ONLINE Premium dnevni express kursevi - leto 2020.

online dnevni premium express

Već 20 godina otvaramo vrata sveta...

UPIS NA ONLINE PREMIUM DNEVNE EXPRESS KURSEVE JEZIKA - POPUST 55%

ONLINE PREMIUM DNEVNI EXPRESS KURSEVI su intenzivni, opšti kursevi stranih jezika organizovani tako da u prepodnevnim i dnevnim terminima, uz intenzivni tempo rada, za kraći vremenski period, savladate sve ono što jedan podnivo učenja jezika podrazumeva.

S obzirom na to da ovi kursevi obuhvataju proširenje fonda reči, usavršavanje znanja gramatike i rad na sve četiri jezičke veštine sa akcentom na konverzaciji, iskoristićete sve prednosti Premium kurseva stranih jezika, ali uz dinamičan tempo rada koji donosi ekspresne rezultate.

ONLINE PREMIUM DNEVNE EXPRESS KURSEVE preporučujemo studentima i nezaposlenim licima, kao i onim polaznicima koji zbog obaveza ne mogu da pohađaju nastavu u popodnevnim i večernjim terminima.

U EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu u toku je upis na ONLINE PREMIUM DNEVNE EXPRESS KURSEVE stranih jezika po akcijskoj ceni koja podrazumeva popust od čak 55%. ponudi su kursevi: engleskog, nemačkog, španskogitalijanskog jezika. Nastava se održava ONLINE, preko Skype-a.

Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE PREMIUM DNEVNIH EXPRESS KURSEVA stranog jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Početak nastave je krajem avgusta 2020, ONLINE kursevi su intenzivni i traju 5 nedelja (kompletan jedan podnivo učenja - pun nastavni fond), tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta, termini su prepodnevni i dnevni.

Zahvaljujući ovakvom intenzitetu nastave bićete u neprestanom kontaktu sa jezikom koji učite - čak 4 puta nedeljno po 90 minuta provodićete komunicirajući na stranom jeziku, što će Vas primorati da vrlo brzo naučite da na njemu i razmišljate.

Zbog pandemije Covid - 19 virusa, ovog leta odlučili smo da deo naših kurseva ponudimo u vidu Skype online nastave i na taj način naše kurseve učinimo dostupnim svim građanima Republike Srbije.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih jezika kažu poznati sportisti, glumci, pevači... 

PREMIUM DNEVNI EXPRESS KURSEVI STRANIH JEZIKA - SKYPE ČASOVI

ONLINE Premium kursevi stranih jezika su pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu trajno primenljiva znanja iz stranog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda.

U KRIZNIM VREMENIMA, KAO ŠTO JE OVO, JEDINA SIGURNA INVESTICIJA JE - ZNANJE!

PRAVO JE VREME DA OSIGURATE SEBI BOLJU BUDUĆNOST.

Opšte informacije o ONLINE PREMIUM DNEVNIM EXPRESS kursevima stranih jezika:
premium-kurs-engleskog-jezika-beogradpremium-kurs-engleskog-jezika-beograd

 • intenzivni kursevi - trajanje kurseva je 5 nedelja
 • početak nastave - krajem avgusta 2020. godine 
 • u ponudi su: engleski, nemački, španski i italijanski jezik
 • tempo rada - 4 puta nedeljno po 90 minuta
 • fond kursa – 40 školskih časova (kompletan jedan podnivo učenja – pun nastavni fond)
 • termini nastave - prepodnevni i dnevni (ukoliko vam dnevni termini ne odgovaraju pogledajte: Premium poslepodnevni express kursevi)
 • u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1)
 • nastava u ultra malim, mentorskim grupama, sa 3 - 6 polaznika
 • nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

AKCIJSKA CENA ONLINE KURSEVA - POPUST 55%!
Broj polaznika koji mogu pohađati kurseve po ovoj akcijskoj ceni je ograničen.
Požurite i rezervišite svoje mesto!

REDOVNA CENA
PREMIUM KURSA
za ceo kurs
249 €
za plaćanje na 2 rate
AKCIJSKA CENA
PREMIUM KURSA
za plaćanje na 2 rate:
139 €
 UŠTEDA 110€!
AKCIJSKA CENA
PREMIUM KURSA
za uplate u celosti
115 €
 UŠTEDA 134€!

 Plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

Najbolji odnos cene kursa i naučenog gradiva.

