Engleski jezik za decu

Govoriti barem jedan strani jezik u današnje vreme više nije simbol prestiža, već potreba svakog pripadnika modernog društva. Zbog toga je veoma važno da kod dece od ranog detinjstva negujemo kulturu učenja stranih jezika. Jedan od važnih predmeta izučavanja savremene lingvistike jeste i učenje stranih jezika kod dece. Istraživanja su pokazala da se jezik najbrže usvaja između 2. i 5. godine života. Zato deca, koja od ranog detinjstva počnu da uče neki strani jezik, mogu da ga savladaju podjednako dobro kao i maternji.

ZAŠTO ENGLESKI?

Engleski jezik je danas sinonim modernog društva i zvanični je jezik u 45 zemalja sveta. Poslednjih godina je mnogo dobio na značaju u gotovo svim oblastima znanja, naročito zbog dostupnosti sadržaja na tom jeziku. Oni koji žele da ulažu u obrazovanje svoje dece postali su svesni važnosti učenja engleskog jezika od malih nogu, pre svega radi sticanja dobre osnove za dalje napredovanje.

               

O PROGRAMIMA

U nastavi engleskog jezika za decu koristimo nastavna sredstva renomiranih engleskih izdavača, kao što su: OXFORD UNIVERSITY PRESS, MACMILLAN itd. Pažljivo smo odabrali programe koji su u potpunosti prilagođeni uzrastu i potrebama Vašeg deteta, i koji će ih podstaći, kako na učenje, tako i na razdraganu igru.

Programi sadrže zanimljive nastavne materijale koji podstiču učenje na intuitivan, pirodan i zanimljiv način, uz usvajanje gradiva kroz igru i zabavu: od slikovnica i bojanki za najmlađe uzraste (od 3 do 6 godina), do udžbenika namenjenih školskoj deci (od 7 do 10 godina). U svim aktivnostima deca aktivno učestvuju i kroz igru, pesmu, ples, crtanje, bojenje i druge deci zanimljive aktivnosti, sasvim spontano usvajaju jezik.

          Pogledajte: Uzrasti i cene

Dodatni info i prijave na: 061/26-10-328

Ukoliko želite možete se na ovaj kurs prijaviti i popunjavanjem On-line aplikacionog formulara: