Kursevi jezika za decu

Kursevi za decu

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje godišnje kurseve engleskog i nemačkog jezika, namenjene deci uzrasta od 3 do 14 godina.

Časovi engleskog i nemačkog jezika za decu uzrasta od 3 do 10 godina osmišljeni su tako da u prijatnoj, dinamičnoj i veseloj atmosferi, kroz igru, pesmu, recitaciju i glumu, polaznici našeg jezičkog centra učenje stranog jezika doživljavaju kao zabavu.

Engleski i nemački za decu se održava po EQUILIBRIO KIDS metodu, po kome je učenje jezika lak, spontan i potpuno prirodan proces, tokom koga se podjednako razvijaju sve jezičke kompetencije.

Kursevi stranih jezika za decu su dinamični, kreativni i bogati kvalitetnim nastavnim sadržajima, a deca se takvom načinu rada vrlo lako i brzo prilagode.

Časovi engleskog i nemačkog jezika za decu održavaju se u savremeno opremljenom i uređenom prostoru, koji osim što podstiče na rad, predstavlja i savršen prostor za razdraganu igru.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika se održavaju se na 5 lokacija u Beogradu:

Novi Beograd – Belville (Đorđa Stanojevića 11g)
Stari grad – Dorćol (Strahinjića bana 14)
Vračar – Crveni krst (Sazonova 79)
Novi Beograd - Stari Merkator (Gramšijeva 7)
Zvezdara - Učiteljsko naselje (Mis Irbijeve 53)

Pored kurseva za decu, dečiji sektor EQUILIBRIO – Obrazovnog Sistema organizuje i kurseve engleskog i nemačkog jezika namenjene osnovcima od V do VIII razreda – EQUILIBRIO JUNIOR, koji se nalazi na Novom Beogradu, u naselju Belville.

 

Info o kursevima jezika za decu pročitajte na KURSEVI ZA DECU

Info o kursevima jezika za osnovce pročitajte na KURSEVI ZA OSNOVCE

<
<
MENI