Rođendanske cene kurseva jezika – jesen 2021.

rodjendanske cene

VEĆ 20 GODINA UČIMO ZAJEDNO! 2001 - 2021

Ove godine navršava se tačno dve decenije od kada je EQUILIBRIO – Obrazovni sistem po prvi put otvorio svoja vrata polaznicima željnim novih znanja.

Još pre dvadeset godina, te 2001, bili smo svesni da je neophodno promeniti pristup u učenju stranih jezika i od prvog dana, sa mnogo ljubavi prema svom poslu i istinskoj želji da svojim polaznicima prenesemo znanja, uveli smo potpuno novi, savremeni konverzacijski pristup učenja stranih jezika, uz već tada najavu primene skale Saveta Evrope A1 - C2.

OVE JESENI ODABERITE KURS STRANOG JEZIKA I DOBIĆETE: ROĐENDANSKI POPUST 45% + DVA KURSA PO CENI JEDNOG + PISMENU GARANCIJU KVALITETA + ZVANIČNI SERTIFIKAT!

Naš profesionalan i inovativan pristup u radu doveo je do toga da tokom godina EQUILIBRIO postane jedna od najprepoznatljivijih institucija u oblasti učenja stranih jezika na teritoriji grada Beograda, na šta smo izuzetno ponosni danas kada slavimo ovaj jubilej.

Naš EQUILIBRIO metod brižljivo je osmišljen konverzacijski metod sa primenom individualnog pristupa u radu, sa fokusom na specifične potrebe svakog polaznika.

Već punih 20 godina posvećujemo mentorsku pažnju svakom našem polazniku. 

godina

Tokom svih ovih godina pratili smo vaše potrebe i želje i prema tome kreirali različite programe i kurseve,  kako bismo ispratili sve vaše lične i profesionalne izazove.

Ove godine, uspešno je uspostavljen i sistem ONLINE nastave, što je prepoznatljivost brenda EQUILIBRIO proširilo van grada Beograda, kako u Srbiji, tako i van granica naše zemlje.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem - 20 godina sa vama!

VEĆ 20 GODINA UČIMO ZAJEDNO! 2001 - 2021

Povodom obeležavanja 20 godina našeg uspešnog rada, za sve naše stare, trenutne, kao i buduće polaznike pripremili smo posebne ROĐENDANSKE CENE za učenje stranih jezika koje podrazumevaju popuste do 45%.

Darujemo niske cene, širok izbor kurseva i atraktivne popuste.

Zajedno sa vama ponosno proslavljamo sva dosadašnja dostignuća!

U nastavku pogledajte sertifikovane kurseve stanih jezika koje možete da pohađate po specijalnim rođendanskim cenama:

online individualni nemacki
individualni nemacki

ONLINE PREMIUM INTENZIVNI KURSEVI

-45%

ONLINE Premium intenzivni kursevi jezika su opšti kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu trajno primenljiva znanja iz stranog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini novembra 2021, termini su poslepodnevni i večernji. Nastava traje od 2 meseca, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 110 minuta (radnim danima).

MAX 3
MAX 3 kurs

ONLINE VIKEND OPTIMUM KURSEVI

-45%

ONLINE VIKEND OPTIMUM kursevi su opšti kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika, namenjeni svima onima koji tokom radne nedelje nisu u mogućnosti da pohađaju časove jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je u drugoj polovini novembra 2021, termini su dnevni i popodnevni, isključivo subotom ili nedeljom. Kursevi traju 10 nedelja, nastava se održava jednom nedeljno po 180 minuta.

duo premium kurs
duo premium

ONLINE KONVERZACIJSKI ENGLESKI

-50%

ONLINE Konverzacijski kursevi engleskog su opšti kursevi jezika, osmišljeni tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Kurs se održava ONLINE, preko Skype-a. Početak nastave je krajem novembra/početkom decembra 2021, kursevi traju 5 nedelja, a tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta, radnim danima. Termini su poslepodnevni i večernji.

online premium nemacki
premium nemacki

ONLINE ILI KLASIČNI INDIVIDUALNI KURSEVI

-35%

ONLINE ili KLASIČNI Individualni kursevi stranih jezika organizuju se za polaznike svih starosnih doba i svih nivoa znanja, prema konkretnim potrebama polaznika. U ponudi su individualni kursevi iz engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a ili u vidu KLASIČNE nastave u prostorijama našeg centra. Početak nastave, trajanje i tempo rada - po izboru polaznika.

<
MENI