Online Midnight Premium kursevi - popust 30%

ONLINE-MIDNIGHT-PREMIUM

POČETAK GODINE JE PRAVO VREME DA NAPRAVITE KORAK NAPRED I UČINITE NEŠTO KORISNO ZA SEBE.

ISKORISTITE NOVOGODIŠNJU AKCIJU I NAUČITE STRANI JEZIK PO SNIŽENOJ NOVOGODIŠNJOJ CENI OD 30%

OVE ZIME DARUJEMO DVA KURSA STRANOG JEZIKA PO CENI JEDNOG!

Za sve vas koji se najbolje koncentrišete na rad kasno uveče i imate naviku da dugo ostajete budni, kao i za vas koji živite u drugoj vremenskoj zoni pa vam je teško da se uklopite u naše standardne termine za nastavu, pripremili smo novi kurs koji izlazi u susret svim vašim potrebama.

MIDNIGHT PREMIUM kursevi stranih jezika su visokokvalitetni ONLINE kursevi svih nivoa engleskog i početnog nivoa nemačkog jezika. Pravi su izbor za sve vas koji želite da na najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknete primenljiva znanja iz engleskog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda, a da pritom nastavu imate tokom najtišeg i najmirnijeg perioda dana, kada vam je najlakše da se koncentrišete i posvetite učenju – kasno uveče.

OVE ZIME ODABERITE KURS STRANOG JEZIKA I DOBIĆETE: NOVOGODIŠNJI POPUST 30% + DVA KURSA PO CENI JEDNOG + PISMENU GARANCIJU KVALITETA + ZVANIČNI SERTIFIKAT!

Nivelacija svih kurseva stranih jezika koji se održavaju u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu potpuno je usaglašena sa ZAJEDNIČKIM EVROPSKIM PORTFOLIOM ZA STRANE JEZIKE, usvojenim na Skupštini Saveta Evrope.

UZ UPISANI MIDNIGHT PREMIUM KURS  ENGLESKOG JEZIKA, DOBIJATE NA POKLON ONLINE KURS COMMON VOCABULARY MISTAKES, A UZ UPISANI MIDNIGHT PREMIUM KURS NEMAČKOG JEZIKA, DOBIJATE NA POKLON ONLINE KURS DIE HÄUFIGSTEN FEHLER!

COMMON VOCABULARY MISTAKES je ONLINE kurs engleskog jezika koji će polaznicima ukazati na najčešće greške koje govornici srpskog jezika prave u upotrebi vokabulara engleskog jezika, bez obzira na to da li su na početnom, srednjem ili čak višem nivou znanja. Osim ukazivanja na greške u upotrebi reči i fraza, u okviru ovog kursa data su objašnjenja za njih, kao i pravilne, tačne alternative za iste. Uočavanjem i izbegavanjem ovih grešaka, izražavaćete se tačnije nego ranije, bez izazivanja nesporazuma i nerazumevanja u komunikaciji na engleskom jeziku.

DIE HÄUFIGSTEN FEHLER je ONLINE kurs nemačkog jezika koji se bavi najčešćim greškama koje se javljaju pri učenju nemačkog jezika, a prilagođen je polaznicima nižeg i srednjeg nivoa znanja. Kurs pokriva različite segmente nemačkog jezika, tako da ćete kroz objašnjenja profesora i primere razrešiti sve nedoumice u vezi sa upotrebom članova, padeža i glagolskih vremena, ali će akcenat ujedno biti i na pravopisu, kao i na pravilnoj upotrebi reči i izraza.

Pohađanje ONLINE kureva COMMON VOCABULARY MISTAKES i DIE HÄUFIGSTEN FEHLER nije obavezno.

VEĆ 20 GODINA SMO TVOJ IZBOR...

Učenje stranih jezika bez ograničenja, brzo i jeftino!

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu u toku je upis na Midnight Premium kurseve engleskog i nemačkog jezika po novogodišnjoj ceni sa više od 30% popusta.

