Poluintenzivni kurs engleskog jezika

Kurs engleskog jezika odvija se prema metodama najeminentnijih britanskih izdavača razvijenim od strane tima uglednih profesora i lingvista sa Oksford i Kembridž Univerziteta.

Časovi engleskog jezika su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se engleski jezik progovori što pre. U svom radu, primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod, koji vas od prvog trenutka navodi da govorite na engleskom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Gramatika engleskog jezika se usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv. Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju engleskog jezika.

Opšte informacije o poluintenzivnim kursevima engleskog jezika:

  • u ponudi je početni nivo engleskog jezika – A1/1
    (ukoliko ste zainteresovani za više nivoe kliknite na vikend kursevi engleskog jezika)
  • start nastave – februar 2015. godine
  • poluintenzivni kursevi – tempo rada 3 puta nedeljno po 75 minuta
  • trajanje kurseva – 2 meseca
  • termini nastave – poslepodnevni i večernji

Tokom zime 2015. godine, Centar EQUILIBRIO svim zainteresovanim polaznicima odobrava specijalnu promo cenu za poluintenzivne početne kurseve engleskog jezika.

 plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

 Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

Uverenja i sertifikati koje izdaju domaće obrazovne institucije (registrovane za podučavanje iz domena stranih jezika) validne su na teritoriji Republike Srbije i mogu se iskoristiti kao dokaz o znanju stranog jezika. Ukoliko Vam je potreban međunarodno priznat sertifikat (za upis na postdiplomske studije, zapošljavanje u zemljama Evropske unije, apliciranje za državljanstvo strane zemlje…) više informacija možete pronaći klikom ovde.

kurs engleskog jezika

Nastava stranih jezika u Obrazovnom centru EQUILIBRIO koncipirana je tako da predstavlja, zapravo, mnogo više od kursa jezika. Časovi su prava oaza dobrog raspoloženja i postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da provedete neko od svojih popodneva. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno negujući kulturu učenja stranih jezika, na najlepši mogući način ćete provesti svoje slobodno vreme i na najbolji mogući način uložiti u svoju budućnost.

U Centru EQUILIBRIO predaju diplomirani profesori engleskog jezika koji vam uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika.

Nastava poluintenzivnog kursa engleskog jezika odvija se u nastavnom centru Stari grad i
nastavnom centru Banovo brdo.

U svakom trenutku možete kontaktirati našeg savetnika za upis na
011/33 74 075 ili na i-mejl savetnik@stranijezici.com

Hvala na interesovanju i dobrodošli!

Ukoliko želite, možete se na ovaj kurs prijaviti popunjavanjem online aplikacionog formulara:

Ime i prezime:

Broj telefona:

I-mejl:

Saberite: 1+3=? 

Pogledajte ostale specijalizovane kurseve engleskog u našoj ponudi

Share Button