Navedena cena iz tabele sa uračunatim popustom obuhvata:

 • polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja*
 • pohađanje ONLINE nastave stranog jezika
 • e-learning podrška
 • customer support servis
 • mentorsko praćenje polaznika
 • personalizovani pristup svakom polazniku
 • redovne konsultacije sa profesorima – mentorima
 • osiguranje polaznika tokom trajanja kursa
 • pismena garancija kvaliteta za svakog polaznika (besplatno, ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznike ne položi završni ispit)
 • izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema** (kao brenda broj 1, priznatog od većine poslodavaca u Srbiji)

*Pre početka nastave, za polaznike koji već imaju predznanje iz jezika koji žele da usavrše, organizuje se ulazno testiranje – pismeno i usmeno. Testiranje može da se održi u nekom od naših nastavnih centara ili online, u zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika. Na osnovu rezultata ulaznog testa, utvrđuje se nivo znanja polaznika, odnosno, na kom podnivou nastavlja sa učenjem jezika u našem centru. Osim utvrđivanja nivoa znanja, uz testiranje se obavlja i analiza jezičkih potreba polaznika, na osnovu čega se kreira nastavni plan i program, kako bi se te potrebe u što kraćem roku i realizovale.

**Sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema - Po završetku nastave, svi polaznici polažu završni ispit, a oni koji uspešno polože završni ispit i nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema.

Sticanje sertifikata EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema garantuje vam zvaničnu potvrdu Vašeg znanja stranog jezika, koja će Vam obezbediti konkurentsku prednost pri nastavku studija, zaposlenju u zemlji i inostranstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj će Vam korišćenje stranog jezika biti potrebno.

Sertifikat

Ukoliko vam dnevni termini ne odgovaraju, pogledajte:

Premium popodnevni express kursevi

Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, kao i domaćih i stranih poslodavaca.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem izuzetno je ponosan na hiljade svojih polaznika (dece i odraslih), koji su upravo sa nama progovorili ili usavršili strane jezike. Tu smo i za Vas!

Potpuna sigurnost vaše investicije - pismena garancija kvaliteta usluge!

Kao polazniku EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema, garantujemo Vam uspešno savladavanje predviđenog gradiva i položen završni test.
Uspešnost našeg metoda rada, predmet je ove Garancije.

Garancija je primenjiva u slučaju da je polaznik:
-  prisustvovao na minimum 70% ukupnog nastavnog fonda tokom trajanja kursa
-  na vreme predavao profesoru redovne i vanredne domaće zadatke
-  poštovao sugestije profesora u vezi sa dodatnim, samostalnim radom van časova

Garancija podrazumeva: BESPLATNO, PONOVNO POHAĐANJE ISTOG KURSA UKOLIKO POLAZNIK NE POLOŽI ZAVRŠNI ISPIT.

Pogledajte kako izgleda jedan od naših 14 nastavnih centara: EQUILIBIRO - Vukov spomenik

Kako izgleda ONLINE nastava u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu?

ONLINE nastava strnog jezika u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu koncipirana je tako da predstavlja mnogo više od kursa jezika. Časovi su prava oaza dobrog raspoloženja i postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da provedete neko od svojih popodneva. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno negujući kulturu učenja stranih jezika, na najlepši mogući način ćete provesti svoje slobodno vreme i na najbolji mogući način uložiti u svoju budućnost.

Nastavu realizuje tim diplomiranih profesora stranih jezikakoji poseduju veliko iskustvo u izvođenju Premium kurseva putem Skype-a.

Zahvaljujući tome, osećaćete se kao deo grupe u pravoj učionici, uz konstantno i aktivno učestvovanje u svim aktivnostima, jer će profesori sve vreme pažljivo pratiti rad svih polaznika i svakoga ponaosob uključivati u diskusije, vežbe i dijaloge. U nastavi će koristiti različite audio i video sadržaje, kao i raznovrsne didaktičke materijale, pažljivo odabrane i prilagođene ovom tipu nastave, kako bi svi polaznici ostvarili maksimalan napredak.

ONLINE Premium express kursevi su idealna prilika da uz intenzivan tempo rada, za samo 5 nedelja, savladate kompletan jedan podnivo učenja stranog jezika, a da pritom stečeno znanje odmah i aktivirate kroz redovnu komunikaciju.