Kursevi se održavaju ONLINE, uživo preko Skype-a, u malim mentorskim grupama. Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE MIDNIGHT PREMIUM KURSEVA jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

MIDNIGHT PREMIUM kursevi počinju u drugoj polovini januara i traju do kraja marta 2022, tempo rada je 2 puta nedeljno po 90 minuta, a termini su kasni večernji – od 22.30h do ponoći! 

MIDNIGHT PREMIUM - večernji kursevi stranih jezika za sve vas koji nemate vremena tokom dana!

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači... 

U KRIZNIM VREMENIMA, KAO ŠTO JE OVO, JEDINA SIGURNA INVESTICIJA JE - ULAGANJE U VAŠE ZNANJE!

ONLINE MIDNIGHT PREMIUM kursevi – opšti info:

premium-kurs-engleskog-jezika-beogradpremium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • početak nastave - u drugoj polovini januara 2022. godine
 • trajanje kurseva - do kraja marta 2022.
 • u ponudi su: engleski i nemački jezik
 • tempo rada - 2 puta nedeljno po 90 minuta
 • termini nastave - kasni večernji – od 22.30h do ponoći
 • za engleski jezik u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1, prema evropskoj CEFR skali)
 • za nemački jezik - u ponudi su početni nivoi učenja (A1/1 i A1/2, prema evropskoj CEFR skali)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • obim kursa – 46 školskih časova (kompletan jedan podnivo učenja)
 • nastava se održava ONLINE (uživo, preko Skype-a) 
 • nastava se realizuje u malim mentorskim grupama od 3 do 7 polaznika
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

NOVOGODIŠNJA CENA ONLINE MINDNIGHT PREMIUM KURSEVA STRANIH JEZIKA - POPUST VIŠE OD 30%

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požurite i rezervišite svoje mesto!

REDOVNA CENA
MIDNIGHT PREMIUM KURSA
za plaćanje na 2 rate:
249 €
 
NOVOGODIŠNJA CENA
MIDNIGHT PREMIUM KURSA
za plaćanje na 2 rate:
179 €
 UŠTEDA 70€!
NOVOGODIŠNJA CENA
MIDNIGHT PREMIUM KURSA
za uplate u celosti:
169 €
 UŠTEDA 80€!

 Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

 Za drugog člana porodice - dodatnih 20% popusta

Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

MIDNIGHT PREMIUM KURSEVI – za sve vas koji mate bolju koncentraciju uveče nego tokom dana!

Navedena cena MIDNIGHT PREMIUM kursa jezika iz tabele sa uračunatim popustom obuhvata:

 • polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja stranog jezika*
 • pohađanje kursa MIDNIGHT PREMIUM
 • pohađanje ONLINE kursa Common Vocabulary Mistakes
 • customer support servis
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • pismena garancija kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

*Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno. Testiranje može da se održi u nekom od naših nastavnih centara ili online, u zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika. Na osnovu rezultata ulaznog testa, utvrđuje se nivo znanja polaznika, odnosno, na kom podnivou nastavlja sa učenjem jezika u našem centru.

**Sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema - Po završetku nastave, svi polaznici polažu završni ispit, a oni koji uspešno polože završni ispit i nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema garantuje vam zvaničnu potvrdu Vašeg znanja stranog jezika, koja će Vam obezbediti konkurentsku prednost pri nastavku studija, zaposlenju ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će Vam korišćenje stranog jezika biti potrebno.

Sertifikat

Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

Potpuna sigurnost vaše investicije - pismena garancija kvaliteta usluge!

Kao polazniku EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema, garantujemo Vam uspešno savladavanje predviđenog gradiva i položen završni test.

Uspešnost našeg metoda rada, predmet je ove Garancije.

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

1. Šta podrazumeva PREMIUM KURS stranog jezika?

