Rođendanske cene – zima 2021.

rodjendanske cene

VEĆ 20 GODINA UČIMO ZAJEDNO!2001 - 2021

Ove zime, navršava se tačno 20 godina od kada je EQUILIBRIO – Obrazovni sistem po prvi put otvorio svoja vrata polaznicima željnim novih znanja.

Još pre dve decenije, te 2001, bili smo svesni da je neophodno promeniti pristup u učenju stranih jezika i od prvog dana, sa mnogo ljubavi prema svom poslu i istinskoj želji da svojim polaznicima prenesemo znanja, uveli smo potpuno novi, savremeni konverzacijski pristup učenja stranih jezika, uz već tada najavu primene skale Saveta Evrope A1 - C2.

Naš profesionalan i inovativan pristup u radu doveo je do toga da tokom godina EQUILIBRIO postane jedna od najprepoznatljivijih institucija u oblasti učenja stranih jezika na teritoriji grada Beograda, na šta smo izuzetno ponosni danas kada slavimo ovaj jubilej.

Naš EQUILIBRIO metod brižljivo je osmišljen konverzacijski metod sa primenom individualnog pristupa u radu, sa fokusom na specifične potrebe svakog polaznika.

Već punih 20 godina posvećujemo mentorsku pažnju svakom našem polazniku. 

godina

Tokom svih ovih godina pratili smo vaše potrebe i želje i prema tome kreirali različite programe i kurseve,  kako bismo ispratili sve vaše lične i profesionalne izazove.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem je uspeo da organizuje široku ponudu kurseva stranih jezika, među kojima su: opšti premium kursevi iz čak 10 stranih stranih jezika, specijalizovani kursevi, pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita, kursevi za preduzeća, dečiji i omladinski kursevi, letnji i zimski jezički kampovi itd.

Ove godine, uspešno je uspostavljen i sistem ONLINE nastave, što je prepoznatljivost brenda EQUILIBRIO proširilo van grada Beograda, kako u Srbiji, tako i van granica naše zemlje.

Pogledajte šta o nama i našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

VEĆ 20 GODINA UČIMO ZAJEDNO!2001 - 2021

Povodom obeležavanja 20 godina našeg uspešnog rada, za sve naše stare, trenutne, kao i buduće polaznike pripremili smo posebne ROĐENDANSKE CENE za učenje stranih jezika koje podrazumevaju popuste do čak 50%.

Darujemo niske cene, širok izbor kurseva i atraktivne popuste.

Zajedno sa vama ponosno proslavljamo sva dosadašnja dostignuća!

Tim povodom, pozivamo vas da pratite naš sajt i društvene mreže kako biste bili u toku sa svim online događajima, poklonima i iznenađenjima koji vas očekuju u narednom periodu!

Pridružite nam se tokom zimskog semestra 2021. na nekim od naših kurseva.

U nastavku pogledajte kurseve koje možete da pohađate po specijalnim rođendanskim cenama:

online individualni nemacki
individualni nemacki

ONLINE PREMIUM INTENZIVNI KURSEVI

-50%

ONLINE Premium intenzivni kursevi su opšti kursevi engleskog ili nemačkog jezika organizovani tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period savladate sve ono što jedan podnivo učenja jezika podrazumeva. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je polovinom februara 2021, termini su poslepodnevni i večernji. Nastava traje dva meseca, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 110 minuta (radnim danima).

online premium nemacki
premium nemacki

ONLINE VIKEND OPTIMUM KURSEVI

-50%

ONLINE Vikend optimum kursevi su opšti kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika i namenjeni su svima onima koji zbog obaveza tokom radne nedelje nisu u mogućnosti da pohađaju časove stranog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je polovinom februara 2021, nastava se održava jednom nedeljno, subotom ili nedeljom po 180 minuta (2 x 90min + pauza), termini su dnevni i popodnevni.

Premium
Premium kurs

ONLINE PREMIUM KURSEVI

-40%

ONLINE Premium kursevi jezika su opšti kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika. Namenjeni su svima onima koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu trajno primenljiva znanja iz stranog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2021, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji. Nastava traje od januara do kraja marta, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta.

MAX 3
MAX 3 kurs

ONLINE ENGLESKI MAX 3

-40%

ONLINE kurs Enleski MAX 3 je posebno osmišljen program jezičke obuke koji predstavlja kombinaciju 3 kursa engleskog jezika u jednom (opšti + poslovni + konverzacijski kurs). Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2021, termini su poslepodnevni i večernji. Kursevi traju od januara do kraja marta, nastava se održava 2 puta nedeljno po 90 minuta.

Konverzacijski kurs
konverzacijski

ONLINE KONVERZACIJSKI KURSEVI ENGLESKOG

-50%

ONLINE Konverzacijski kursevi engleskog su opšti kursevi jezika, osmišljeni tako da poboljšaju  posobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2021, kursevi traju 5 nedelja, nastava se održava 2 puta nedeljno po 90 minuta, radnim danima ili vikendom (subotom ili nedeljom).

Prirpemni kurs
Prirpemni

ONLINE PRIPREMA - FCE, CAE, CPE, TOEFL I IELTS

-35%

ONLINE Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS omogućavaju polaznicima da spreme i polože neki od ovih ispita, i na taj način dobiju internacionalnu diplomu o svom nivou znanja. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2021, termini časova su uglavnom vikendom (subotom ili nedeljom), ali postoje termini i tokom nedelje.

duo premium kurs
duo premium

ONLINE DUO PREMIUM KURSEVI

-30%

ONLINE DUO PREMIUM kursevi su poluindividualni (samo dvoje polaznika + profesor) kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog. španksog, francuskog, ruskog, norveškog i švedskog jezika. Pravi su izbor za sve one koji žele da uče jezik u paru. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini januara 2021, termini su dnevni, poslepodnevni i večernji. Nastava traje 8 nedelja, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta.

Individualni kurs
Individualni

ONLINE ILI KLASIČNI INDIVIDUALNI KURSEVI

-35%

ONLINE ili KLASIČNI Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a ili u vidu KLASIČNE nastave u prostorijama našeg centra. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

BROJ MESTA SA ROĐENDANSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRODOŠLI!

MENI