Superintenzivni kursevi jezika - samo 129 €

intenzivni-kurs

VELIKA LETNJA AKCIJA - POPUST 50%!

Ovog leta pripremili smo nikad bolju ponudu za učenje stranih jezika! Odaberite Superintenzivni kurs stranog jezika, iskoristite LETNJU AKCIJSKU CENU od samo 129 evra i vredne extra bonuse.

Šta predstavljaju letnji Superintenzivni kursevi stranih jezika?

Superintenzivni kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika namenjeni su svim polaznicima koji imaju potrebu za brzim učenjem stranih jezika. Nastava je organizovana tako da uz intenzivniji tempo rada od uobičajenog i za kraći vremenski period, savladate sve ono što jedan kurs jezika podrazumeva.

U nastavi primenjujemo EQUILIBRIO konverzacijski metod koji vas od prvog trenutka navodi da govorite na stranom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Superintenzivni kursevi obuhvataju proširenje fonda reči, usavršavanje gramatike i rad na sve četiri jezičke veštine sa akcentom na konverzaciji.

Uz maksimalno iskorišćeno vreme, imaćete priliku da odmah, na samim časovima provežbavate gradivo koje učite i primenjujete u komunikaciji.

U stalnoj interakciju sa profesorom i polaznicima osetićete napredak iz časa u čas i sve slobodnije i samouverenije ćete komunicirati na stranom jeziku.

Koliko traju i kad počinju Superintenzivni kursevi?

Superintenzivni kursevi traju 5 nedelja (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond), tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta, termini su poslepodnevni i večernji. Nastava počinje u dve smene, sa početkom 01. avgusta i 05. septembra 2022. godine (po izboru polaznika).

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićete u neprestanom kontaktu sa stranim jezikom koji učite - čak 4 x nedeljno po 90 min. provodićete komunicirajući na stranom jeziku, što će vas primorati da ga brzo naučite da na njemu i razmišljate.

VEĆ 20 GODINA SMO TVOJ IZBOR...

Superintenzivne kurseve organizujemo u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ učionici!

 • Nastava u VIRTUELNOJ učionici održava se ONLINE, u malim mentorskim grupama sa 3 do 7 polaznika. Budući da se održava uživo, pruža vam doživljaj prave učionice jer je identična nastavi u klasičnoj učionici, samo što se fizički nalazite u komforu svoje sobe, kancelarije ili nekom drugom mestu. Sve što vam je potrebno za pohađanje kursa u virtuelnoj učionici jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!
 • KLASIČNA nastava se održava u našim nastavnim centrima Vukov spomenik i Novi Beograd - Geneks, u malim mentorskim grupama sa 3 do 7 polaznika. Časovi se održavaju u moderno opremljenim učionicama, uz primenu savremenih nastavnih sredstava, audio i video sadržaja, koji omogućavaju lako usvajanje stranog jezika.

Pogledajte kako izgleda jedan od naših nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

Upis na letnje Superintenzivne kurseve stranih jezika!

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu u toku je velika letnja akcija sa čak 50% popusta. Iskoristite ovu akciju i upišite se na kurs engleskognemačkogšpanskog ili italijanskog jezika po sniženoj ceni!

Superintenzivni kursevi - opšte informacije:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd premium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • trajanje kurseva - 5 nedelja
 • kursevi počinju u dve smene (po izboru polaznika):  01. avgusta i 05. septembra 2022. godine (uz mogućnost nadoknade za propuštene časove zbog letovanja, kraćih izleta...)
 • tempo rada - 4 puta nedeljno po 90 minuta
 • u ponudi su: engleski, nemački, italijanski i španski jezik
 • nivoi učenja od A1 do C1, prema evropskoj CEFR skali
 • termini nastave – poslepodnevni i večernji (ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom)
 • kursevi se održavaju u VIRTUELNOJ ili KLASIČNOJ učionici (po izboru polaznika)
 • nastava u VIRTUELNOJ UČIONICI se održava uživo, ONLINE, uz prisustvo profesora
 • KLASIČNA nastava se održava u nastavnim centrima:
  - Vukov spomenik (Svetozara Ćorovića 15)
  - Novi Beograd - Geneks (Narodnih heroja 49)
 • male mentorske grupe (od 3 do 7 polaznika)
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema

Ovog leta za naše polaznike pripremili smo i EXTRA BONUSE uz svaki upisani kurs!

