AKCIJA: Poluintenzivni kursevi engleskog jezika – popust 50%

Za predstojeći letnji semestar školske 2015. godine, Centar EQUILIBRIO svim zainteresovanim polaznicima kurseva engleskog jezika nudi PROMO AKCIJU koja podrazumeva čak 50% popusta u odnosu na redovni cenovnik.

Kursevi engleskog jezika odvijaju se prema metodama najeminentnijih britanskih izdavača razvijenim od strane tima uglednih profesora i lingvista sa Oksford i Kembridž Univerziteta.

Časovi engleskog jezika su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se engleski jezik progovori što pre. U svom radu, primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod, koji vas od prvog trenutka navodi da govorite na engleskom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Gramatika engleskog jezika se usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv. Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju engleskog jezika.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja engleskog jezika koja želite da usavršite, škola stranih jezika EQUILIBRIO u svojoj ponudi ima kurseve engleskog jezika koji će se prilagoditi upravo vašim potrebama.

Opšte informacije o poluintenzivnim kursevima engleskog jezika:

  • start nastave – jul 2015. godine
  • poluintenzivni kursevi – tempo rada 2 puta nedeljno po 130 minuta
  • trajanje kurseva – 7 nedelja
  • termini nastave – poslepodnevni i večernji, radnim danima (od 17h ili od 19:30h)
  • u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C2)
  • rad u malim, mentorskim grupama polaznika

AKCIJA: Poluintenzivni kursevi engleskog jezika sa promo cenom od 50% popusta.

 prikazana cena u tabeli izražava cenu sa specijalnim letnjim popustom od 50%

 plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

 Osnovni udžbenik i radna sveska nisu uračunati u cenu, a moguće ih je nabaviti u ovlašćenim knjižarama

* Ukoliko budući polaznik poseduje predznanje jezika koji želi da pohađa, ulazno testiranje se zakazuje kako bi se precizno utvrdilo njegovo predznanje i omogućilo pohađanje nastave na adekvatnom nivou. Ulazno testiranje podrazumeva izradu pismenog testa koji obuhvata gramatičke i leksičke jedinice određenog jezika i radi se isključivo u prostorijama Centra u trajanju od 60 min. Zakazuje se putem telefona ili lično u Sekretarijatu Centra. U Obrazovnom centru EQUILIBRIO ne postoji mogućnost online testiranja, jer ovakva vrsta testa ne odražava konkretno znanje budućeg polaznika, odnosno ne daje precizan uvid u aktivno i pasivno znanje, zbog čega je izuzetno neprecizna.

** Uverenja i sertifikati koje izdaju domaće obrazovne institucije (registrovane za podučavanje iz domena stranih jezika) validne su na teritoriji Republike Srbije i mogu se iskoristiti kao dokaz o znanju stranog jezika. Ukoliko Vam je potreban međunarodno priznat sertifikat (za upis na postdiplomske studije, zapošljavanje u zemljama Evropske unije, apliciranje za državljanstvo strane zemlje…) više informacija možete pronaći klikom ovde.

kurs engleskog jezika

Nastava stranih jezika u Obrazovnom centru EQUILIBRIO koncipirana je tako da predstavlja, zapravo, mnogo više od kursa jezika. Časovi su prava oaza dobrog raspoloženja i postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da provedete neko od svojih popodneva. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno negujući kulturu učenja stranih jezika, na najlepši mogući način ćete provesti svoje slobodno vreme i na najbolji mogući način uložiti u svoju budućnost.

U Centru EQUILIBRIO predaju diplomirani profesori engleskog jezika koji vam uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika.

Nastava poluintenzivnih kurseva engleskog jezika odvija se u
nastavnom centru Stari grad i nastavnom centru Novi Beograd.

Hvala na interesovanju i dobrodošli!

Ukoliko želite, možete se na ovaj kurs prijaviti popunjavanjem online aplikacionog formulara:

Ime i prezime:

Broj telefona:

I-mejl:

Želim da pohađam nastavu u:

Saberite:

Pogledajte ostale specijalizovane kurseve engleskog u našoj ponudi

Share Button