PREMIUM KURS je visokokvalitetan kurs koji podrazumeva rad na opštem znanju stranog jezika uz razvijanje svih jezičkih veština – razumevanja, pisanog i usmenog sporazumevanja, kao i podizanje nivoa poznavanja jezičkih sistema – gramatike i vokabulara. Iako je akcenat tokom samih časova na usmenoj komunikaciji, temeljnim pristupom se provežbavaju i ostale veštine koje su neophodne za kontinuirano i kvalitetno usavršavanje stranog jezika.

2. Da li postoji neka bitna razlika između klasičnih (u učionici) i online PREMIUM KURSEVA?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene online tipu nastave, kako bi se isti kvalitet zadržao i na klasičnom i na online kursu. Ono što je zajedničko i klasičnom i online kursu je komunikativni pristup u nastavi, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve online časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

3. Koje su prednosti online kurseva u odnosu na klasičnu nastavu u učionici?

Jedna od glavnih prednosti online nastave je ušteda vremena potrebnog za dolazak na časove i povratak kući, što povlači i izbegavanje korišćenja javnog prevoza ili traženje parking mesta. Osim toga, online časovi omogućavaju da pohađate časove u terminima koji bi Vam inače bili neprihvatljivi zbog vremena koje je potrebno za dolazak/odlazak, što znači da ukoliko završite sa poslom ili ostalim obavezama u jednom trenutku, već u sledećem možete da se uključite u online čas, gde god da se nalazite. Kako većina polaznika časove prati od kuće, mnogi kao prednost ističu i to što su svi opušteni, tako da i oni kojima bi komunikacija na stranom jeziku sa profesorom i drugim polaznicima inače bila problem, to vrlo lako prevazilaze. Kada je u pitanju sama nastava, online časovi nude tu prednost što su Vam materijali i beleške sa časa dostupni na Skype platformi i nakon što se čas završi, čak i ukoliko mu niste prisustvovali. Tako ćete lakše dopuniti svoje beleške, podsetiti se primera ili čak nadoknaditi propušteno gradivo.

4. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno ste sigurni u svoju investiciju za kurs jezika koji upisujete. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa.

5. Da li ću moći da nastavim sa praćenjem nastave ukoliko propustim neki čas?

Ukoliko propustite neki od časova, dobićete materijal i smernice od svog profesora u vezi sa gradivom koje je obrađeno kako biste nadoknadili propušteno, a postoji i mogućnost da zakažete individualni čas nadoknade sa profesorom.

6. Da li mogu da menjam termine pohađanja nastave u toku samog kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za vašu grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imate u istom terminu. Međutim, ukoliko vam zbog promenjenog rasporeda Vaših ostalih, ličnih obaveza, termin u kom ste započeli sa nastavom više ne bude odgovarao, možete trajno da pređete u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

7. Kada se polaže završni ispit?

Završni ispit se polaže na poslednjem času, u istom terminu u kome ste pohađali nastavu.

8. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustanete pre početka nastave, novac koji ste uplatili biće Vam vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustanete nakon što je nastava počela, uplaćeni novac Vam ne može biti vraćen.

9. Ako ne budem u mogućnosti da prisustvujem polaganju završnog ispita sa ostalim polaznicima iz grupe, da li mogu da polažem kasnije?

Da, moguće je, u toku perioda od narednih deset dana od dana kada je Vaša grupa polagala ispit.

Pogledajte kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

ONLINE UČENJE - IDENTIČNO KAO I U PRAVOJ UČIONICI - BRZ I SIGURAN NAPREDAK

Kako izgleda ONLINE nastava?

ONLINE nastava stranih jezika održava se putem Skype-a, uživo i koncipirana je tako da predstavlja mnogo više od kursa jezika.

U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, a istovremeno negujući kulturu učenja stranih jezika, na najlepši mogući način ćete provesti svoje slobodno vreme i na najbolji mogući način uložiti u svoju budućnost.