 • VIDEO LEKCIJE – dodatni video sadržaj predstaviće vam jezičke zanimljivosti koje nisu zastupljene u okviru kursa, a namenjene su vašem nivou znanja
 • AUDIO LEKCIJE – snimljeni materijal vam omogućava da slušate strani jezik prilagođen vašem nivou znanja dok putujete na posao, trenirate ili se odmarate
 • SURVIVOR PRIRUČNIK – tematski organizovan priručnik koji na jednom mestu sadrži spisak najkorisnijih reči i izraza za sve situacije tokom putovanja i boravka u inostranstvu
 • SPECIJALIZOVANI WEBINAR ZA SASTAVLJANJE CV-A I MOTIVACIONOG PISMA – webinar koji vas korak po korak vodi kroz proces sastavljanja vaše biografije i motivacionog pisma za apliciranje za posao na engleskom ili nemačkom jeziku
 • BUSINESS VOCABULARY VIDEO LEKCIJA – korisni poslovni izrazi i alternative za svakodnevni vokabular kada se upotrebljava u kontekstu posla

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači...

1. Šta podrazumeva SUPERINTENZIVNI KURS stranog jezika?

SUPERINTENZIVNI KURS podrazumeva rad na opštem znanju stranog jezika uz razvijanje svih jezičkih veština – razumevanja, pisanog i usmenog sporazumevanja, kao i podizanje nivoa poznavanja jezičkih sistema – gramatike i vokabulara. Iako je akcenat tokom samih časova na usmenoj komunikaciji, temeljnim pristupom se provežbavaju i ostale veštine koje su neophodne za kontinuirano i kvalitetno usavršavanje stranog jezika. Zahvaljujući časovima koji su duži nego na kursevima standardnog trajanja, nivo znanja polaznika se uspešno nadograđuje za vremenski period koji je kraći od uobičajenog.

2. Da li postoji neka bitna razlika između nastave u KLASIČNOJ i VIRTUELNOJ učionici?

Ne. Nastavni program je isti, ali su aktivnosti tokom časa prilagođene tako da je isti kvalitet nastave i u klasičnoj, i u virtuelnoj učionici. Ono što je zajedničko za nastavu u oba tipa učionice je komunikativni pristup, sa mnogo dinamičnih zadataka i govornih aktivnosti, tako da polaznici sve vreme aktivno učestvuju u samom času. Naš stručni tim profesora sa mnogo pažnje planira sve časove kako bi se aktivnosti adekvatno smenjivale, čineći nastavu dinamičnom, lakom i pre svega interesantnom za praćenje od strane polaznika.

3. Da li su intenzivni kursevi teški za praćenje?

Ne, ali podrazumevaju da ćete u periodu dok traje kurs moći da posvetite dovoljno svog vremena kako biste redovno prisustvovali časovima i pripremali se za njih kroz vežbanje i domaće zadatke u danima kada nemate nastavu. Praćenje same nastave je maksimalno olakšano dinamičnom organizacijom časa od strane profesora, raznovrsnim i zanimljivim sadržajima koji se koriste u nastavi, kao i živom diskusijom i interakcijom sa profesorom i ostalim polaznicima u grupi.

4. Da li ću moći da nastavim sa praćenjem nastave ukoliko propustim neki čas?

Ukoliko propustite neki od časova, dobićete materijal i smernice od svog profesora u vezi sa gradivom koje je obrađeno kako biste nadoknadili propušteno, a postoji i mogućnost da zakažete individualni čas nadoknade sa profesorom.

5. Šta podrazumeva GARANCIJA KVALITETA?

Ovom garancijom potpuno ste sigurni u svoju investiciju za kurs jezika koji upisujete. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem polaznicima daje pismenu garanciju da će uspešno savladati nastavno gradivo i položiti završni test ukoliko su redovno pohađali nastavu ili će im u protivnom obezbediti ponovno besplatno pohađanje istog kursa.

6. Da li ću moći da nastavim sa praćenjem nastave ukoliko propustim neki čas?

Ukoliko propustite neki od časova, dobićete materijal i smernice od svog profesora u vezi sa gradivom koje je obrađeno kako biste nadoknadili propušteno, a postoji i mogućnost da zakažete individualni čas nadoknade sa profesorom.

