ONLINE KONVERZACIJSKI KURS NEMAČKOG

konverzacijski nemacki

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Ponudu naših kurseva prilagodili smo svim uzrasnim grupama. Naši najmlađi polaznici uzrasta su od dve i po godine, a najstariji pripadaju trećem dobu. Zahvaljujući metodu koji je prilagođen svakoj uzrasnoj grupi, naši polaznici podjednako ostvaruju odlične rezultate u razvijanju svih jezičkih veština nezavisno od godina starosti.

U cilju dostupnosti našeg Centra svim ciljnim grupama na teritoriji čitavog grada Beograda, a zahvaljujući velikom interesovanju polaznika koji nam iz dana u dan poklanjaju svoje poverenje, EQUILIBRIO - Obrazovni sistem posluje na čak četrnaest lokacija u Beogradu.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

KONVERZACIJSKI KURSEVI NEMAČKOG - SKYPE ČASOVI

Nastava se održava preko Skype-a, start nastave je polovinom januara 2021, kursevi traju pet nedelja, tempo rada je dva puta nedeljno po 90 minuta, termini časova su radnim danima ili vikendom. Nastava se organizuje u ultra malim mentorskim grupama sa 3 - 6 polaznika.

ONLINE Konverzacijski kursevi nemačkog jezika se održavanju na više nivoa (A2, B1, B2). Odabir nivoa koji će se pohađati zavisi isključivo od stepena predznanja polaznika.

ONLINE Konverzacijski kursevi nemačkog jezika osmišljeni su tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika, da osveže i aktiviraju njihovo prethodno stečeno znanje, prošire vokabular i uklone jezičke barijere i blokade pri izražavanju. Iz tog razloga, zastupljenost gramatike je minimalna, a akcenat je apsolutno na govoru i aktivnom učestvovanju u diskusijama na zadatu temu.

Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE KONVERZACIJSKOG KURSA NEMAČKOG jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

ONLINE Konverzacijski kurs je tako koncipiran da su časovi podjednako kvalitetni kao nastava u našim centrima, a pritom su komforni za vas jer ne morate da gubite vreme na dolazak u nastavni centar, čekanje na javni prevoz ili traženje parking mesta. Uz ONLINE nastavu dovoljno je da se udobno smestite u svoju fotelju i čas može da počne.

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora nemačkog jezika, koji poseduju veliko iskustvo u izvođenju konverzacijskih kurseva putem Skype-a. Zahvaljujući tome, osećaćete se kao deo grupe u pravoj učionici, uz konstantno i aktivno učestvovanje u svim aktivnostima, jer će profesori sve vreme pažljivo pratiti rad svih polaznika i svakoga ponaosob uključivati u diskusije, vežbe i dijaloge. U nastavi će koristiti različite audio i video sadržaje, kao i raznovrsne didaktičke materijale, pažljivo odabrane i prilagođene ovom tipu nastave, kako bi svi polaznici ostvarili maksimalan napredak.

Osvežite svoje znanje nemačkog jezika uz mnogo priče, priče, priče......

ONLINE Konverzacijski kursevi nemačkog jezika namenjeni su onima:

 • koji žele da dodatno usavrše svoje konverzacijske veštine nemačkog jezika
 • koji ne žele da zapostave ranije naučeno
 • koji žele da osveže znanje jezika koji su nekada učili, a napravili su pauzu u učenju
 • koji nemaju vremena ili ne žele da dolaze na nastavu u nastavni centar, nego žele da uče u komforu svog doma
 • koji ne žive u Beogradu i nisu u mogućnosti da dolaze na nastavu u nastavni centar
 • koji su svesni prednosti intenzivne komunikacije na nemačkom jeziku, kako sa profesorom, tako i sa ostalim polaznicima koji uče taj jezik
 • koji žele zvaničan, priznat sertifikat o svom poznavanju nemačkog jezika

U KRIZNIM VREMENIMA, KAO ŠTO JE OVO, JEDINA SIGURNA INVESTICIJA JE - ZNANJE!

PRAVO JE VREME DA OSIGURATE SEBI BOLJU BUDUĆNOST.

Opšte informacije o ONLINE Konverzacijskim kursevima nemačkog:

 • početak nastave - polovinom januara 2021. godine
 • trajanje – pet nedelja
 • tempo rada – 2 puta nedeljno po 90 minuta
 • termini za nastavu – radnim danima ili vikendom (subotom ili nedeljom)
 • nastava u ultra malim, mentorskim grupama, sa 3 - 6 polaznika
 • u ponudi su nivoi učenja - A2, B1 i B2 (prema evropskoj CEFR skali)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

Konačno "otključajte" svoj nemački upisom na ovaj kurs!