Ovim časovima prisustvujete UŽIVO zajedno sa ostalim polaznicima iz grupe, u unapred odabranim terminima, uz 100% uživo prisustvo profesora/mentora.

Zahvaljujući tome, osećaćete se kao deo grupe u pravoj učionici, uz konstantno i aktivno učestvovanje u svim aktivnostima, jer će profesori sve vreme pažljivo pratiti rad svih polaznika i svakoga ponaosob uključivati u diskusije, vežbe i dijaloge.

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora stranih jezikakoji poseduju veliko iskustvo u izvođenju Premium kurseva putem Skype-a.

U nastavi se koriste različite audio i video sadržaji, kao i raznovrsni didaktički materijali, pažljivo odabrani i prilagođeni ovom tipu nastave, kako bi svi polaznici ostvarili maksimalan napredak. Uz stalnu interakciju sa profesorom i polaznicima osetićete napredak iz časa u čas i sve slobodnije i samouverenije ćete komunicirati na stranom jeziku.

Pogledajte kako izgleda ONLINE nastava u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu!

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO!AN NAPREDAK

Grupna nastava po meri svakog pojedinca!

Iskoristite sve prednosti rada u grupi, uz individualni pristup u nastavi, usklađen sa Vašim potrebama:

 • kroz razgovor i diskutovanje sa ostalim polaznicima, sve teme na času će postati realnije, bliže i stavljene u kontekst
 • slušaćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami primenjivati, odmah i sad
 • učestvovaćete u igricama, kvizovima i takmičenjima, vežbaćete i koristiti sve one reči, izraze i gramatička pravila koja učite tokom nastave
 • radićete u grupi, ali ćete imati mentorsku nastavu kroz pažljivo praćenje profesora koji Vam prilagođava aktivnosti i prati rad svakog pojedinca

OVE ZIME ODABERITE KURS STRANOG JEZIKA I DOBIĆETE: NOVOGODIŠNJI POPUST 30% + DVA KURSA PO CENI JEDNOG + PISMENU GARANCIJU KVALITETA + ZVANIČNI SERTIFIKAT!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za Vas!

Za dodatne informacije i prijavu na Midnight PREMIUM kurseve, pozovite klikom ovde: 069 33 74 075

Ukoliko želite, možete se na prijaviti na kurs popunjavanjem online aplikacionog formulara:

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanujete:

  Želim da pohađam kurs iz:

  Izaberite status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/kurs za Vas, možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Ukoliko želite nekome da poklonite ovaj kurs stranog jezika, kliknite na POKLONITE KURS STRANOG JEZIKA

  U narednom video spotu, možete se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu je super iskustvo, iako na početku nisam znao šta da očekujem od tog načina rada. Osećam da sam dosta napredovao. Marko Jović - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Hvala školi EQUILIBRIO što je omogućila održavanje online kursa nemačkog jezika! Zadovoljna sam profesorkom kao i novim znanjima koje sam stekla. Aleksandra Kovačević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Online kurs je pokazao da je moguće steći nova znanja, kao i prijateljstva iz dnevne sobe. Cela grupa je uspela lako da se prilagodi online časovima, zahvaljujući dobro organizovanoj profesorki i lepoj atmosferi tokom online druženja. Nenad Ilić - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu mi je omogućio da značajno uštedim vreme koje mi uvek nedostaje u jednom danu. Kurs je odlično organizovan i znanja se lako usvajaju i na ovaj način. Neda Marijanović - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  NAŠI KLIJENTI SU I:

  Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Raiffeisen Banka, Opština Novi Beograd, Represent Communications, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Robert Bosch, Holcim, Philip Morris International, Ikea Srbija, Banca Intesa, Coca-Cola Hellenic, Delhaize group, Milšped, Nelt, Uniqa osiguranje, Carlsberg, Comtrade, Lidl Srbija, Ambasada Španije, OMV, Zara, Procredit banka, Strabag...

  BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
  HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRO DOŠLI!

  <
  MENI