Nivelacija svih kurseva stranih jezika koji se održavaju u Centru EQUILIBRIO potpuno je usaglašena sa ZAJEDNIČKIM EVROPSKIM PORTFOLIOM ZA STRANE JEZIKE, usvojenim na Skupštini Saveta Evrope. To znači da se primenjuju iskustva evropskih stručnjaka iz ove oblasti, i da se metod učenja stranih jezika bazira na komunikativnom pristupu koji polaznike usmerava da svoja znanja koriste pre svega za usmeno izražavanje, ne zanemarujući pri tom ni ostale jezičke veštine: čitanje, pisanje i razumevanje.

Imperativ ovakve vrste nastave je rad u malim grupama (3 - 6) polaznika. Napredak svakog polaznika se redovno prati od strane profesora, kako kroz redovne, tako i kroz vanredne provere znanja i konsultacije.

EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu predaju diplomirani profesori stranih jezika koji vam uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika.

Iskoristite letnju akciju i po sniženim cenama,
usavršite znanje stranog jezika.

Za dodatne informacije i prijavu na ONLINE Premium dnevne express kurseve pozovite telefon 069 33 74 075 (10 - 17.30h)

Opis ovog kursa, sa svim neophodnim detaljima, možete preuzeti OVDE

Ukoliko želite, možete se na prijaviti na neki od kurseva popunjavanjem online aplikacionog formulara:

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  Ime i prezime:

  Broj telefona:

  I-mejl:

  Opština/grad/zemlja gde trenutno stanujete:

  Želim da pohađam kurs iz:

  Izaberite status:

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/kurs za Vas, možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

  Ukoliko želite nekome da poklonite ovaj kurs stranog jezika, kliknite na POKLONITE KURS STRANOG JEZIKA

  U narednom video spotu, možete se upoznati sa načinom na koji se izvodi nastava:

  PROČITAJTE NEKE OD UTISAKA POLAZNIKA NAŠIH KURSEVA:
  Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas! Ana Štajdohar - pevačica
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu je super iskustvo, iako na početku nisam znao šta da očekujem od tog načina rada. Osećam da sam dosta napredovao. Marko Jović - student
  Equilibrio centar je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine u Beogradu
  Hvala školi EQUILIBRIO što je omogućila održavanje online kursa nemačkog jezika! Zadovoljna sam profesorkom kao i novim znanjima koje sam stekla. Aleksandra Kovaćević - lekar
  Kompanija Dr. Oetker se zahvaljuje na divnoj saradnji školi stranih jezika EQUILIBRIO i planira da nastavi saradnju i ubuduće. Dr Oetker, Beograd
  S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim! Ilija Bozoljac - teniser
  Online kurs je pokazao da je moguće steći nova znanja, kao i prijateljstva iz dnevne sobe. Cela grupa je uspela lako da se prilagodi online časovima, zahvaljujući dobro organizovanoj profesorki i lepoj atmosferi tokom online druženja. Nenad Ilić - mašinski inženjer
  Za potrebe naših zaposlenih, škola stranih jezika EQUILIBRIO je organizovala i sprovela kurseve jezika koji su ocenjeni od strane naših zaposlenih najvišom ocenom. Ikea, Srbija
  Online kurs u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu mi je omogućio da značajno uštedim vreme koje mi uvek nedostaje u jednom danu. Kurs je odlično organizovan i znanja se lako usvajaju i na ovaj način. Neda Marijanović - ekonomista
  Tokom nešto više od godinu dana saradnje sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO, imali smo prilike da se uverimo u visok stepen profesionalnosti sa kojom ova škola pristupa radu. Carlsberg, Srbija
  Iskreno preporučujemo saradnju sa Centrom EQUILIBRIO. Banca Intesa, Beograd
  Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju! Viktor Savić - glumac

  Opis ovog kursa, sa svim neophodnim detaljima, možete preuzeti OVDE

  NAŠI KLIJENTI SU I:

  Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Raiffeisen Banka, Opština Novi Beograd, Represent Communications, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Robert Bosch, Holcim, Philip Morris International, Ikea Srbija, Banca Intesa, Coca-Cola Hellenic, Delhaize group, Milšped, Nelt, Uniqa osiguranje, Carlsberg, Comtrade, Lidl Srbija, Ambasada Španije, OMV, Zara, Procredit banka, Strabag...

  BROJ MESTA SA AKCIJSKOM CENOM JE OGRANIČEN.
  HVALA NA INTERESOVANJU I DOBRO DOŠLI!

  MENI