Rođendanske cene – leto 2021.

rodjendanske cene

VEĆ 20 GODINA UČIMO ZAJEDNO! 2001 - 2021

Ove godine navršava se tačno dve decenije od kada je EQUILIBRIO – Obrazovni sistem po prvi put otvorio svoja vrata polaznicima željnim novih znanja.

Još pre dvadeset godina, te 2001, bili smo svesni da je neophodno promeniti pristup u učenju stranih jezika i od prvog dana, sa mnogo ljubavi prema svom poslu i istinskoj želji da svojim polaznicima prenesemo znanja, uveli smo potpuno novi, savremeni konverzacijski pristup učenja stranih jezika, uz već tada najavu primene skale Saveta Evrope A1 - C2.

OVOG LETA ODABERITE PREMIUM EXPRESS KURS I DOBIĆETE: ROĐENDANSKI POPUST 50% + DVA KURSA PO CENI JEDNOG + GARANCIJU KVALITETA + SERTIFIKAT!

Naš profesionalan i inovativan pristup u radu doveo je do toga da tokom godina EQUILIBRIO postane jedna od najprepoznatljivijih institucija u oblasti učenja stranih jezika na teritoriji grada Beograda, na šta smo izuzetno ponosni danas kada slavimo ovaj jubilej.

Naš EQUILIBRIO metod brižljivo je osmišljen konverzacijski metod sa primenom individualnog pristupa u radu, sa fokusom na specifične potrebe svakog polaznika.

Već punih 20 godina posvećujemo mentorsku pažnju svakom našem polazniku. 

godina

Tokom svih ovih godina pratili smo vaše potrebe i želje i prema tome kreirali različite programe i kurseve,  kako bismo ispratili sve vaše lične i profesionalne izazove.

Ove godine, uspešno je uspostavljen i sistem ONLINE nastave, što je prepoznatljivost brenda EQUILIBRIO proširilo van grada Beograda, kako u Srbiji, tako i van granica naše zemlje.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem - 20 godina sa vama!

VEĆ 20 GODINA UČIMO ZAJEDNO! 2001 - 2021

Povodom obeležavanja 20 godina našeg uspešnog rada, za sve naše stare, trenutne, kao i buduće polaznike pripremili smo posebne ROĐENDANSKE CENE za učenje stranih jezika koje podrazumevaju popuste do čak 50%.

Darujemo niske cene, širok izbor kurseva i atraktivne popuste.

Zajedno sa vama ponosno proslavljamo sva dosadašnja dostignuća!

U nastavku pogledajte sertifikovane kurseve stanih jezika koje možete da pohađate po specijalnim rođendanskim cenama:

Premium
Premium kurs

ONLINE PREMIUM EXPRESS KURSEVI

-50%

ONLINE PREMIUM EXPRESS kursevi jezika su opšti ONLINE kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog i ruskog jezika organizovani tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što podnivo učenja jezika podrazumeva. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Nastava se održava u dve smene, sa početkom 28. juna i 02. avgusta 2021, kursevi traju 5 nedelja, tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta.

online premium nemacki
premium nemacki

ONLINE  ENGLESKI MAX 3

-50%

ONLINE kurs Engleski MAX 3 je posebno osmišljen program jezičke obuke koji predstavlja kombinaciju 3 kursa engleskog jezika u jednom (opšti + poslovni + konverzacijski kurs). Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Nastava se održava u dve smene, sa početkom 28. juna i 02. avgusta 2021, termini su poslepodnevni i večernji. Kursevi traju pet nedelja, a tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta.

duo premium kurs
duo premium

ONLINE KONVERZACIJSKI ENGLESKI

-50%

ONLINE Konverzacijski kursevi engleskog su opšti kursevi jezika, osmišljeni tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Nastava se održava u dve smene, sa početkom 28. juna i 02. avgusta 2021, kursevi traju 5 nedelja, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta, radnim danima.

Konverzacijski kurs
konverzacijski

ONLINE DUO PREMIUM KURSEVI

-30%

ONLINE DUO PREMIUM kursevi su poluindividualni (samo dvoje polaznika + profesor) kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog. španksog, francuskog, ruskog, norveškog i švedskog jezika. Pravi su izbor za sve one koji žele da uče jezik u paru. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini juna 2021, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji. Nastava traje 8 nedelja, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta.

Individualni kurs
Individualni

ONLINE ILI KLASIČNI INDIVIDUALNI KURSEVI

-35%

ONLINE ili KLASIČNI Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a ili u vidu KLASIČNE nastave u prostorijama našeg centra. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

letnji kamp
kamp

BEOGRADSKI LETNJI JEZIČKI KAMP

-25%

BEOGRADSKI LETNJI JEZIČKI KAMP namenjen je učenicima od I do VIII razreda i osmišljen je kao celodnevno druženje osnovaca kroz brojne interaktivne jezičke i kreativne radionice, sportska takmičenja, izlete i druge aktivnosti, kroz koje će spontano rušiti jezičke barijere i usavršavati engleski jezik. Kamp se održava u četiri smene u junu, julu i avgustu 2021, trajanje je 2 nedelje (radnim danima od 9 do 17h). Program se realizuje u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS, na čak 4 lokacije.

BROJ MESTA SA ROĐENDANSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

Pogledajte šta o nama i našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

MENI