Kursevi jezika za decu

Kursevi za decu

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje godišnje kurseve engleskog i nemačkog jezika, namenjene deci uzrasta od 3 do 14 godina.

Nastava za decu je organizovana u 8 različitih starosnih grupa. U prijatnoj, dinamičnoj i veseloj atmosferi, kroz igru, pesmu, recitaciju i glumu, polaznici našeg jezičkog centra usvajaju strani jezik na lak, spontan i potpuno prirodan način, razvijajući sve jezičke komeptencije u sredini koja podsticajno deluje na dete.

Povezujemo reč i sliku, frazu i situaciju, plešemo uz omiljene pesme i razumemo ih. Usvajamo odličan izgovor, stičemo samopouzdanje u govoru i aktivno učestvujemo u nastavnom procesu. Zajedno recitujemo, glumimo i pevamo na engleskom, nemačkom  jeziku, a na kraju svake kalendarske godine (pred novogodišnje praznike) i na kraju svake školske godine (u junu mesecu) organizujemo javne časove na kojima mališani pred svojim roditeljima i profesorima pokazuju šta su naučili proteklih meseci.

Časovi stranih jezika za decu su dinamični, kreativni i bogati kvalitetnim nastavnim sadržajima, a deca se takvom načinu rada vrlo lako i brzo prilagode. Nastava se održava u savremeno opremljenom i uređenom prostoru, koji osim što podstiče na rad, predstavalja i savršen prostor za razdraganu igru.

Više informacija pročitajte na KURSEVI ZA DECU