Engleski jezik za decu

ZAŠTO ENGLESKI?

Engleski jezik je danas sinonim modernog društva i zvanični je jezik u 45 zemalja sveta. Poslednjih godina je mnogo dobio na značaju u gotovo svim oblastima znanja, naročito zbog dostupnosti sadržaja na tom jeziku. Oni koji žele da ulažu u obrazovanje svoje dece postali su svesni važnosti učenja engleskog jezika od malih nogu, pre svega radi sticanja dobre osnove za dalje napredovanje.

O PROGRAMIMA

U nastavi engleskog jezika za decu koristimo nastavna sredstva renomiranih engleskih izdavača, kao što su: OXFORD UNIVERSITY PRESS, MACMILLAN itd. Pažljivo smo odabrali programe koji su u potpunosti prilagođeni uzrastu i potrebama Vašeg deteta, i koji će ih podstaći, kako na učenje, tako i na razdraganu igru.

Programi sadrže zanimljive nastavne materijale koji podstiču učenje na intuitivan, pirodan i zanimljiv način, uz usvajanje gradiva kroz igru i zabavu: od slikovnica i bojanki za najmlađe uzraste (od 3 do 6 godina), do udžbenika namenjenih školskoj deci (od 7 do 10 godina). U svim aktivnostima deca aktivno učestvuju i kroz igru, pesmu, ples, crtanje, bojenje i druge deci zanimljive aktivnosti, sasvim spontano usvajaju jezik.

          Pogledajte: Uzrasti i cene

Dodatni info i prijave na: 061/26-10-328

Ukoliko želite možete se na ovaj kurs prijaviti i popunjavanjem On-line aplikacionog formulara:

Pogledajte kurseve engleskog jezika za starije osnovce:

Kurs engleskog jezika za starije osnovce

Beogradski jezički kamp - leto 2015.