Kurs engleskog jezika – promo cena za početni nivo

Povodom otvaranja novog nastavnog centra na Voždovcu, na adresi Vojvode Stepe 344 (Trošarina, u neposrednoj blizini studentskog doma „4 april”), Centar EQUILIBRIO odobrava PROMO CENU za početni nivo kursa engleskog jezika.

Kurs engleskog jezika odvija se prema metodama najeminentnijih britanskih izdavača razvijenim od strane tima uglednih profesora i lingvista sa Oksford i Kembridž Univerziteta.

Časovi engleskog jezika su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se engleski jezik progovori što pre. Gramatika engleskog jezika se usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv. Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju engleskog jezika.

Opšte informacije o početnim kursevima engleskog jezika:

  • u ponudi je početni nivo (A1/1)
  • start nastave – maj 2015. godine
  • poluintenzivni kursevi – tempo rada 3 puta nedeljno po 75 minuta
  • trajanje kurseva – 2 meseca
  • termini nastave – poslepodnevni i večernji

Povodom otvaranja novog nastavnog centra na Voždovcu – Trošarina, Centar EQUILIBRIO odobrava PROMO CENU za početni kurs engleskog jezika.

 plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

 Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

Uverenja i sertifikati koje izdaju domaće obrazovne institucije (registrovane za podučavanje iz domena stranih jezika) validne su na teritoriji Republike Srbije i mogu se iskoristiti kao dokaz o znanju stranog jezika.

kurs engleskog jezika

Nastava stranih jezika u Obrazovnom centru EQUILIBRIO koncipirana je tako da predstavlja, zapravo, mnogo više od kursa jezika. Časovi su prava oaza dobrog raspoloženja i postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da provedete neko od svojih popodneva. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno negujući kulturu učenja stranih jezika, na najlepši mogući način ćete provesti svoje slobodno vreme i na najbolji mogući način uložiti u svoju budućnost.

U Centru EQUILIBRIO predaju diplomirani profesori engleskog jezika koji vam uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika.

Nastava početnog kursa engleskog jezika odvija se u nastavnom centru Voždovac.

Hvala na interesovanju i dobrodošli!

Ukoliko želite, možete se na ovaj kurs prijaviti popunjavanjem online aplikacionog formulara:

Ime i prezime:

Broj telefona:

I-mejl:

Saberite: 3+2=? 

Pogledajte ostale specijalizovane kurseve engleskog u našoj ponudi

Share Button