7. Da li mogu da menjam termine pohađanja nastave u toku samog kursa?

Ne, ovo nije moguće. Kada se pre početka nastave utvrdi termin za vašu grupu, on se ne menja tokom trajanja semestra. To znači da tokom tog perioda nastavu uvek imate u istom terminu. Međutim, ukoliko vam zbog promenjenog rasporeda Vaših ostalih, ličnih obaveza, termin u kom ste započeli sa nastavom više ne bude odgovarao, možete trajno da pređete u neku drugu grupu u novom, željenom terminu, pod uslovom da se radi o istom nivou znanja i da u toj grupi postoji slobodno mesto.

8. Kada se polaže završni ispit?

Završni ispit se polaže na poslednjem času, u istom terminu u kome ste pohađali nastavu.

9. Šta se dešava ukoliko u nekom trenutku moram da odustanem od pohađanja kursa?

Ukoliko odustanete pre početka nastave, novac koji ste uplatili biće Vam vraćen u celosti. Međutim, ukoliko od kursa odustanete nakon što je nastava počela, uplaćeni novac Vam ne može biti vraćen.

10. Ako ne budem u mogućnosti da prisustvujem polaganju završnog ispita sa ostalim polaznicima iz grupe, da li mogu da polažem kasnije?

Da, moguće je, u toku perioda od narednih deset dana od dana kada je Vaša grupa polagala ispit.

LETNJA AKCIJSKA CENA SUPERINTENZIVNIH KURSEVA STRANIH JEZIKA!

Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen. Požurite i rezervišite svoje mesto!

REDOVNA CENA
SUPERINTENZIVNOG KURSA:
za plaćanje na 2 rate
259 €

LETNJA AKCIJSKA CENA
SUPERINTENZIVNOG KURSA:
za plaćanje na 2 rate
149 €
 UŠTEDA 110€!
LETNJA AKCIJSKA CENA
SUPERINTENZIVNOG KURSA:
za uplate u celosti
129 €
 UŠTEDA 130€!

plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

za drugog člana porodice - dodatnih 20% popusta

Navedena cena sa popustom iz tabele obuhvata:

premium-kurs-engleskog-jezika-beograd-garancija

 • polaganje ulaznog testa*
 • pohađanje Superintenzivnog kursa jezika
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • customer support servis
 • pismenu garanciju kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

Ovog leta naučite strane jezike bez ograničenja, brzo i jeftino!

* Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno, kao i analiza jezičkih potreba polaznika. Testiranje se vrši u nekom od naših nastavnih centara ili online (po želji polaznika).

** Sticanje sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema garantuje svim polaznicima zvaničnu potvrdu znanja stranog jezika, koja će im obezbediti konkurentsku prednost pri zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će im korišćenje stranih jezika biti potrebno.

Sertifikat

NAŠI KLIJENTI SU I:

Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Opština Novi Beograd, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Bosch, Philip Morris, Ikea, Banca Intesa, Coca-Cola, Delhaize, Milšped, Nelt, Uniqa, Carlsberg, Comtrade, Lidl, Ambasada Španije, OMV, Procredit banka, Strabag, Leranupon, Ubisoft, Finbet, Mozzart, Arbor Education, Gate Group, Greiner Jp Packaging ...

EQUILIBRIO sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

PISMENA GARANCIJA KVALITETA USLUGE - POTPUNA SIGURNOST VAŠE INVESTICIJE!

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za Vas!

Za dodatne informacije i prijavu na SUPERINTENZIVNE kurseve stranih jezika, pozovite klikom ovde: 069 31 22 253 ili 063 323 634 (10h - 17h)

ili

se prijavite na ovaj kurs popunjavanjem online prijavnog formulara u nastavku:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanujete:

  Želim da pohađam Super intenzivni kurs:

  Želim da pohađam kurs u vidu:

  Prijavljujem se za smenu:

  Izaberite status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas,
  možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  U narednom video spotu, možete se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Kursom u Obrazovnom sistemu Equilibrio više sam nego zadovoljan, jer sam dobio optimalan odnos cene i kvaliteta nastave. Milovan Perišič - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Ne mogu, a da se ne pohvalim da više nemam blokada kada treba da pričam na stranom jeziku. Hvala Equilibrio centru na tome. Nevena Bogićević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Učenje uz druženje je oproban recept kako se najlakše napreduje u usvajanju jednog novog jezika i kulture. Petar Milosavljević - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Iako sam na početku bila skeptična, metod rada u Centru Equilibrio potpuno me je osvojio. Andrijana Vojnov - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Hvala na interesovanju i dobrodošli!

  <
  MENI