CENA SPECIJALIZOVANOG KURSA:
na 2 rate
199 €
 

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Navedena cena online konverzacijskog kursa iz tabele sa uračunatim popustom obuhvata:

 • upis na kurs
 • polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja*
 • pohađanje nastave
 • celokupan nastavni materijal
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorim
 • praćenje napretka polaznika od strane profesora
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

*Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno. Testiranje može da se održi u nekom od naših nastavnih centara ili online, u zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika. Na osnovu rezultata ulaznog testa, utvrđuje se nivo znanja polaznika, odnosno, na kom podnivou nastavlja sa učenjem jezika u našem centru. Osim utvrđivanja nivoa znanja, uz testiranje se obavlja i analiza jezičkih potreba polaznika, na osnovu čega se kreira nastavni plan i program, kako bi se te potrebe u što kraćem roku i realizovale.

** Sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema - Po završetku nastave, svi polaznici koji nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

Dobiti od online konverzacijskog kursa:

 • uspešno savladavanje sposobnosti konverzacije
 • proširenje vokabulara
 • razbijanje jezičkih barijera i blokada pri izražavanju
 • oslobađanje od osećaja nelagodnosti u konverzaciji
 • sticanje samopouzdanja u svoje znanje
 • praćenje nastave od kuće ili sa bilo kog mesta na kom se nalazite
 • osposobljavanje upotrebe u živim i direktnim situacijama
 • kvalifikovani i stručni predavači
Sertifikat

Konverzacijski kursevi nemačkog jezika polaznicima nude priliku da zaista „progovore“ nemački jezik kroz časove na kojima će vreme maksimalno iskoristiti isključivo za razvoj svojih govornih veština. Osmišljeni su tako da polaznike podstaknu i omoguće im da nađu način da se izraze na nemačkom jeziku čak i ako njihov nivo znanja nije na zavidnom nivou, a da onima koji već nesmetano govore pomognu da u svoje izražavanje uvrste nove, naprednije reči, izraze i rečenične konstrukcije.

EQUILIBRIO metod: brzo, uravnoteženo, trajno! Grupna ONLINE nastava po meri svakog pojedinca!

Iskoristite sve prednosti rada u grupi, uz individualni pristup u nastavi, usklađen sa Vašim potrebama:

 • kroz razgovor i diskutovanje sa ostalim polaznicima, sve teme na času će postati realnije, bliže i stavljene u kontekst
 • slušaćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami primenjivati, odmah i sad
 • učestvovaćete u raznovrsnim aktivnostima prilagođenim grupnoj nastavi, kroz koje ćete vežbati i koristiti sve one reči, izraze i gramatička pravila koja ste naučili
 • radićete u grupi, ali ćete imati mentorsku nastavu kroz pažljivo praćenje profesora koji Vam prilagođava aktivnosti i prati rad svakog pojedinca u grupi

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za Vas!

Sprečiti zaboravljanje jezika podjednako je važno kao i naučiti ga!

Za dodatne informacije i prijavu na ONLINE Konverzacijske kurseve nemačkog jezika pozovite telefone telefon 069 31 22 253 (10 - 17.30h).

Ukoliko želite, možete se na ovaj kurs prijaviti i popunjavanjem ONLINE aplikacionog formulara:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanujete:

  Izaberite status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas, možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Ukoliko želite nekome da poklonite ovaj kurs stranog jezika, kliknite na POKLONITE KURS JEZIKA

  PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu je super iskustvo, iako na početku nisam znao šta da očekujem od tog načina rada. Osećam da sam dosta napredovao. Marko Jović - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Hvala školi EQUILIBRIO što je omogućila održavanje online kursa nemačkog jezika! Zadovoljna sam profesorkom kao i novim znanjima koje sam stekla. Aleksandra Kovačević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Online kurs je pokazao da je moguće steći nova znanja, kao i prijateljstva iz dnevne sobe. Cela grupa je uspela lako da se prilagodi online časovima, zahvaljujući dobro organizovanoj profesorki i lepoj atmosferi tokom online druženja. Nenad Ilić - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu mi je omogućio da značajno uštedim vreme koje mi uvek nedostaje u jednom danu. Kurs je odlično organizovan i znanja se lako usvajaju i na ovaj način. Neda Marijanović - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  NAŠI KLIJENTI SU I:

  Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Raiffeisen Banka, Opština Novi Beograd, Represent Communications, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Robert Bosch, Holcim, Philip Morris International, Ikea Srbija, Banca Intesa, Coca-Cola Hellenic, Delhaize group, Milšped, Nelt, Uniqa osiguranje, Carlsberg, Comtrade, Lidl Srbija, Ambasada Španije, OMV, Zara, Procredit banka, Strabag...

  Hvala na interesovanju i dobro došli!

  MENI