3, seminare i radionice, kao i da steknu EQUILIBRIO sertifikat.

Svi studenti imaju pravo da konkurišu za stipendiju bez obzira da li su ovu stipendiju za studente koristili u nekom od ranijih Programa stipendiranja studenata.

Program počinje u prvoj polovini marta 2020. i traje 3 meseca. Tempo rada je 2 puta nedeljno po 75 minuta ili jednom nedeljno po 150 minuta (blok nastava).

Časovi stranih jezika za studente se održavaju radnim danima (u popodnevnim i večernjim terminima) ili vikendom (u dnevnim terminima).

Više informacija pročitajte na: STIPENDIJE ZA STUDENTE

MENI
Škola stranih jezika Beograd